Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Bogun » 03 Jul 2019, 10:52

@bolkonski

Samo mali off, Džamal Marej je isključivi krivac što Denver nije igrao finale Zapada. Usrao je jednu utakmicu u Portlandu (baš onu sa 4 produžetka ako se ne varam) kao i majstoricu gde je nestao.
Najbolje bi bilo da ljudi u Srbiji imaju istu emociju prema Jokiću i Mareju.

Da svakom normalnom čoveku smeta kada buda osoba koja je nepismena u nekom sportu počne da psuje sve živo našim košarkašima/(odnosno sportistima tog sporta koji je u trenutku aktuelan), a ni ne zna kako se zovu, već samo po prezimenu, pa kažu ja ne znam kako profesionalni sportista može da promaši slobodno bacanje, evo ja sad da odem na teren bi šutao 10/10 :laugh: , ali opet, svako ima pravo da navija za svoju zemlju kako on misli da je ispravno, ja se možda ne slažem sa tim, ali sigurno zbog takvih ljudi neću prestati da gledam i navijam za reprezentaciju moje zemlje, to mi je apsurd. A ovo da je licemerno da navijam za reprezentaciju u kojoj igra Kalinić, ok, znači sada Zvezdaši kojima je iz nekog njihovog razloga tako odvratan Bogdan, Gagi, Luča, Milutinov, Raduljica, Mačvan ne treba da navijaju za našu reprezentaciju? Najobičnije klubaštvo, barem po mom mišljenju.
Najbolje da navijamo za neku tamo Kanadu ili koga već, tamo nema takvih budala verovatno. :laugh:

Pazi, sigurno nama što pratimo istinski košarku kako klubsku tako i reprezentativnu, ta pobeda reprezentacije mnogo više znači nego nekome ko samo odgleda to prvenstvo, odnosno da poraz mnogo više boli. Znam da posle Turske 10, Litvanije 15, Slovenije 17 po nekoliko dana nisam mogao da dođem sebi. Dok ovi za dan što kažeš zaborave. Ne doživljavaju svi isto sport.
Sa druge strane, ja slabije pratim recimo rukomet, sada ja ne ostvarujem pravo da navijam za svoju zemlju u tom sportu?!?
Međutim, svakako će meni taj uspeh/neuspeh rukometne reprezentacije biti manje emotivan nego nekome ko prati rukomet kao ja i mnogi ovde na forumu košarku što pratimo ķošarku.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby fontaneros » 03 Jul 2019, 11:34

Au sinovi, tema ode u qrac.

Gasite ovo do Kine, poklace se...
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Ćoba » 03 Jul 2019, 12:29

Prestanete odgovarati na njegove baljezgarije i tema ce se iscistiti.

Nego sta mislite kolike su sanse da ide Macvan? On sam kaze da trenira vec dugo i da je povreda zalijecena.
Ćoba

Postby Baxter Stockman » 03 Jul 2019, 12:30

Nikakve, rekao je Sale pre mesec dana da je on na pripremama samo da bi se pripremio za sledeću sezonu...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Dylam Dop » 03 Jul 2019, 12:43

Opet moram da se osvrnem na ovaj najpreporuceniji komentar (sa naglasenom polit. konotacijom) na B92 od jutros (tj. sinoc u 00:36):

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1561611#rating

(trenutno vec 2027 preporuka!)

Sa druge strane ovaj od prekjuce na vijest o objavljenom spisku i na daleko veci broj komenatara, jedva 1490:

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1560875

Dakle, eliminisanje Kalinica sa spiska je cist politicki cin podrzan od botovskosendvicarske-armije.. Sada su mi stvarno zgadili i ovaj reprez. kutak koji je u vjecoj mjeri ostajao izvan SNS-kandzi.. :puke:
Dylam Dop
Guest

Postby Tegi » 03 Jul 2019, 12:52

Što ne okači zaštitu koju je Kalinoglu dobio na Pinku dan nakon onih bezvezarija o Kosovu i apliciranja za člansku kartu LDP-a?
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Withnail » 03 Jul 2019, 12:55

Bolkonski wrote:To nisu razlozi zbog kojih ne navijam za reprezentaciju. Ne navijam jer sam ravnodusan prema njoj. Nemam potrebu da glumim neku ostrascenost kada to ne osecam.
Takodje, licemerno mi je da tog Kalinica ne mogu ocima da gledam zbog sve njegove podmuklosti koju je prikazivao u dresu ILR-a, a da se onda radujem njegovim dobrim potezima jer je u reprezentaciji. Jos licemernije je da ne mogu da ga gledam kad pocne da se ciganise, da flopuje, da igra pokvareno u klubu, a da mi ista ta prljavstina odgovara ako donese rezultat u reprezentaciji.

Nijedan igrac cz u meni nikad nije izazvao stepen mrznje koliko je izazivao Dejan Milojevic dok je igrao za Bud. Ja sam dobijao frasove pored televizora samo kad ga vidim, a ne jos kad krene da igra, o prljavoj igri i iznudjivanju faulova da ne pricam (kako sam ja to tad video).
A onda je dosao kod nas i sta, pokidao i doneo nam trofeje i sta sam trebao da radim, da ne navijam? Verujem da su navijaci cz pizdeli na njega kao i ja dok je bio u Bud.
Ili npr Real Madrid sto ceo zivot ima tako odvratne igrace, prljave, da ne mozes ocima da ih gledas ali nista ne bi smetalo da su kod tebe.
To je skroz normalno u sportu, da te protivnik tako nervira ali da to nije ogranicenje za bilo sta posle. Kao i oni kad kazu mi smo drugari ali na terenu neprijatelji.
Kalinicu zameram ono sto je nagovorio Dzenkinsa da peva Macvanu, to jedan sportista ne radi drugom.
Da nije toga, sutra bih Kalinica doveo u KKP i uzeli bi titulu!

Ne mozete da umisljate od sporta i kluba za koji navijate neki visi nivo, neku posebnost, filozofiju, casne sestre i ugladjenu gospodu sto u belim rukavicama piju caj u 5.
To mislim kad se prica o samom sportu i igracima. Svako za svoj klub ovako generalno misli da je poseban, i ima te neke fraze, da li Lpul, da li Sorli ili kod god i to je normalno u navijastvu.

Da nije tako, ne bi Novica svaki dan sedeo sa Filipom i Lazicem na kafi.

Ja cu da mrzim cz i sta se uradilo KKP i ko, ali ne mogu sve to da prenesem na reprezentaciju i igrace (naravno da cu vise da se radujem nasima, da ih volim i pratim)
Withnail

Postby Dylam Dop » 03 Jul 2019, 13:06

Tegi wrote:Što ne okači zaštitu koju je Kalinoglu dobio na Pinku dan nakon onih bezvezarija o Kosovu i apliciranja za člansku kartu LDP-a?

Aman covjece, ne pratim ja svakakvo baljezganje na medijima (taman posla da svoje dragocjeno vrijeme, psihouravnotezenost gubim na tome), a posebno ne ono na ruzicastom govnetu..

Sta je konkretno govorio o Kosovu (znam samo za onu izjavu kad je govorio o Turcima i slozio sam se u dobroj mjeri u smislu kako smo puni predrasuda prema danasnjim Turcima), kakav LDP, kakva zastita?? Evo apsolutno ne znam nista o ovom dalje o cemu naglabas.. Ali ajde daj izbaci sve ovde da vidimo o cemu je rijec..!
Dylam Dop
Guest

Postby stefank987 » 03 Jul 2019, 13:07

Bolkonski wrote:Reprezentacija odmah izgleda normalnije.
Jedna od boljih odluka Djordjevica.

:okk:

Ako znamo koliko Sale voli Miroslava, ne bi me cudilo da ekipa na kraju izgleda ovako:

1. Vasa, Jovic, Teo
2. Bogdan, Gagi
3. Lucic, Gudura
4. Bjelica, Jokic
5. Milutinov, Bobi, Raduljica

Plasim se i eventualno nekih povreda...da nas ne poremete..
#zaDuleta #zaPartizan
KOSARKA SE VRACA KUCI
NISMO ISTI!
Spoiler: pokaži
Nebojsa Ilic: ''...nemoj sad, daj da budemo pametni malo, cekaj cetvrtu!''
stefank987

Postby Withnail » 03 Jul 2019, 13:08

kako to Jokic na 4?
Withnail

Postby Bojdo » 03 Jul 2019, 13:10

Dylam Dop wrote:
Tegi wrote:Što ne okači zaštitu koju je Kalinoglu dobio na Pinku dan nakon onih bezvezarija o Kosovu i apliciranja za člansku kartu LDP-a?

Aman covjece, ne pratim ja svakakvo baljezganje na medijima (taman posla da svoje dragocjeno vrijeme, psihouravnotezenost gubim na tome), a posebno ne ono na ruzicastom govnetu..

Sta je konkretno govorio o Kosovu (znam samo za onu izjavu kad je govorio o Turcima i slozio sam se u dobroj mjeri u smislu kako smo puni predrasuda prema danasnjim Turcima), kakav LDP, kakva zastita?? Evo apsolutno ne znam nista o ovom dalje o cemu naglabas.. Ali ajde daj izbaci sve ovde da vidimo o cemu je rijec..!

Pa Klinina izjava je potpuno na relaciji stavova vladajuceg SNS-a o KIM. Parafraziram: "Treba da prihvatimo realnost i idemo dalje. KIM nije nase vec nekoliko decenija, ne treba da zivimo u proslosti, treba da iskoritimo priliku i izvučemo nešto"

Dakle, kao da mu je Vucic sastavljao intervju.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Tegi » 03 Jul 2019, 13:36

Dylam Dop wrote:

Ali zato pratiš komentare na U92, meriš odnos lajkova i dislajkova, kako bi zaključio da su SNS-botovi na Saletovoj strani, tj. da iza izbacivanja Kalinića stoji neko ko, kao što je već napisao Bojdo, godinama govori identičnu stvar zbog koje je Kalinića navodno izbacio iz reprezentacije, uprkos tome što je slao DJ Vučićevića da ga brani kod Sarape jutro nakon baljezganja o prihvatanju realnosti.
Moraš malo da prikočiš.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby СрбинПодгорица » 03 Jul 2019, 13:38

Избацили Калинић због Косова, па ова га је власт бранила због тога.
Један једини разлог због тога а уз то не подносите Лучића.
Last edited by СрбинПодгорица on 03 Jul 2019, 13:49, edited 1 time in total.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby stefank987 » 03 Jul 2019, 13:39

Withnail wrote:kako to Jokic na 4?

A zasto ne? Fenomenalan je u p&p... Pa u kombinaciji sa Milutinovim, pa i Bobijem gde iz rogova napadamo kroz p&r i p&p mozemo da budemo i nezaustavljivi...Da protivnici ne znaju sta da brane... U odbrani reket zakljucan.

Na kraju krajeva, stvarno mislite da su na parketu bolja kombinacija Milutinov-Simon/Bobi-Birca...
#zaDuleta #zaPartizan
KOSARKA SE VRACA KUCI
NISMO ISTI!
Spoiler: pokaži
Nebojsa Ilic: ''...nemoj sad, daj da budemo pametni malo, cekaj cetvrtu!''
stefank987

Postby Dylam Dop » 03 Jul 2019, 14:06

Tegi wrote:Moraš malo da prikočiš.

Rekoh, izbaci ovde tu emisiju da vidim koliko je kredibilna ili je samo jedno vise UDBA-sko maslo (ovaj put oko Kalinica), bacanje ljudima prasine u oci.. a onda diskretno iza zavjese "zavrnu mu ruku" (tj. zabrane mu nastup u selekciji).

Uzgred, B92 pratim jer su tamo nejrelevantnije vijesti iz sporta, a narocito one o kosarkaskoj selekciji. To sto u tamosnjoj redakciji i dalje ima YU-izmiksovanih iz mjesovitih brakova ne cini ih per se 'U92' - medijem (ali i pored toga bi se narocito nahebao majke administratorima komentara - u tom odjelu se bas natalozilo (zaostalog, lezilebovickog) sljama - moj lican utisak). Narocito otkad je privatizovan, promijenjena uredjivacka koncepcija, mnogi prijasnji uposlenici otisli, a danas im je jos vlasnik Grk (koliko sam upoznat).
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to Reprezentacije