@bolkonski
Samo mali off, Džamal Marej je isključivi krivac što Denver nije igrao finale Zapada. Usrao je jednu utakmicu u Portlandu (baš onu sa 4 produžetka ako se ne varam) kao i majstoricu gde je nestao.
Najbolje bi bilo da ljudi u Srbiji imaju istu emociju prema Jokiću i Mareju.
Da svakom normalnom čoveku smeta kada buda osoba koja je nepismena u nekom sportu počne da psuje sve živo našim košarkašima/(odnosno sportistima tog sporta koji je u trenutku aktuelan), a ni ne zna kako se zovu, već samo po prezimenu, pa kažu ja ne znam kako profesionalni sportista može da promaši slobodno bacanje, evo ja sad da odem na teren bi šutao 10/10

, ali opet, svako ima pravo da navija za svoju zemlju kako on misli da je ispravno, ja se možda ne slažem sa tim, ali sigurno zbog takvih ljudi neću prestati da gledam i navijam za reprezentaciju moje zemlje, to mi je apsurd. A ovo da je licemerno da navijam za reprezentaciju u kojoj igra Kalinić, ok, znači sada Zvezdaši kojima je iz nekog njihovog razloga tako odvratan Bogdan, Gagi, Luča, Milutinov, Raduljica, Mačvan ne treba da navijaju za našu reprezentaciju? Najobičnije klubaštvo, barem po mom mišljenju.
Najbolje da navijamo za neku tamo Kanadu ili koga već, tamo nema takvih budala verovatno.

Pazi, sigurno nama što pratimo istinski košarku kako klubsku tako i reprezentativnu, ta pobeda reprezentacije mnogo više znači nego nekome ko samo odgleda to prvenstvo, odnosno da poraz mnogo više boli. Znam da posle Turske 10, Litvanije 15, Slovenije 17 po nekoliko dana nisam mogao da dođem sebi. Dok ovi za dan što kažeš zaborave. Ne doživljavaju svi isto sport.
Sa druge strane, ja slabije pratim recimo rukomet, sada ja ne ostvarujem pravo da navijam za svoju zemlju u tom sportu?!?
Međutim, svakako će meni taj uspeh/neuspeh rukometne reprezentacije biti manje emotivan nego nekome ko prati rukomet kao ja i mnogi ovde na forumu košarku što pratimo ķošarku.