Neka navijaju, niko im ne brani, ali neka malo prate sport i van toga kada reprezentacija igra na nekom takmicenju.
Najjace je sto histerija pocinje i ti " navijaci " svoje zemlje navijaju za nju iskljucivo kada pobedjuje. Kada gubi i ne znaju da se igra takmicenje.
Jos jaci su oni koji na najgore nacine vredjaju i psuju igrace svoje zemlje cim naprave neku gresku.
To nisu razlozi zbog kojih ne navijam za reprezentaciju. Ne navijam jer sam ravnodusan prema njoj. Nemam potrebu da glumim neku ostrascenost kada to ne osecam.
Takodje, licemerno mi je da tog Kalinica ne mogu ocima da gledam zbog sve njegove podmuklosti koju je prikazivao u dresu ILR-a, a da se onda radujem njegovim dobrim potezima jer je u reprezentaciji. Jos licemernije je da ne mogu da ga gledam kad pocne da se ciganise, da flopuje, da igra pokvareno u klubu, a da mi ista ta prljavstina odgovara ako donese rezultat u reprezentaciji.
Sto se tice ovoga da ako ne navijas za reprezentaciju, onda ne volis svoju zemlju. Prilicno usko, povrsno i ograniceno misljenje.
Sto se Jokica tice, to je tek legendarno. Postovi su " odvratni " jer sam zaboga napisao kako je decko imao brdo gresaka u majstorici
Kako ti nije bilo odvratno kada je dosta ljudi vredjalo i pljuvalo Dzamala Marija i sve oko Jokica ? Ja sam napisao kako je Jokic bacio pas u ruke igracima Portlanda nakon cega je isla jedna od kljucnih trojki Lilarda. Stvarno strasno. Skandal
Takodje sam ja bio taj koji je i branio Jokica na forumu. Ali, je problem sto nisam hteo da pljujem i vredjam sve njegove saigrace kada on pogresi.