Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby vladokv » 02 Jul 2019, 14:02

najbolje da Lucic nije bolji igrac od drkosa
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Rokanontas » 02 Jul 2019, 15:26

NEDJA wrote:Daj Boze samo niko da se ne povredi, pa onda izostanak ove dvojice i nece biti hendikep. Izostanak Nedovica i nije neočekivan, imaš Micica koji je imao vrhunsku sezonu, Jovica koji je odličan back-up plej, nesto poput Saše Obradovića ranije, Tea o čijim kvalitetima je suvisno govoriti, na dvojci imaš Bogdana koji je klasa za Nedovica i Gudurica koji je dosta napredovao, mladji je i može da pokriva poziciju 3. S druge strane Kalinic bi nam baš značio, pogotovo na 4. kao zamena Bjelici. Nadam se samo da Sale nece stavljati Jokića na 4. jer mi nemamo dostojnu alternativu na tom mestu. Takodje bih voleo da Milutinov bude drugi centar a da Bobi dobije veću minutazu protiv reprezentacija koje nemaju vrhunskog centra poput Italije, znamo kako je dobro odigrao protiv njih u 1/4 a posle se nije video protiv Mozgova a čak je i Vidmar bio ogromna prepreka. Najbitnije da svi budu zdravi. Micic je ranije imao tešku povredu kolena, Jovic i Lučić su mnogo kuburili sa povredama, Teodosić je u NBA više bio povredjen nego zdrav, Bjelica je već propustio nekoliko akcija zbog povrede, čak je i Bogdan imao problema sa kolenom. Samo svi da budu zdravi a za ostalo ćemo mnogo lakse

sve ovo ostalo ok.. ali ovo da se bobi nije video protiv mozgova je jednostavno netacno i neisitina. covek se toliko nije video da je bio drugi strelac ekipe sa 18 poena uz odlicne procente iz igre (70%), 6 skokova, brdo iznudjenih faulova, dao bananu tom istom mozgovu i bukvalno mu se usrao u zivot na toj utakmici. bobi je dominirao i cetvrtfinale i polufinale.. a cak ni finale nije odigrao lose.. taj vidmar je recimo imao 2 (dva) poena u finalu. dakle nije bobi uopste los..i generalno mislim da se dosta covek potcenjuje.. sreca nasa da imamo odlicne (i jos bolje) centre..
Rokanontas

Postby bhc_comp » 02 Jul 2019, 16:12

Ko je pratio, zna da je Bobi ove sezone još više napredovao u NBA. Videće se to u Kini itekako...
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Bogun » 02 Jul 2019, 16:15

Sada će moći i da strečuje. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby bhc_comp » 02 Jul 2019, 16:26

A i da trči kontre. :D
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Sezione » 02 Jul 2019, 16:33

Fali na ovom spisku jedan igrac
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby NEDJA » 02 Jul 2019, 17:27

@ Rokanontas, u pravu si, valjda sam bio pod utiskom da je Bobi podbacio u finalu. Svejedno, voleo bih da vidim Milutinova kao drugu opciju na 5. Uz Tea i Vasu mogao bi da ima dosta zakucavanja, a ima i veliki kvalitet u ofanzivnom skoku. Mada, kad bude najbitnije za ocekivati je da Jokić igra 30-35 minuta pa nece ni imati puno prilike za Bobija i Milutinova. Mada, kako je Sale nepredvidljiv a Milutinov i Bobi su već otkazivali mozda precrta jednog od njih a povede Raduljicu.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Bolkonski » 02 Jul 2019, 17:28

Koliko minuta je odigrao protiv Toronta u polufinalu istoka?
Bolkonski

Postby Rokanontas » 02 Jul 2019, 17:37

NEDJA wrote:@ Rokanontas, u pravu si, valjda sam bio pod utiskom da je Bobi podbacio u finalu. Svejedno, voleo bih da vidim Milutinova kao drugu opciju na 5. Uz Tea i Vasu mogao bi da ima dosta zakucavanja, a ima i veliki kvalitet u ofanzivnom skoku. Mada, kad bude najbitnije za ocekivati je da Jokić igra 30-35 minuta pa nece ni imati puno prilike za Bobija i Milutinova. Mada, kako je Sale nepredvidljiv a Milutinov i Bobi su već otkazivali mozda precrta jednog od njih a povede Raduljicu.

somborski prevrtac guma je svakako prva petica.. a milutinov i boban ce krpiti ostatak u zavisnosti od situacije.. ja radulju ovako gotivim, ali brate realno je nepotreban. a i sto ti kazes , gledajuci saletovo selektorovanje, ne bi me cudilo da miroslav bude jedna od petica. kako god.. ja se nadam finalu, a onda sta bude - bice :beyond:
Rokanontas

Postby Tufi » 02 Jul 2019, 17:57

Bolkonski wrote:Koliko minuta je odigrao protiv Toronta u polufinalu istoka?

ocemo docekat kad od tebe neki pozitivan upis o reprezentaciji ili nekom od igrača?

nista bolji niste vi koji ne navijaju za reprezentaciju zbog simonovica od cigana koji pljuju Saleta
Tufi

Postby Baxter Stockman » 02 Jul 2019, 18:07

Šta li ti očekuješ od čoveka koji juče napiše da jedva čeka reprezentativno takmičenje u košarci da ne bi imao za koga da navija...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Statista » 02 Jul 2019, 18:08

Nikola wrote:Ne slazem se da je Luca toliko bolji od Kaline. Kalinic je ozbiljan igrac sa ozbiljnim stazom u repki. Kako god da je i da je druga trojka, ovo je gubitak
Ali stoji da se Saletu mora verovati makar i SImon pokrivao trojku...

Ne da Lučić nije bolji nego je, isključivo igrački gledano, Kalinić je igrač kome je teško naći zamenu u Evropi plus je u odličnoj formi. Da molimo Boga za zdravlje Lučićevo da ne uđemo u ozbiljne probleme.

Ono što nije u redu sa Đorđevićeve strane jeste način na koji je otkačio Kalinića, očigledno trajno za njegovog mandata.
Prvo ga je stavio na širi spisak a onda ga otkačio na prvom skraćivanju i tako ga javno ponizio i kaznio.

Trebalo je to uraditi drugačije, razgovaraš i kažeš neću te zvati zbog toga i toga ali hajde da ne pravimo haos zbog ekipe i nacije i nađe se neko rešenje da sve to bude malo korektnije i sa manje prašine. Ovako se ne izbacuje član prve petorke.

Ne sviđa mi se način ali ćutim i čekam, Sale je preuzeo ogroman rizik na sebe, od ovog SP i reprezentacije se mnogo očekuje
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Zlaja » 02 Jul 2019, 18:11

Baš me interesuje šta se očekuje od SP, šta očekuju Kanađani, Grci sa MVP NBA, šta Španci, Francuzi, Litvanci...

Realno je da se stigne do 1/4 finala i biće mnogo zajebano ući u 4.

A posle, posle je sve kao zlato.
Zlaja

Postby Tegi » 02 Jul 2019, 18:13

Čovek se ne oseća Srbinom i sasvim je u redu da ga ta reprezentacija u emotivnom smislu ne zanima.
Hiljadu puta poštenije od satnika koji dolaze da podbunjuju narod u ime uskih interesnih grupa ili onih koji vlastiti autošovinizam skrivaju pod plaštom subjektivne navijačke kritike.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby fontaneros » 02 Jul 2019, 19:55

Imate na rts yt kanalu prethodne tri epizode...

A sutra, gle ironije, sareni kod nede :D
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Reprezentacije