Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby druga generacija » 01 Jul 2019, 20:43

V.M. Varga wrote:
Što se tiče Kaline, nadam se, ali se iskreno nadam da nema veze sa drkicom ili njegovim realističkim političkim mišljenjem, već da je neki drugi razlog gde je Kalina ujebao svlačionicu ili dirao u autoritet Saleta, a da se za to ne zna u javnosti, jer forma sigurno nije razlog.

Na trojci nam i nije potreban, ali po meni bi značilo njegovih 10-15 minuta na četvorci, trenutke kada Bobi igra peticu, jer od postojećih četvorki niko nije u stanju sa strane pomoći da pokrije Bobijeve defanzivne kratere, pa ni Bjelica. U ovom slučaju ne vidim prostora ni za Bobija.

I iskreno mi je žao da nema sveže krvi na pozicijama 3/4 kad već Kalina ne ide, Simona i Birču realno ne razumem.

Ali kako bilo, napred Sale, narped Srbija. :hatman:

100% potpisujem ovo sto je Varga napisao
druga generacija

Postby hehule » 01 Jul 2019, 20:44

Histerija je nastala onda kada je pudla počela da laje o svemu i svačemu, a pudlice tako iritantno laju, i neće da ućute. Laju na kurtu i murtu sa povodom ili bez njega.

Simonoviću lično zameram što se popeo na šipku i podigao nešto što nije osvojio.

Za svoju reprenzetaciju ću uvek navijati dok je budu činili ljudi koji zaslužuju da igraju za nju bez obzira na klubašku pripadnost. Razmislio bih u slučaju Pejdža, Dženkinsa i ostalih...
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Ćoba » 01 Jul 2019, 20:45

Jbt jel svaki puta morate ovu temu pretvoriti u klubska prepucavanja? :question:
Ćoba

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 20:49

Hehule promasio si fudbal sto bi se reklo.

A i temu.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Rokanontas » 01 Jul 2019, 20:51

Radonjaa wrote:@Rokanontas - Nisam ni rekao da ga smatram za idiota, ali razumijem zašto bi neko mogao.
Naravno da ću navijati za reprezentaciju, taman da je Čović selektor, ali tom pravdanju Simonovića nije mjesto na ovoj temi. Isto kao ni napadima na njega.

ma tebra, diskutujemo oko reprezentacije i reprezentativaca.. a onako usput, odakle ti ideja da pravdam simonovica.. sta ima ja da ga pravdam, branim ili napadam?! sta imam ja sa nekim markom simonovicem?! pa nisam to ja radio. diskutujemo burazeru. tome sluzi forum majku mu. ja sam postavio konkretno pitanje svima koji su toliko zaslepljeni mrznjom ili klubastvom, do te mere da ce prestati da navijaju za svoju reprezentaciju, sta se konkretno zamera coveku? koji je njegov smrtni greh? samo me je to interesovalo.

nevezano za to,
sto se kaline i drkice tice .. ja ne mogu da verujem da je to razlog. mora da je nesto vise. jer niko od vas ga nije drkao, pa sad se sablaznjava i moralise :biggrin:
Rokanontas

Postby Baxter Stockman » 01 Jul 2019, 20:51

Izbacio Neda da za spisak saznao preko tw, a ne od Saleta...

Imate na igu objavu
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Rokanontas » 01 Jul 2019, 21:00

hehule wrote:Histerija je nastala onda kada je pudla počela da laje o svemu i svačemu, a pudlice tako iritantno laju, i neće da ućute. Laju na kurtu i murtu sa povodom ili bez njega.

Simonoviću lično zameram što se popeo na šipku i podigao nešto što nije osvojio.

Za svoju reprenzetaciju ću uvek navijati dok je budu činili ljudi koji zaslužuju da igraju za nju bez obzira na klubašku pripadnost. Razmislio bih u slučaju Pejdža, Dženkinsa i ostalih...

pazi za coravog i te sto se grebu o njega i laju me bas boli patka, kao i za tviter komunu..

ajd ovako, evo ti iz mog ugla gledanja.. imas debile pijane , narkomane i krimose koji su uzeli nesto. slazem se da je to moglo i takticnije da se odradi tj da uzmes tu srebrninu od njih.. ali iskreno ako pogledas nije bas da je ni njemu bilo prijatno sto je u takvoj situaciji.

imao je dovoljno slifa, da se na onom pojavljivanju reprezentativaca u studiju rtsa jedini pojavi u drugoj odevnoj kombinaciji. dakle ume da se posprda i na svoj racun. iskreno, ja uopste ne mislim da je on los tip.

sto se tice pejdza i dzenkinsa, nema sta da razmisljam - navijao bih ja i tada za reprezentaciju (kao sto sam navijao i za zene kada je igrala pejdz) ali iskreno ne bi mi bilo toliko pravo. jer reprezentaciju srbije treba da cine samo i iskljucivo srbi. to je kao da san marino uzme u fudbalu recimo 11 argentinaca i kaze e mi smo san marino.. ili katar ono sto radi. to su gluposti. za to postoje klupska takmicenja

Baxter Stockman wrote:Izbacio Neda da za spisak saznao preko tw, a ne od Saleta...

Imate na igu objavu

ja prosto ne verujem da sale nije mogao da mu kaze to u lice.. ne zelim da verujem u to. :beyond: :question:

ko za kurac, kao da se trudimo da sjebemo sve sto valja..ali ajde jos su vruce glave, valjalo bi da se slegne prasina, pa trezveno i hladne glave da ciljamo medalju (da ne kazem zlato :biggrin: )
Last edited by Rokanontas on 01 Jul 2019, 21:09, edited 1 time in total.
Rokanontas

Postby Џејси Керол » 01 Jul 2019, 21:09

Ne bih da kvarim zurku, ali mislim da cemo se svi kolektivno razocarati na ovom prvenstvu, to je neko moje misljenje.
Izgleda da postoji nesto sto ocigledno ne stima, pregrubo bi zvucalo zla krv ali nesto slicno, prvo otkaz Kalinicu trenutno najboljem domacem krilu, drugo otkaz (ocekivan) Nedovicu preko tvitera.
Po prvi put u Saletovoj eri su odnosi mogu reci poljuljani, jbg takav smo narod mi Srbi, kad nam se posle 500 godina otvori sansa da mozda napravimo jos veci uspeh, mi se pokenjamo sami po sebi.
proces.
Џејси Керол

Postby Rokanontas » 01 Jul 2019, 21:10

Џејси Керол wrote:Ne bih da kvarim zurku, ali mislim da cemo se svi kolektivno razocarati na ovom prvenstvu, to je neko moje misljenje.
Izgleda da postoji nesto sto ocigledno ne stima, pregrubo bi zvucalo zla krv ali nesto slicno, prvo otkaz Kalinicu trenutno najboljem domacem krilu, drugo otkaz (ocekivan) Nedovicu preko tvitera.
Po prvi put u Saletovoj eri su odnosi mogu reci poljuljani, jbg takav smo narod mi Srbi, kad nam se posle 500 godina otvori sansa da mozda napravimo jos veci uspeh, mi se pokenjamo sami po sebi.

e bas sam to i ja pomislio..nadam se da gresim ..
Rokanontas

Postby Puta Tapar » 01 Jul 2019, 21:13

Sve je to normalnotm. Pogotovo kad se vidi u kakvoj državi živmo i kako je u svim sferama društva. Efo fudbal i FSS je najbolji primer, ne čudime da se to prelija i na basket.
Puta Tapar

Postby Ćoba » 01 Jul 2019, 21:15

Nema sta, nista ne stima. :lollol:
Ćoba

Postby Bogun » 01 Jul 2019, 21:17

Nije bilo trzavica 2014? Pa tad smo dan pred put u Španiju ostali bez jednog od.tri najbolja igrača.
Ekipa je ispraćena kao na sahranu...
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Slavisak » 01 Jul 2019, 21:55

Micov u zivotu nije bio u tri najbolja igraca icega. Selektor bi trebao da izadje u javnost i objasni zasto se odrekao jednog od boljih igraca kojih imamo a ovaj je fizicki spreman, cisto radi reda , posto mi nismo amerika da imamo po pet kvalitetnih zamena na svakoj poziciji .
Last edited by Slavisak on 01 Jul 2019, 21:59, edited 1 time in total.
Slavisak

Postby grobar_Zvornik » 01 Jul 2019, 21:57

Калинић је по свој прилици својим ставовима (да изузмемо десанку шакић и ону тему о Косову) допринио самој одлуци. Фазон, једва чекам љетовање.

Што се Недовића тиче, очекивано.

Све у свему, ови што су остали да здрави и без повреда одраде остатак припрема и у Кини разбију све, а на крају и набијеђене.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 22:07

Lucic ce raditi prljav posao umesto Kalinica. To radi savršeno.
Gagi takodje.
Jos ga je Sale javno hvalio kad smo se plasirali.

Guduric je kod Zeljka ove sezone radio sve. I igrao sa loptom, i coskario, i igrao četvorku....

Možda je Sale Todorovica planirao na 3/4?
Ili jednostavno veruje Simonovicu....

Sta BB ne moze na 3? :roll: Jovic-Teo-BB

Dakle, sigurno postoji plan, i nije Kalina slucajno odstranjen.

Kao sto je Nedovic je sklonjen jer Jovic Teo i Vasa komotno pokrivaju 1 i delom 2.... I za mene realno.

Na 4, ko moze ludog Bircu da otpise? Ja sigurno ne.
Nama je na 4 na OI igrao i Jokic.
Sto mi se nije svidelo, ali je bilo tako.

Ni malo me ne bi cudilo da povede 4 centra.

Od preostalih, bez Kuzmica i Mačvana zbog povreda, i Avramovic koji je realno visak. Ostalo nista me ne bi cudilo.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

PreviousNext

Return to Reprezentacije