Da tu nema mesta za Nedovića to mi je bilo 100% jasno, o tome sam i pisao ovde:
V.M. Varga wrote:Baš naprotiv, po meni je Gagi siguran putnik. Značajno je digao formu u završnici sezone, o tome svedoči i to da je od precrtanog igrača za sledeću sezonu u Unikahi stigao do novog i to sasvim solidnog ugovora. Sale ga je fino isticao tokom ovih prozora, a ne treba zanemariti ni njegovu hemiju sa Lučićem gde jedan drugog čine 30% boljim igračima.
Ako ne bude povreda igrača sa poenima, ja tu ne vidim Nedovića, nemaš potrebe za igračem koji je koristan samo sa loptom u rukama, koji ima ular i koji ne ume da igra odbranu. Da nemamo igrače koji mogu da izmišljaju poene i diktiraju tempo (Bogdan, Jokić, Bjelica, pa i Teo sa minimalnom ulogom koju će imati), bio bi potreban da se pusti sa lanca kada krenu sva kola na dole, promeni ritam, ovako i nije.
I ovako će nam trebati tri lopte, ne treba nam četvrta.
Nedovića vidim jedino ako ne bude mogao Jović.
Što se tiče Kaline, nadam se, ali se iskreno nadam da nema veze sa drkicom ili njegovim realističkim političkim mišljenjem, već da je neki drugi razlog gde je Kalina ujebao svlačionicu ili dirao u autoritet Saleta, a da se za to ne zna u javnosti, jer forma sigurno nije razlog.
Na trojci nam i nije potreban, ali po meni bi značilo njegovih 10-15 minuta na četvorci, trenutke kada Bobi igra peticu, jer od postojećih četvorki niko nije u stanju sa strane pomoći da pokrije Bobijeve defanzivne kratere, pa ni Bjelica. U ovom slučaju ne vidim prostora ni za Bobija.
I iskreno mi je žao da nema sveže krvi na pozicijama 3/4 kad već Kalina ne ide, Simona i Birču realno ne razumem.
Ali kako bilo, napred Sale, narped Srbija.