Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby markovl12 » 01 Jul 2019, 19:41

Bravo za Saleta. Nema u reprezentacihi sta da trazi covek koji se onako "posere" na svoju zemlju.
OSTOJA, OSTOJA, .... ..... OSTOJA
markovl12

Postby V.M. Varga » 01 Jul 2019, 19:49

Da tu nema mesta za Nedovića to mi je bilo 100% jasno, o tome sam i pisao ovde:

V.M. Varga wrote:Baš naprotiv, po meni je Gagi siguran putnik. Značajno je digao formu u završnici sezone, o tome svedoči i to da je od precrtanog igrača za sledeću sezonu u Unikahi stigao do novog i to sasvim solidnog ugovora. Sale ga je fino isticao tokom ovih prozora, a ne treba zanemariti ni njegovu hemiju sa Lučićem gde jedan drugog čine 30% boljim igračima.

Ako ne bude povreda igrača sa poenima, ja tu ne vidim Nedovića, nemaš potrebe za igračem koji je koristan samo sa loptom u rukama, koji ima ular i koji ne ume da igra odbranu. Da nemamo igrače koji mogu da izmišljaju poene i diktiraju tempo (Bogdan, Jokić, Bjelica, pa i Teo sa minimalnom ulogom koju će imati), bio bi potreban da se pusti sa lanca kada krenu sva kola na dole, promeni ritam, ovako i nije.

I ovako će nam trebati tri lopte, ne treba nam četvrta.

Nedovića vidim jedino ako ne bude mogao Jović.

Što se tiče Kaline, nadam se, ali se iskreno nadam da nema veze sa drkicom ili njegovim realističkim političkim mišljenjem, već da je neki drugi razlog gde je Kalina ujebao svlačionicu ili dirao u autoritet Saleta, a da se za to ne zna u javnosti, jer forma sigurno nije razlog.

Na trojci nam i nije potreban, ali po meni bi značilo njegovih 10-15 minuta na četvorci, trenutke kada Bobi igra peticu, jer od postojećih četvorki niko nije u stanju sa strane pomoći da pokrije Bobijeve defanzivne kratere, pa ni Bjelica. U ovom slučaju ne vidim prostora ni za Bobija.

I iskreno mi je žao da nema sveže krvi na pozicijama 3/4 kad već Kalina ne ide, Simona i Birču realno ne razumem.

Ali kako bilo, napred Sale, narped Srbija. :hatman:
V.M. Varga

Postby Tufi » 01 Jul 2019, 19:53

kalinić je pedale iz Fenera spasilo to što su osakaćeni povredama, inače bi I tamo bio bivši.

Ja ne znam kako vi na Skype epizodu gledate kao da je to ništa.
Tufi

Postby Rokanontas » 01 Jul 2019, 19:54

uvek i svuda podrska nasem selektoru i reprezentaciji koja mi je uz vaterpoliste donela najvise radosti.

ipak, da mi je jasan razlog nepozivanja (pre svega kalinica) - to nikako. nadam se samo da nije razlog drkica. jer bi to bio najdebilniji i najgluplji moguci alibi za nepozivanje coveka. u svim ostalim scenarijima dizem ruku za selektora. u krajnjoj liniji ko sam ja da sudim jednoj personi kakva je sasa djordjevic.

na kraju krajeva, sacekajemo da vidimo kako ce se zavrsiti prvenstvo, pa onda ko oseti potrebu da opljune samo napred.

Skafi wrote:

alibi intervju.. ne vidim razlog istog..satro kao analizira se spisak, a nema muda da iznese svoj licni stav o nepozivanju nedovica i kalinica. ovo smo sve i ti i ja mogli ovako da napricamo..
Rokanontas

Postby hehule » 01 Jul 2019, 19:56

Zajebanciju na stranu.

Siguran sam da Sale jako dobro zna zašto ga je izostavio i da nikada neće reći pravi razlog toga. Pretpostavljam da je i Kaliniću jasno zašto nije tu.

Jbt ne bi nastala ovolika histerija da je Bogdanovića izostavio, jer imamo Gudurića... LOL

Zatrovani smo čovićevačkom radioaktivnom kancerogenom propagandom.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Tufi » 01 Jul 2019, 19:57

Nije,većina navijača komšinice na forumu podržava Saleta, makar tako kažu:)

Na TW je druga priča.
Tufi

Postby bezvezarije » 01 Jul 2019, 19:59

Pa i da puši kurce tamo nekome u Turskoj trebao je biti pozvan. Koga briga šta radi u slobodno vreme ako igra dobro za Srbiju. Pa i Đoković se sada ljubi sa Ivaniševićem koji je davao svakakve izjave tokom ratova.
bezvezarije

Postby Bogun » 01 Jul 2019, 20:03

Da je to ostalo u četiri zida ne bi bio problem. :laugh:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Statista » 01 Jul 2019, 20:22

Ništa,

da podržimo Saleta i da se molimo za zdravlje Lučića jer ako mu zagnoji zanoktica mi nemamo trojku
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby BorisKG21 » 01 Jul 2019, 20:25

Ko je mislio da će Nedović ići, nije pratio košarku uposlednje vreme.

Kad se čuje razlog za Kalinića, može se polemisati.
BorisKG21

Postby Rokanontas » 01 Jul 2019, 20:27

hehule wrote:

Zajebanciju na stranu.

Siguran sam da Sale jako dobro zna zašto ga je izostavio i da nikada neće reći pravi razlog toga. Pretpostavljam da je i Kaliniću jasno zašto nije tu.

Jbt ne bi nastala ovolika histerija da je Bogdanovića izostavio, jer imamo Gudurića... LOL

Zatrovani smo čovićevačkom radioaktivnom kancerogenom propagandom.

evo recimo posto si poslednji ostavio komentar takve primese.. da te pitam, cisto konverzacije radi, kako smo to zatrovani tim radioaktivnim kancerom i propagandom.?!gde je to nastala histerija?! na tviteru!? - budalastina! koga pa boli kurac sta debili pisu po mozes misliti tviteru..svasta.. pa onda npr ja isto tako mogu da kazem da vas ima vise koji ne navijate za reprezentaciju zato sto igraju npr kalinic ili lazic ili simonovic.?! evo ja pitam sve vas -sta se to konkretno zamera marku simonovicu? to sto stiska pesnicu posle trojke (u onom 3 na 5 basketu)? a sta je trebao - da vam se izvinjava ili da namerno promasuje?! pa tu utakmicu mu se psovalo sve zivo i mrtvo i onda posle svega kao - ma nije smeo tako da reaguje i da stavlja ruku na uho ili da pokazume stisnutu pesnicu.. daj bre, ko god tako misli, nikada se nije bavio sportom niti igrao ozbiljno bilo kakvu takmicarsku utakmicu u bilo kom sportu. lazni moralisti! sta jos - sto je satro ukrao pehar?! daj bre - nemojte da se zajebavamo..

ova reprezentacija je nasa, drugu nemamo - i ko god da igra valjda bi bilo prirodno da ima podrsku svih nas.
Rokanontas

Postby Radonjaa » 01 Jul 2019, 20:32

Naravno da je smio tako da reaguje, isto kao što ja mogu da ga smatram za idiota zbog toga
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Rokanontas » 01 Jul 2019, 20:36

Radonjaa wrote:Naravno da je smio tako da reaguje, isto kao što ja mogu da ga smatram za idiota zbog toga

naravno.. ali mene interesuje zasto ga smatras za idiota? ja opet pitam - kako je po evo tvojim moralnim shvatanjima i nacelima trebao da reaguje.? ili reci mi - kako bi ti reagovao?

ok, eto u tvojim ocima je idiot, i to je razlog sto neces navijati ili ces navijati protiv reprezentacije svoje zemlje? zbog jednog lika.. zezas me

to ti je kao da ja kazem e necu da navijam za srbiju jer igra bogdanovic, koji je onako usput receno, isto tako imao debilnu i krajnje pickastu izjavu (koju je nadam se izrekao u afektu, ali svejedno izrekao) kako eto nece da igra za reprezentaciju pa nek igraju lazic ili dzenkins.. brate.. :roll:
Last edited by Rokanontas on 01 Jul 2019, 20:40, edited 1 time in total.
Rokanontas

Postby fontaneros » 01 Jul 2019, 20:40

Ladno se cimate zbog italije :lol2:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Radonjaa » 01 Jul 2019, 20:41

@Rokanontas - Nisam ni rekao da ga smatram za idiota, ali razumijem zašto bi neko mogao.
Naravno da ću navijati za reprezentaciju, taman da je Čović selektor, ali tom pravdanju Simonovića nije mjesto na ovoj temi. Isto kao ni napadima na njega.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to Reprezentacije