Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby veljkos161 » 01 Jul 2019, 17:26

Nego, da mi spustimo loptu... imamo toliko kvaliteta da mozemo da pokrijemo jednog Kalinica.... samo pametno...dovukli smo se do finala 2016 bez Bjelice , i sa 6 puta neiskusnijim i manje dobrim Jokicem.... samo korak po korak....Teo bio bolji , ali Micic je danas to sto jeste....dakle, dzebane imamo sve da ustrelimo , stoga treba sujeti dati prostora da u miru sklapa tim bez medijskih skandala :okk:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Tegi » 01 Jul 2019, 17:30

Radonjaa wrote:Plašim se da će ovog puta malo teže ići :roll:
A Galo je doktor

Sta se to sustinski promenilo u njihovim redovima da bi sada bilo drugacije?
Osim sto imaju novog selektora, dunstera.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Peskir » 01 Jul 2019, 17:32

Sale. :blue: :blue: :blue:

Jos da su Vanja i Rade na spisku umesto Avramovica i Simonovica pa da se uzme zlato.
Peskir

Postby Radonjaa » 01 Jul 2019, 17:43

Tegi wrote:
Radonjaa wrote:Plašim se da će ovog puta malo teže ići :roll:
A Galo je doktor

Sta se to sustinski promenilo u njihovim redovima da bi sada bilo drugacije?
Osim sto imaju novog selektora, dunstera.

Da sačekamo skraćeni spisak, ja mislim da će igrati dosta bolje nego ranije.
Saketi nije Bog zna kakav znalac, ali mislim da se njegov stil treniranja dobro uklapa sa igračima koje ima.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dimitrije » 01 Jul 2019, 17:53

Dylam Dop wrote:
Dimitrije wrote: Čovek posvadjan sa barem dvojicom

Sa kojom dvojicom?? Sa Macvanom? Koliko znam to su ispeglali medjusobno cim su se ponovo sreli. Jeste, tu se Kalina ponio besramno, mada je vise bilo podjebavacki u afektu i zaru proslave one titule, ali Macvan (gospodski) mu to uopste nije uzeo za zlo.. MIslim, u Riu nikakvih problema vise tu nije bilo.. Odlicno su saradjivali obojica.

Ne zaboravi Birču. Znam da je sve to bilo davno ali čovek ne staje. A to što su "odlično sarađivali" u Riju je pre do Mačvana. Imaš još uvek snimak po yt i netu kako je ko odreagovao na nepružanje ruke. Oprostio mu Kalina...
Kako ti vidiš pozivanje pa šut kartu odmah u prvom preseku? Ja mislim da drkica na netu i politika nemaju veze izgubio je saigrače
Dimitrije

Postby Zigara » 01 Jul 2019, 18:03

Samo kad nema Stimca...
Zigara

Postby ilika99basket » 01 Jul 2019, 18:15

ode Guduric u NBA u Memfis
ilika99basket

Postby Dylam Dop » 01 Jul 2019, 18:26

Realno, Italijani i bez bog zna kakve igre uvijek mogu svakog da natrpaju (i pobijede) sa trojke (osim amera). Nama ce odbrana na perimetru bez Kaline svakako stekati. Galinari tu moze prvi da povuce i ulije samopouzdanje drugim oko njega.. Svakako, moguc scenario.. A onda bi i Spanci mogli isto pokusati. Abrinesa, Huancha sut moze da krene, pa i matorog Rudija koji je u finisu ove sezone imao svojih vintage izdanja. Ali da ne prejudiciram dalje..

Dimitrije wrote:Ne zaboravi Birču. Znam da je sve to bilo davno ali čovek ne staje. A to što su "odlično sarađivali" u Riju je pre do Mačvana. Imaš još uvek snimak po yt i netu kako je ko odreagovao na nepružanje ruke. Oprostio mu Kalina...

E jbg sada, ako je Birch jedan od krucijalnih razloga zasto Kalina treba da leti iz selekcije, onda da se gonimo svi u q.. Ali ni to nije tacno, evo pitam te kad su se to njih dvojica sporjeckali zadnji put?? Kod Mute u Radnickom? Pretjerujes, Kalina je sebe uvijek davao do kraja kad je god nastupao za nac. dres. Beskompromisni borac, strastven igrac, zatvarac odbrambenih rupa,.. koji bi imao mjesta u svakoj selekciji (osim amerskoj) na ovom mundobasketu.. Pricati da Kalina svojim prisustvom rusi (ili bi rusio nakon vec toliko dokazivanja) koncept u svlacionici (ili timu na terenu) je nebulozno..

Kako ti vidiš pozivanje pa šut kartu odmah u prvom preseku? Ja mislim da drkica na netu i politika nemaju veze izgubio je saigrače

Pa ne vidim uopste stvaran ili relevantan razlog, niti zelim nezahvalno bas da nagadjam po tom pitanju. Ali tvrditi da je izgubio (povjerenje od) saigraca (i to u roku od mjesec i kusur dana! - od prvobitne objave na spisku) bez ikakvog valjanog dokaza je promaseno..

Mozda se nije javio Saletu (blagovremeno) na telefon kad ga je zvao u medjuvremenu, mozda nesto sasvim deseto..Ali ovo je opet samo lupetanje. Mada ni ja nisam sklon da povjerujem da bi ga Sale zbog faking drkice izbacio iz tima. Mislem, ko da niko od nas nije onanisao (ok ne snimamo se i pritom - bar vjerujem ne u vecini :laugh: ).. Samo, eto neko je njemu provalio u tel., pa izbacio u javnost da ga obruka kao vec popularnu licnost.
Last edited by Dylam Dop on 01 Jul 2019, 18:38, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Ćoba » 01 Jul 2019, 18:29

Italijani protivnik iz snova. Razbicemo ih kao i uvijek old school kosarkom. Spustaj na centra, odigraj odbranu i laganih 15+.

Imate li nekog ozbiljnijeg protivnika za analizirati ili je dosta za danas? :laugh:
Ćoba

Postby Skafi » 01 Jul 2019, 18:37

Skafi

Postby Dimitrije » 01 Jul 2019, 18:42

Dylam Dop wrote:
Dimitrije wrote:Ne zaboravi Birču. Znam da je sve to bilo davno ali čovek ne staje. A to što su "odlično sarađivali" u Riju je pre do Mačvana. Imaš još uvek snimak po yt i netu kako je ko odreagovao na nepružanje ruke. Oprostio mu Kalina...

E jbg sada, ako je Birch jedan od krucijalnih razloga zasto Kalina treba da leti iz selekcije, onda da se gonimo svi u q.. Ali ni to nije tacno, evo pitam te kad su se to njih dvojica sporjeckali zadnji put?? Kod Mute u Radnickom? Pretjerujes, Kalina je sebe uvijek davao do kraja kad je god nastupao za nac. dres. Beskompromisni borac, strastven igrac, zatvarac odbrambenih rupa,.. koji bi imao mjesta u svakoj selekciji (osim amerskoj) na ovom mundobasketu.. Pricati da Kalina svojim prisustvom rusi (ili bi rusio nakon vec toliko dokazivanja) koncept u svlacionici (ili timu na terenu) je nebulozno..

Pa ne vidim uopste stvaran ili relevantan razlog, niti zelim nezahvalno bas da nagadjam po tom pitanju. Ali tvrditi da je izgubio (povjerenje od) saigraca (i to u roku od mjesec i kusur dana! - od prvobitne objave na spisku) bez ikakvog valjanog dokaza je promaseno..

Mozda se nije javio Saletu (blagovremeno) na telefon kad ga je zvao u medjuvremenu, mozda nesto sasvim deseto..Ali ovo je opet samo lupetanje. Mada ni ja nisam sklon da povjerujem da bi ga Sale zbog faking drkice izbacio iz tima. Mislem, ko da niko od nas nije onanisao (ok ne snimamo se i pritom - bar vjerujem ne u vecini :laugh: ).. Samo, eto neko je njemu provalio u tel., pa izbacio u javnost da ga obruka kao vec popularnu licnost.

Pa rekoh ti da ni drkica ni stav oko Kosova meni ne zvuce kao razlog izbacivanja. A sto se tice Birce...neka i nije faktor, jedan od faktora. Opet, Sale je neko ko sa saigracem nije godinu razgovarao pa je funkcionisalo na terenu, ako ga nije sutnuo zbog navedenog nego svlacionica radi svoje zamisli koliko je zasrao. Lupetam sada ja, ali ne bi me zacudilo.
Dimitrije

Postby Bogun » 01 Jul 2019, 19:12

Čekajte, Italija...

Dobro nema Kalinića, niko neće moći da sačuva Galinarija. :beyond:
Ko će tamo da sačuva Jokića?

Ja poštujem selekciju Italije, ali ako izgubimo od Italije jer nam ne igra Kalinić, da se pokupimo i odemo sa SP.

Italijani imaju ogroman problem uzbog nedostatka centara.
Sve je to super, Meli, Galo, Điđi, Beli, Heket, ali oni protiv ekipe sa jednom od dve najjače centarske linije na SP moraju da imaju vrhunske partije da bi mogli da nas dobiju. Plus mi imamo dovoljno igrača spolja da ih gušimo. Pa na EP je bila manja razlika u kvalitetu pa smo ih rutinirali.
Last edited by Bogun on 01 Jul 2019, 19:17, edited 1 time in total.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby veljkos161 » 01 Jul 2019, 19:17

Bogun wrote:Čekajte, Italija...

Dobro nema Kalinića, niko neće moći da sačuva Galinarija. :beyond:
Ko će tamo da sačuva Jokića?

Ja poštujem selekciju Italije, ali ako izgubimo od Italije jer nam ne igra Kalinić, da se pokupimo i odemo sa SP.

Italijani imaju ogroman problem uzbog nedostatka centara.
Sve je to super, Meli, Galo, Điđi, Beli, Heket, ali oni protiv ekipe sa jednom od dve najjače centarske linije na SP moraju da imaju vrhunske partije.

Ma kakav bre Jokic, covek igra onu cirkus ligu, pritom rupa u odbrani... a i neckao se da zaigra :roll:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Tegi » 01 Jul 2019, 19:19

Da ne govorim o pomalo zaboravljenom Eurobasketu u Litvaniji, kada su na papiru čak bili i nešto kvalitetniji od nas, pa im Mačvan izbušio zonu sa visokog posta.

Svakako im ne treba dozvoliti da nas zakolju na spavanju, ući će hipermotivisani u tu utakmicu. Ako budemo ušli u kost, ne vidim kako bi nas mogli dobiti.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bogun » 01 Jul 2019, 19:26

Tegi nemoj taj Eurobasket molim te. :biggrin:

Sve dok mi peglamo odbranu i igramo solidno u napadu trebalo bi ih dobiti.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Reprezentacije