Realno, Italijani i bez bog zna kakve igre uvijek mogu svakog da natrpaju (i pobijede) sa trojke (osim amera). Nama ce odbrana na perimetru bez Kaline svakako stekati. Galinari tu moze prvi da povuce i ulije samopouzdanje drugim oko njega.. Svakako, moguc scenario.. A onda bi i Spanci mogli isto pokusati. Abrinesa, Huancha sut moze da krene, pa i matorog Rudija koji je u finisu ove sezone imao svojih
vintage izdanja. Ali da ne prejudiciram dalje..
Dimitrije wrote:Ne zaboravi Birču. Znam da je sve to bilo davno ali čovek ne staje. A to što su "odlično sarađivali" u Riju je pre do Mačvana. Imaš još uvek snimak po yt i netu kako je ko odreagovao na nepružanje ruke. Oprostio mu Kalina...
E jbg sada, ako je Birch jedan od krucijalnih razloga zasto Kalina treba da leti iz selekcije, onda da se gonimo svi u q.. Ali ni to nije tacno, evo pitam te kad su se to njih dvojica sporjeckali zadnji put?? Kod Mute u Radnickom? Pretjerujes, Kalina je sebe uvijek davao do kraja kad je god nastupao za nac. dres. Beskompromisni borac, strastven igrac, zatvarac odbrambenih rupa,.. koji bi imao mjesta u svakoj selekciji (osim amerskoj) na ovom mundobasketu.. Pricati da Kalina svojim prisustvom rusi (ili bi rusio nakon vec toliko dokazivanja) koncept u svlacionici (ili timu na terenu) je nebulozno..
Kako ti vidiš pozivanje pa šut kartu odmah u prvom preseku? Ja mislim da drkica na netu i politika nemaju veze izgubio je saigrače
Pa ne vidim uopste stvaran ili relevantan razlog, niti zelim nezahvalno bas da nagadjam po tom pitanju. Ali tvrditi da je
izgubio (povjerenje od) saigraca (i to u roku od mjesec i kusur dana! - od prvobitne objave na spisku) bez ikakvog valjanog dokaza je promaseno..
Mozda se nije javio Saletu (blagovremeno) na telefon kad ga je zvao u medjuvremenu, mozda nesto sasvim deseto..Ali ovo je opet samo lupetanje. Mada ni ja nisam sklon da povjerujem da bi ga Sale zbog faking
drkice izbacio iz tima. Mislem, ko da niko od nas nije onanisao (ok ne snimamo se i pritom - bar vjerujem ne u vecini

).. Samo, eto neko je njemu provalio u tel., pa izbacio u javnost da ga obruka kao vec popularnu licnost.
Last edited by Dylam Dop on 01 Jul 2019, 18:38, edited 1 time in total.