Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 16:37

Kakve budalaštine majko mila.

Nista moramo da bojkotujemo sada mi, jer je sale grobar precrtao Jelovica Dangu Kalinu i Nedovic. Sve nase.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Dylam Dop » 01 Jul 2019, 16:38

Cvele wrote:Da je Kalina,košarkaški gledano,savršen šraf za ovu repku,jeste,ali ipak mi je beskrajno drago što ga je Sale otpisao. :biggrin:

Admiral wrote:Bravo Sale.
Pljunuo bi na sebe da je Micova oterao a ostavio Kalinu.

Šteta za Kalinu...šteta što je dobar igrač ali ipak previše glup da bi plivao bez ekscesa.
Ovo ponašanje moralo je da se sankcioniše.

Pretjerujete, mozda nas bas isprasi tamo neki Abrines, Rudi (uz to da izgubimo i protiv Italije u grupi najvise zaslugom Galinarija), pa ne stignemo ni do nokaut-faze ili nas tamo doceka i rasrafi Batum.. Onda ce se uvidjeti znacaj Kaline na krilu kao glue guy-a.. Cemu onda bodrenje selekcije ako nam se bas tako dogodi? Da li cete se postidjeti onda? A mi i dalje samo nagadjamo zasto ga je Sale izostavio po svojim subjektivnim utiscima i ne znamo jos uvijek stvarni razlog.
Dylam Dop
Guest

Postby drmisa » 01 Jul 2019, 16:40

i ja bih pruzio podrsku saletu
uvek se nadje neko da mu se ne svidi jbg..
neka se drka sad

teo micic jovic
bogdan gagi guduric
lucic
bjelica (birca/simon)
jokic bobi milutinov

po meni , samo jos da odluci simon ili birca (birci dajem prednost, i ako simon moze i na 4 , misim da ce sale ici sa 5 "visokih")
drmisa

Postby Zlaja » 01 Jul 2019, 16:42

Nema šta drugo da bude nego li ponašanje.

Ovo Kalinino da nema komentar možda govori da je stvar popravljive prirode i da ćemo ga gledati na olimpijadi.

Nije prijatno, pogotovu kada nije visa sila u vidu povreda, ali tim je zajebana stvar. I taj glue guy nije samo za teren, već i pored terena.

Mislim, zna Sale. Nije to Tumba.

Ako u nečije odluke ne treba sumnjati onda su to Sale i Deki.
Zlaja

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 16:43

Sve sto Kalinic radi, radi i Lucic, s tim da su glavom suste suprotnosti.
Isto kao sto je imao Kalinu koji je nadolazio kada je oterao Micova.
Nije Sale glup, drzi do ponasanja. Ne bi sekao da Luca nije na raspolaganju.

U ostalom pa nećemo valjd praviti fudbalsku reprezentaciju, od najsvetijeg dresa koji imamo....
Admiral

Postby Dylam Dop » 01 Jul 2019, 16:46

Admiral wrote:Isto kao sto je imao Kalinu koji je nadolazio kada je oterao Micova.

O kakvom nadolazenju ti pricas? :roll: Lucicu je 30-a.
Dylam Dop
Guest

Postby Tegi » 01 Jul 2019, 16:48

Dylam Dop wrote:Pretjerujete, mozda nas bas isprasi tamo neki Abrines, Rudi (uz to da izgubimo i protiv Italije u grupi najvise zaslugom Galinarija), pa ne stignemo ni do nokaut-faze ili nas tamo doceka i rasrafi Batum.. Onda ce se uvidjeti znacaj Kaline na krilu kao glue guy-a.. Cemu onda bodrenje selekcije ako nam se bas tako dogodi? Da li cete se postidjeti onda? A mi i dalje samo nagadjamo zasto ga je Sale izostavio po svojim subjektivnim utiscima i ne znamo jos uvijek stvarni razlog.

Nije važno koje si vere, već kakav si čovjek.

Bolje je da nas ispraše, nego da po svaku cenu igra čovek koji svojim ponašanjem nije zaslužio da igra u reprezentaciji. Odrastao sam na brodolomima iz 04 i 05, još bolje pamtim kako je Duda krajem svog mandata izgubio svlačionicu i malo šta je mučnije nego kada vidiš ti se ekipa iznutra raspala i kada igrači jedva čekaju da se vrate u klubove. Hiljadu puta je bolje da te zatrpa neki majstor, sa kojim će i bez Kalinougla imati ko da se odmerava.
Last edited by Tegi on 01 Jul 2019, 16:50, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 16:49

Imao je Kalinica kada je precrtao Micova.

Sada ima Lucica koji je vise bio out zbog povreda nego na reprezentativnim akcijama. U tom smislu.
Ima soluciju.
Admiral

Postby Dylam Dop » 01 Jul 2019, 17:01

Tegi wrote:Nije važno koje si vere, već kakav si čovjek.

Bolje je da nas ispraše, nego da po svaku cenu igra čovek koji svojim ponašanjem nije zaslužio da igra u reprezentaciji. Odrastao sam na brodolomima iz 04 i 05, još bolje pamtim kako je Duda krajem svog mandata izgubio svlačionicu i malo šta je mučnije nego kada vidiš ti se ekipa iznutra raspala i kada igrači jedva čekaju da se vrate u klubove. Hiljadu puta je bolje da te zatrpa neki majstor, sa kojim će i bez Kalinougla imati ko da se odmerava.

E jbg, ja ne cuh do tebe da je Kalina bio remetilacki faktor u svlacionici. Imas neke inajderske info nakon sto je vec toliko puta oblacio reprez. dres (tj. da se neko od saigraca zalio na njega)? Kalina mozda odskace svojim ponasanjem (preciznije: izjavama) izvan terena (i svlacionice), ali reci da je los karakter na nacin kako ga ti opisujes je previse (uostalom niko ga od nas licno ne poznaje da moze da sudi toliko o njegovom karakteru)..

I naposljetku - zar ti nije onda bilo cudno sto ga je uopste uvrstavao u onaj prvi prosireni spisak?! :roll:
Dylam Dop
Guest

Postby Dimitrije » 01 Jul 2019, 17:13

Dylam Dop wrote:
Tegi wrote:Nije važno koje si vere, već kakav si čovjek.

E jbg, ja ne cuh do tebe da je Kalina bio remetilacki faktor u svlacionici. Imas neke inajderske info nakon sto je vec toliko puta oblacio reprez. dres (tj. da se neko od saigraca zalio na njega)? Kalina mozda odskace svojim ponasanjem (preciznije: izjavama) izvan terena (i svlacionice), ali reci da je los karakter na nacin kako ga ti opisujes je previse (uostalom niko ga od nas licno ne poznaje da moze da sudi toliko o njegovom karakteru)..

I naposljetku - zar ti nije onda bilo cudno sto ga je uopste uvrstavao u onaj prvi prosireni spisak?! :roll:
Čovek posvadjan sa barem dvojicom, posmatrajući ga ne deluje mi kao neko ko je spreman, ne da se izvini, nego da nađe kompromis sa drugima. Što se tiče uvrštavanja na prvobitni spisak - možda je pedagoški momenat, da ga šutne odmah nakon prvog preseka, možda se u međuvremenu nešto još desilo....ne zaboravi da Sale godinu nije pričao sa saigračem iz repke pa nije bilo problema na terenu, možda nije bilo popravljivo?
Nešto ima i pozitivno u tom čoveku ako nema nameru da se svadja i komentariše
Dimitrije

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 17:20

Kod Moke bi Kalina bio kapiten.

Nije prvi put da se Sale suočava sa istom pricom.
Svaki spisak pljuvacina.

Ne bi me čudilo da vodi 4 centra. Ne bi mu bio prvi put.
Last edited by Admiral on 01 Jul 2019, 17:22, edited 1 time in total.
Admiral

Postby veljkos161 » 01 Jul 2019, 17:20

Cirkuzant Galinari da pobedi ozbiljan sistem kakav je tradicionalno nasa reprezentacija :lollol: :lollol: .... na svakom takmicenju se serenda o individualnom kvalitetu Italijana i uvek ih naguzimo bez da se oznojimo :okk: :beyond:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Radonjaa » 01 Jul 2019, 17:21

Plašim se da će ovog puta malo teže ići :roll:
A Galo je doktor
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby veljkos161 » 01 Jul 2019, 17:23

Pa o tome i pricam , uvek se prica da ce teze ici a ti Italijani nikad kurca ne odigraju jer su divljacka ekipa skroz :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dylam Dop » 01 Jul 2019, 17:24

Dimitrije wrote: Čovek posvadjan sa barem dvojicom

Sa kojom dvojicom?? Sa Macvanom? Koliko znam to su ispeglali medjusobno cim su se ponovo sreli. Jeste, tu se Kalina ponio besramno, mada je vise bilo podjebavacki u afektu i zaru proslave one titule, ali Macvan (gospodski) mu to uopste nije uzeo za zlo.. MIslim, u Riu nikakvih problema vise tu nije bilo.. Odlicno su saradjivali obojica.
Last edited by Dylam Dop on 01 Jul 2019, 17:28, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

PreviousNext

Return to Reprezentacije