Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Bolkonski » 16 May 2019, 22:45

Nije valjda da se nerviras :biggrin: ?
Prvo, volim da mi odgovor bude obrazlozen i konkretan, to je postovanje i samog sebe i sagovornika. Zamisli profesor te pita da li je Natasa Rostova kvalitetan lik, a ti odgovoris “ jeste “.
Kakav je to odgovor ?
Takodje, ja sam tebi odgovorio kratko, ostatak posta je bio upucen drugim forumasima.

Drugo, ajde demantuj me da u tom timu nisu igrali dobri EL igraci, plus Bogdanovic koji je vec tada bio najjaca dvojka Evrope plus Boban iz NBA lige ?
Bas bih voleo da vidim kako me ubedjujes da su to zapravo igraci nivoa ABA lige.
Ko pise da je to nesto nevidjeno ? Samo pisem da je nasa petorka u poslednjih pet minuta, pri egalu, bila itekako jaca od njihove. Ti si to sada priznao, tako da smo u redu :beyond:

Cak mislim da i vi znate da sam u pravu, nego ajde Srbija, cast, lozenje, reprezentacije, Sale Nacionale i njegov kult itd. ali skacete kao opareni kad se to pomene, to moze da znaci da vas malo pogadja sto i sami znate istinu :biggrin:
Last edited by Bolkonski on 16 May 2019, 22:50, edited 1 time in total.
Bolkonski

Postby Tufi » 16 May 2019, 22:50

Zamisli jednog prosjecnog Crnogorca koji nema prakticno nista sto danas zene privlaci, nije nesto lijep, nema previse para, ima malo smeka ali nista specijalno.

I njemu podje za rukom da povede kuci najbolju ribu u gradu i obavi to sto ima isprati je kuci i onda kaze sebi "e sto je jos 5 minuta ne kresnuh"

E takav si ti.

Ja za razliku od tebe nemam problem da priznam neke ocigledne stvari.
Tufi

Postby Bolkonski » 16 May 2019, 22:52

Samo sto to srebro nije uzeto protiv “ zestoke ribe “, nego teske rugobe :biggrin:
Bolkonski

Postby Гроф Тинторето » 16 May 2019, 23:10

Na tom prvenstvu je bila vrh riba.
Sto bi rekao jedan forumas, trenutno najbolja picka
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bolkonski » 16 May 2019, 23:59

Bila bi dobra riba da se uzelo protiv Spanije, ali da ga uzmes jer gubis egal protiv Jake, Prepelica, Nikolica i Vidmara ... u najbolju ruku neka “ moz’ da prodje “.
Bolkonski

Postby Tegi » 17 May 2019, 00:03

Realno, Španci su to prvenstvo igrali u brutalnom sastavu.
A tek Hrvati, nikad jači sa trojicom NBA igrača.
A kako smo tek Letoniju rutinirali u grupi.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bolkonski » 17 May 2019, 00:06

Zapravo, ovo je bio cilj svih ovih postova :biggrin:
Bolkonski

Postby veljkos161 » 17 May 2019, 17:54

Bolkonski wrote:Samo sto to srebro nije uzeto protiv “ zestoke ribe “, nego teske rugobe :biggrin:

Ti covece ko da nikad kosarku nisi u zivotu gledao....
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby bezvezarije » 17 May 2019, 18:25

A dobro, da se i mi ne pravdamo, ono se moglo dobiti protiv Slovenije, kad smo ih stigli u 4. četvrtini, ono drvo Kuzmić promaši 2 slobodna. Igrali su bez Dragića i Dončića.
bezvezarije

Postby Fratelo » 19 May 2019, 07:48

Nije sramota izgubiti od one Slovenije, Dragic i Doncic u zivotnoj formi, Rendolf igrao kao da je na drogama a Prepelic kao da je sutirao u bazen a ne kroz obruc.

Realno njihova klupa je sramotna i zbog toga je Bolkonski donekle u pravu, mada finale igras sa 5-6 igraca i tako su nas i dobili.
Fratelo

Postby Ćoba » 19 May 2019, 08:09

Sve si u pravu sto se tice Slovenije a sad se jos sjeti sta se sve nama izdesavalo od pocetka priprema. Bukvalno nam je falio neki timski igrac tipa Kaline da se prosetamo a da ne pricam sta bi bilo da je igrao Jokic ili Teodosic.
Ćoba

Postby Radonjaa » 19 May 2019, 09:24

Sjetite se i na samom Eurobasketu, u završnici, Jović doživljava distorziju zgloba protiv Rusije i igra finale pod inekcijama, Lazić završava Eurobasket još ranije, zbog povrede ramena, što skraćuje rotaciju, i ostavlja nas bez 2 defanzivca na 1 i 2 (iako je Jović igrao nešto malo), protiv ekipe čiji su najbolji igrači na tim pozicijama.

Oni su, naravno, agresivno napadali Gudurića, Micića i Bogdanovića, punili ih faulovima, i umarali ih, što mi nismo radili ni izbliza dovoljno sa Dragićem. Nije Đorđević bezgrešan, ali je stvarno sve išlo naopačke, od početka priprema, do finala. Zato će se vratiti ove godine. :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Ćoba » 19 May 2019, 09:41

Ta povreda Jovica je uzrokovala nevjerovatan napor za Bogdanovica koji je i prije toga vec bio na maks obrtaja pa je tako zadnjih 5 minuta ostao bez snage po sopstvenom priznanju.

Dragica je bilo jako tesko opteretiti jer je bukvalno igrao kosarku zivota.
Last edited by Ćoba on 19 May 2019, 09:43, edited 1 time in total.
Ćoba

Postby Nikola » 19 May 2019, 09:42

Ne verujem da se pet strana prica o tom EP.
Jovic je ono odigrao preko svih mogucih granica. Bogdan je umro, jer je sve spalo na njega, a tesko je kriviti Gudurica ili Micica sto nismo dobili. Bobi nije imao vise snage
A ko je verovao, nadjite u arhivi, zato sam na vreme dibsovao da Air dozvoli meni da uradim najavu za nasu grupu, a s obzirom na drugaciji sistem takmicenja i jos jednu, nema problema

@Gazda, da ne zaboravis samo :stani:

Edit: U minut Coba rekao za Bogdana sto i ja. Da smo otisli u najjacem sastavu bio bi Zagreb '89
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby bezvezarije » 19 May 2019, 11:46

Jović se povredio zato šta nismo zatvorili ranije protiv Rusije gde smo imali +15 mi se čini.
bezvezarije

PreviousNext

Return to Reprezentacije