Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby White Mamba » 21 Feb 2019, 23:06

Izrael eminentan u picku materinu
Igra Pnini stara kuka :okk:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Гроф Тинторето » 21 Feb 2019, 23:18

Mogao bih do Pionira da pozdravim bivseg igraca :roll:

Ne, stvarno ovo vise nema smisla. Mogu da zamislim sta nas ceka kad se plasiramo na prvenstvo i izgubimo prvu u grupi.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Skafi » 21 Feb 2019, 23:25

Protiv Izraela u Pioniru je i u prošlim kvalifikacijama bilo biti ili ne biti, ako se ne varam.
Skafi

Postby СрбинПодгорица » 21 Feb 2019, 23:37

Skafi wrote:Protiv Izraela u Pioniru je i u prošlim kvalifikacijama bilo biti ili ne biti, ako se ne varam.

Искрено и тога се бојим два пута против истог противника када је бити или не бити.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Statista » 21 Feb 2019, 23:58

Iskreno...

I nije mi žao ovih naših, mislio sam da ću da flipnem ako ne odemo na SP ali sad mi baš sve jedno.

A možda i Jokiću olakšamo odluku, da se ne muči dečko. Ionako su ga svi prozivali kao da je državni neprijatelj br. 1.

Za nekoga ko je do juče bio član NBA kluba, Teodosići izgleda SRAMOTNO, apsolutno nedopustivo.

U našem rosteru od večeras polovini treba lekarsko uverenje da su aktivni košarkaši inače ovako na izgled, ne liče uopšte.

Ne treba da se lažemo previše, šta ako nam niko ne dođe iz NBA, s kim da igramo SP, samo bi se brukali
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Olimp » 22 Feb 2019, 00:06

Ako odemo na SP uzimamo medalju. Samo sada da nam se priključi euroligaški trojac. Upotrebiti sva moguća sredstva za to. Nisu naši najbolji igrači krivi što s ovakvima moramo u kvale.
Olimp

Postby Ćoba » 22 Feb 2019, 00:07

Cuvajte ovaj post Statiste, cuvaj te ga dobro. Ja napravio skrinshot ako kakvi hakeri zajebu forum. Bice bas dobra zajebancija na jesen. :okk:
Ćoba

Postby СрбинПодгорица » 22 Feb 2019, 00:11

Само да се пласирамо, јесен је друга прича.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Tegi » 22 Feb 2019, 00:12

Ako nas Amerikanci gadjaju atomskom bombom, sigurno cemo izginuti.
Jos uvek pamtim Statistin post iz 2013. u kom tvrdi da je Srbija najslabija od svih ex-YU reprezentacija,
Last edited by Tegi on 22 Feb 2019, 00:15, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bogun » 22 Feb 2019, 00:14

Ćoba wrote:Nemojte ljudi lupati, ovaj isti tim da se malo presabere i uz domacu publiku dobija Izrael 10+.

Bravo! :okk:

Ovaj tim koji je otišao u Estoniju, plus igrači koje Sale nije poveo, Dobrić, Lazić i Pot(ne znam da li sam nekog od igrača preskočio). će dobiti Izrael u nedelju ne mnogo, ali će dobiti, možda ne ovoliko koliko Ćoba piše, ali do 7 razlike.

Priključe li nam se ova trojica iz EL, idemo na 10+ razlike sigurno. Milutinov, Micić i Lučić su klasa za izraelske igrače.

Ono što bih uradio za sledeću utakmicu, pod uslovom da nema EL igrača:
Izbacio IĐ iz 12, ubacio Pota, izbacio Paunića(čovek nema klub, 30+ godina seca ga da sedi na klupi...) ubacio Dobrića.
Takođe, dao bih minute Nikoli Jovanoviću, npr usrao se u Lendejla i Gagića, Izrael nema toliko velike centre.

Teo će odigrati mnogo bolju utakmicu u to ne sumnjam, pošteno ni ne sećam se kada je poslednju odigrao, ovo danas je bilo očajno.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Ćoba » 22 Feb 2019, 00:20

Jbg malo je i Sale usrao, nisam gledao box score ali cini mi se da je Teo bas puno igrao, nerealno je bilo ocekivati da moze vise od 20min.

Ako ne moze Micic Pota bi trebalo ubaciti, ovaj Djokovic je bas beskoristan a Tepic nema covjek sut, dzaba sve. Mene cudi sto nema Marinkovica i Simanica ali jbg ima Sale neke svoje principe, nekim igracima se vracaju dugovi i to je ok.
Ćoba

Postby Statista » 22 Feb 2019, 00:37

Tegi wrote:Jos uvek pamtim Statistin post iz 2013. u kom tvrdi da je Srbija najslabija od svih ex-YU reprezentacija,

Ne sećam se šta sam juče jeo... a kamoli šta sam pisao pre 6 godina.

Iskreno, ne verujem, ali ne isključujem i da jesam, to je beše bila godina EP u Sloveniji kada su apsolutno svi iz bivše Juge bili na EP.

Nešto se baš ne sećam detalja, mi prođosmo kvalifikacije ali nas ojadiše Španci, ali koliko se sećam i nismo se baš proslavili u duelima sa ex-Yu reprezentacijama
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Tegi » 22 Feb 2019, 01:28

I prvu i drugu fazu zavrsismo kao prvoplasirani, sa mesavinom A i B reprezentacije.
Sve u svemu, teza nedostojna rasprave, o cemu svedoci to da sam je zapamtio nakon 6 godina. Sigurno ne zato sto je bila vizionarska.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Dylam Dop » 22 Feb 2019, 01:30

Bobara >> Bradara :dirol:
Dylam Dop
Guest

Postby Olimp » 22 Feb 2019, 08:26

Teško prospavana noć. Danas samo čekam vijesti da li nam dolaze euroligaški igrači. Plašim se prema Saletovoj izjavi da na Micića možemo zaboraviti, iako je jučer igrao. Nadam se barem Luči a pogotovo Milutinovu tu smo najtanji pošto se Radule raspada.
Olimp

PreviousNext

Return to Reprezentacije