Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 19 Aug 2012, 00:53

Jednostavno nemamo kvalitet... Previse smo poleteli nakon srebra u Poljskoj i 4. mesta u Turskoj...

Grci sa Spanoulisom, Bouroussisom i ekipom gube od Nigerije i ne idu na Olimpijadu...

Ona fraza da danas svi igraju kosarku je zbilja istinita... Estonci su pobedili u Izraelu, Turska pobedila Belorusiju na domacem parketu trojkom Preldzica u poslednjoj sekundi...

Jednostavno nemamo vise suvi kvalitet...

Savan ocajna sezona u Turskoj, Keselj je vrlo malo igrao, Tepic igrao nesto, al statisticki najgori u svojoj ekipi, Paunic igrao u 8. timu ruske lige, Erceg igrao u ekipi u kojoj ko prvi uhvati loptu i sutira na kos, Nedovic dobio suljeve na dupetu u Zvezdi...

Sve nam se svodi da Teovu lucidnost, guranje lopte pod kos Krsticu, njihovu pick igru i ako neko izdivlja...

Sve u svemu tanki smo...

Napadao sam cesto Dudu kad sam mislio da gresi, ali realno sada nema koga da pozove... Sve sto je mogao da zove je ili zvao, ili su ga odjebali...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Steam Roller » 19 Aug 2012, 00:57

Kad smo kod ovih koji ne igraju, šta je sa Sašom Pavlovićem?
Steam Roller

Postby AirBall » 19 Aug 2012, 00:58

Steam Roller wrote:Kad smo kod ovih koji ne igraju, šta je sa Sašom Pavlovićem?

Ma ne zeli covek uopste da se zamara sa tim... Tu je pred kraj karijere...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby StefNS » 19 Aug 2012, 04:16

Saša je raskrstio sa reprezentacijom 2005, kada je poslednji precrtan sa spiska par dana pred EP. Sad da li je to opravdano ili ne, nije moje da sudim. Samo znam da su pojedini koji su dobili šansu na EP pripreme proveli na splavovima, što je sve izašlo na videlo posle neuspeha...
StefNS

Postby Dugi » 19 Aug 2012, 09:01

Neda Bog da nam se slucajno povredi Teo,mi onda necemo moci ni Estoniju da pobedimo.
Dugi

Postby vasilij zajcev » 19 Aug 2012, 10:43

nemam snage da prelistavam unazad, verovatno ima i puno zuci, a od iste sam pokusao da se oslobodim ne otvarajuci forum po povratku iz Arene i prespavajuci ovu noc... glavni utisak sinoc mi je bio da repka mene nece videti uzivo neko vreme (sto je pojam blizi beskonacnom, nego visegodisnjem periodu). pre svega zbog sve one festivalske publike za koju vise definitivno nemam zivaca...ja razumem da kad se igra Dejvis kup svi se razumem u tenis, kad je Fest svi gledaju filmove, kad je Guca svi slusaju trubu, kad je Sajam knjiga svi su citaoci, ali ne moram bas da trpim tu retardaciju i kad je neka kosarkaska manifestacija. rekao sam to jos za onaj Dajmond bol, ali i poreko, a sad je nervni deficit daleko izrazeniji... na svu muku ide i taj savez i njihovo poimanje popularizacije kosarke...

o igri sta reci...ortak sa kojim sam isao je u jednoj cinicnoj simplifikaciji rekao sve: "bez Tea i Krleta mi smo Portugal, bre"

jeziva je ta prosecnost i sivilo u koje smo upali, te potpuna bezidejnost ekipe i odsustvo neke kolektivne kreacije. Duda je potpuno predao ekipu Teu i njegovoj kreaciji, a za njega sam vec pisao da je postao otvorena knjiga u zavrsnicama i za prosecnije trenere od Pavicevica. prosto jer je sam u tome, a onda i prilicno nestabilan...plasim se samo da ne trpi i neki precutni bojkot od saigraca, koje opet ne krivim ako je tako, svakog bi iziritirao taj centralisticki pristup. pritom matori npr zove tajm aut besneci kad su nam uzeli skok prilikom ona dva promasena bacanja na kraju, mlateci i rukama i nogama u fazonu "e sad cu da vam jebem mater", shvata da je Teo taj koji je pricao sa klupom umesto da udje da gradi i samo bespomocno dize ruke adresirajuci kritiku svima

tuzno, potpuno odsustvo autoriteta...zbog koga me ne cude one price iz UKrajne po kojim Teo vice saigracima "ma ko ga jebe" jer mu ovi govore da je Duda trazio izlazak iz zone u toj odbrani

Bjelica je takodje diskriminisan tim otac-sin fazonima sa Keseljem, sasvim prosecnim igracem koga je tvrdoglavi matori uzeo u mentorisanje...Paunic je takodje potpuno jednodimenzionalan igrac i nastavak tog idiotluka da Vese Petrovici i ostali rvaci treba da igraju u kosarkaskoj reprezentaciji. ovaj za razliku od Vese i ne pogleda kos kad smo u napadu, svaki trener moze komotno da skine cuvara s njega i doda ga na Tea...samo ga malo zoniras i eto ti njega na 9m. tu negde gde se i Rasic pravi mrtav

ma...sviranje kurcu, necu uopste individualno, ekipa nam je potpuni prosek. kosarka vise ne stanuje u Srbiji
vasilij zajcev

Postby nolinjo » 19 Aug 2012, 11:50

luka je dobar trener
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Reaper » 19 Aug 2012, 12:53

vasilij zajcev wrote:jbg da sam znao uzeo bi vam, to mi je ispred zgrade..mislio sam da zbog ovog Beer Festa nema sanse da bude guzva

Iskren da budem nisam ni ja ocekivao guzvu. Probao da udjem, ali nije islo. Ni tapkarose nisam uspeo da nadjem (jesam jednog, ali izbila tuca...)
Reaper

Postby Блок_64 » 19 Aug 2012, 12:55

Вероватно пола људи ће ме пљувати због овога али за пораз је крив само Дуда и нико више.

Питајте ево све људе у арени или на било ком месту нашта ће да личи наша игра или посебно оних задњих 5 минута где су и направили преокрет.Тај теу лопту да је дрка колико код може,па 6 секунди пред крај напада нека му мачван прави блок ако може нека одигра пик са њим ако не нека пробије или нек шутне тројку.О чему ми причамо па то и врабци знају.Можемо само да се питамо дали би рашић или недовић изводили боље слободна бацања од теа вероватно би али питање за дуду зашто га није извео.Павићевић је нешто научио од дебелог дукљанина (џитај вујошевића) са хокејашким изменама и стално су имали свежу крв на терену пуну снаге.Нама снага није проблем ми немамо идеју.Али никакаву.Не кривим ја теа за пораз не може ни он све сам али да ово не ваља не ваља па никако.
Један милко бјелица сачува савановића да овај не зна где се налази.Мачаван будала био будала остао.Тепића нећу ни да кометаришем који ће нам он курац у репрезентацији чему служи,нисам чуо да је неки зајебант па да диже атмосферу.Мицов се у репрезентацију зове преко новина а на коференцији за штампу му се извињавају што су се ето сетили неких пре њега,шта је са раковићем,милићићем па да кажем и радуљицом.Шта матори је наоштрио курац на њих па неће да их зове.
Шта ми је и требало да гледам ову будалаштину.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby nolinjo » 19 Aug 2012, 13:24

nolinjo wrote:TEO HUDINI ponovio vec milioniti put istu stvar ,napravi sve bitno i onda sve zasere...decko ima iz igre 7/7 za 2 (ili tako nesto) i on ladno zadnjih 4 napada odlucuje se na sut za tri poena ?????

ono zonfa 1/ 9 za 3 .wtf ...ko je kriv ,golubar izgubio utakmicu .tacka

:thumbdown:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Alonzo » 20 Aug 2012, 10:35

Nemamo kvalitet, jos nismo svesni da danas svi znaju da igraju kosarku.

Crna Gora je imala bolje napade od nas, igrali su pametnije i zasluzeno su pobedili.

Teodosic jeste kriv za poraz, zato sto je promasio bacanja i sutirao trojku bez ikakvog rezona pre toga. Njegov lezerni stil ubija u pojam (nesvesno) ostale nase igrace, zato sto se sve vise primecuje "akcija" da on sutira trojku pa ako udje - "onda je heroj", a ako promasi - "makar je pokusao, zasto ga svi grobari mrze, on je nasa jedina napadacka opcija, pa sta ako sutira preko igraca - on uvek moze da pogodi" i ostale slicne gluposti. Odbranu ne igra, partije su mu sve slabije i slabije...a Ivkovic mu i dalje dozvoljava da se glupira...sto je najgore - ne igramo timski i voleo bih da gledam jednu tekmu gde ce on ulaziti sa klupe i igrati par minuta po cetvrtini.

Ovakva ekipa da bi funkcionisala - mora da igra timski. Ako su nam napadacke opcije -> Rasic, Teodosic i Macvan - onda nismo svesni koliko zaostajemo za ozbiljnom kosarkom. Nedostaju nam Krstic, Velickovic i Tripkovic. Ova ekipa sa Savanovicem, Macvanom, Teodosicem i Rasicem - ne moze da odbrani ni Island ni Crnu Goru.

Sramota je da Stimac igra za reprezentaciju. Onakve majmunske face su zaista sramota za Srbiju. Ili da se porazgovara sa njim da ih ne pravi u toku utakmice (mada je Pesic vec pokusao) ili da se ne zove vise. I onako ne moze ni kos da zagradi.

Tepic ne zna ni sta igra. Treba ga pustiti 40 minuta i dozvoliti mu da vodi napade i zavrsava akcije, to bi bila komedija. Decko je u kanalu.

Paunic i njegova odbrana...covek pomisli da ga traze Real u kosarci i Mancester u fudbalu...sve je to samo zavaravanje.

Ovaj sastav sto je najgore je mlad, ali nije perspektivan. Izgledamo kao grupa indijanaca koja igra bez ikakve odgovornosti i hrabrosti. Nisam video dve akcije, niti kontre niti protok lopte. Sve se sastoji iz neke improvizacije, kretanje je blago receno - uzasno...a moze se reci i da trcimo 30% sporije nego pre par godina.
Alonzo

Postby Diktator » 20 Aug 2012, 10:56

Alonzo wrote:Ovakva ekipa da bi funkcionisala - mora da igra timski. Ako su nam napadacke opcije -> Rasic, Teodosic i Macvan - onda nismo svesni koliko zaostajemo za ozbiljnom kosarkom. Nedostaju nam Krstic, Velickovic i Tripkovic. Ova ekipa sa Savanovicem, Macvanom, Teodosicem i Rasicem - ne moze da odbrani ni Island ni Crnu Goru.

Ovaj sastav sto je najgore je mlad, ali nije perspektivan. Izgledamo kao grupa indijanaca koja igra bez ikakve odgovornosti i hrabrosti. Nisam video dve akcije, niti kontre niti protok lopte. Sve se sastoji iz neke improvizacije, kretanje je blago receno - uzasno...a moze se reci i da trcimo 30% sporije nego pre par godina.

uzasno se slazem sa napisanim i ja ne vidim drugo resenje osim promene selektora.DI na zalost nema autoritet kod Teodosica i odatle poticu manje vise svi problemi ovog tima...mozda bi eventualno prosirenje strucnog staba sa nekim Djordjevicem dalo rezultata..ne znam,nisam pametan.mislim da sastav ima perspektive ali dok se stvari ne postave na pravo mesto lutacemo kao guske u magli.temelj na kom je pocivala ova ekipa 2009 je dobrano urusen(trcanje i zrtvovanje).
ne treba ovu ekipu gledati kroz prizmu jedne utakmice,mi smo porazeni od egzoticnijeg protivnika u kvalama za ep09..ali proslo je vec neko vreme i ovakve stvari ipak sebi ne bi smeli dozvoliti...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby nolinjo » 20 Aug 2012, 11:15

ljudi koi vam je djoko igramo ko amerika ,jos neki rekose da je erceg 5ca ,a on ni cetvorka nie ...ebem vam mater igrajte obranu

usput dudas pokazuje da zna samo da igra kad je underdog :P
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Alonzo » 20 Aug 2012, 11:23

Moramo da se saberemo i oduzmemo i izaberemo pravac nase filozofije.

Ili cemo trcati ili cemo se braniti. Za sada niti trcimo, jer nemamo spremne igrace, niti mozemo da se branimo - jer su ovi igraci tako bledi i slabi, da bi nas Nigerija dobila u kvalifikacijama za OI. Hocete da se kladite? :biggrin:

Ovde neko mora da promeni ulogu. Dovoljno mi je da vidim sastav pod kosem i vidim koliko tu ima prostora za protivnicke igrace da skacu do ujutru protiv nasih kvazi centara i krilnih igraca.

Ovo su sve foliranti...
Alonzo

Postby Diktator » 20 Aug 2012, 11:40

nolinjo wrote:ljudi koi vam je djoko igramo ko amerika ,jos neki rekose da je erceg 5ca ,a on ni cetvorka nie ...ebem vam mater igrajte obranu

usput dudas pokazuje da zna samo da igra kad je underdog :P

nisam znao da smo bili u toj poziciji 1990-1995 :nisamja:
kao sto nismo bili 2010..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

PreviousNext

Return to Reprezentacije