by vasilij zajcev » 19 Aug 2012, 10:43
nemam snage da prelistavam unazad, verovatno ima i puno zuci, a od iste sam pokusao da se oslobodim ne otvarajuci forum po povratku iz Arene i prespavajuci ovu noc... glavni utisak sinoc mi je bio da repka mene nece videti uzivo neko vreme (sto je pojam blizi beskonacnom, nego visegodisnjem periodu). pre svega zbog sve one festivalske publike za koju vise definitivno nemam zivaca...ja razumem da kad se igra Dejvis kup svi se razumem u tenis, kad je Fest svi gledaju filmove, kad je Guca svi slusaju trubu, kad je Sajam knjiga svi su citaoci, ali ne moram bas da trpim tu retardaciju i kad je neka kosarkaska manifestacija. rekao sam to jos za onaj Dajmond bol, ali i poreko, a sad je nervni deficit daleko izrazeniji... na svu muku ide i taj savez i njihovo poimanje popularizacije kosarke...
o igri sta reci...ortak sa kojim sam isao je u jednoj cinicnoj simplifikaciji rekao sve: "bez Tea i Krleta mi smo Portugal, bre"
jeziva je ta prosecnost i sivilo u koje smo upali, te potpuna bezidejnost ekipe i odsustvo neke kolektivne kreacije. Duda je potpuno predao ekipu Teu i njegovoj kreaciji, a za njega sam vec pisao da je postao otvorena knjiga u zavrsnicama i za prosecnije trenere od Pavicevica. prosto jer je sam u tome, a onda i prilicno nestabilan...plasim se samo da ne trpi i neki precutni bojkot od saigraca, koje opet ne krivim ako je tako, svakog bi iziritirao taj centralisticki pristup. pritom matori npr zove tajm aut besneci kad su nam uzeli skok prilikom ona dva promasena bacanja na kraju, mlateci i rukama i nogama u fazonu "e sad cu da vam jebem mater", shvata da je Teo taj koji je pricao sa klupom umesto da udje da gradi i samo bespomocno dize ruke adresirajuci kritiku svima
tuzno, potpuno odsustvo autoriteta...zbog koga me ne cude one price iz UKrajne po kojim Teo vice saigracima "ma ko ga jebe" jer mu ovi govore da je Duda trazio izlazak iz zone u toj odbrani
Bjelica je takodje diskriminisan tim otac-sin fazonima sa Keseljem, sasvim prosecnim igracem koga je tvrdoglavi matori uzeo u mentorisanje...Paunic je takodje potpuno jednodimenzionalan igrac i nastavak tog idiotluka da Vese Petrovici i ostali rvaci treba da igraju u kosarkaskoj reprezentaciji. ovaj za razliku od Vese i ne pogleda kos kad smo u napadu, svaki trener moze komotno da skine cuvara s njega i doda ga na Tea...samo ga malo zoniras i eto ti njega na 9m. tu negde gde se i Rasic pravi mrtav
ma...sviranje kurcu, necu uopste individualno, ekipa nam je potpuni prosek. kosarka vise ne stanuje u Srbiji