Eto i mene iz
cirkusa sa utakmice reprezentacije.. Prvo, katastrofa od organizacije, do karata sam došao jedva i na silu, a u Areni sam imao šta i da vidim.. Kakav šabanluk majko moja, jednom smeta što zviždimo, jedan se slika celu tekmu, jedan psuje sve i svakog 40 minuta, ma šou.. Jedina svetla tačka je da sam posle dugo vremena video mog druga Nemanju Krstića sa kojim sam igrao pod mlađe dane, a on sad cepa u Megi od sledeće sezone...
E sada naša reprezentacija
Majko moja, kakav smo mi kvalitetan raspad.. Mačvan je dečko jedini igrao odlično danas, svaka čast Maki.. Paunić je uneo preokret u našoj igri, bio jedan od najzaslužnijih za odvajanje u četvrtoj, ne zna napad, ali je u odbrani odličan.. Po meni je greška Dudina samo što ga nije vadio pred kraj jer ipak nije on taj kalibar..
Ovo ostalo, majko moja.. Štimac, Tepić, Erceg, Kešelj
Još bi ih i dobili da nije Teo stupio na scenu i upropastio nas za sve pare.. Dečko odbranu ne igra, dobro, šta je tu je, imao je par prelepih poteza u toku meča, ali ono na kraju..
Prvo priča sa sudijom njegov igrač uzima loptu posle bacanja, onda u napadu zabada, pa maši bacanje jednom, pa ga buše u odbrani, promašuje trojku, prima koš, promašuje bacanje... Dečko je dobar plej, verovatno jedan od najboljih naših igrača trenutno, ali mu nije prvi put da nas ovako gasi.. Mnogo precenjen igrač..
Što se tiče CG, ništa posebno ni oni nisu, mada njima fali 75% ekipe.. Malom svaka čast, tako se postaje veliki igrač
I neka mi neko kaže da Neša baksuz nije baksuz
Ima i jedan vic, kaže što su crnogorci dali trojku sa pola? -Mrzelo ih da idu do koša
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...