Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby harper lee » 18 Aug 2012, 21:25

veljos wrote:zasluzeno ,a tea odmah oterati iz repke

:laugh:

Mi bez Teodosica ne postojimo. Covek nas je bukvalno svojerucno odveo na +13, ali nije njegov problem sto igra sa retardima koji ne umeju da zagrade kos i ne umeju da skoce. Mogao bi malo i Duda da se jebe sa ovim disciplinovanjem Bjelice, dok je decko bio u igri imali smo skok na obe strane terena i osam poena razlike.

Ocajni smo, apsolutno svi igraci su van forme.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby CrniGuja » 18 Aug 2012, 21:26

Bravo mali!!!!
I bas mi je drago sto je Ivanovic resio, i to nakon sto je, pokleknuo pod pritiskom kada je sutirao penale.
Dete 94. godiste, kakav talenat! Samo da nastavi da krvnicki trenira, da ga zaobidju povrede i nemoguce je da ne napravi veliku karijeru.
A nama tako i treba, ko ne zna da uhvati loptu i ne treba da dobije, toliko.
CrniGuja

Postby belpH #77 » 18 Aug 2012, 21:26

jbt nisam verovao da cu reci ovo, ali Lucic je falio jako!

i trenutno, Lucic je izmislio kosarku za Keselja!
Last edited by belpH #77 on 18 Aug 2012, 21:26, edited 1 time in total.
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby VMJunior » 18 Aug 2012, 21:26

Kapa dole za pogodak .
Nismo smeli da izgubimo ovaj mec.
VMJunior

Postby Choda » 18 Aug 2012, 21:26

Teo je nas najbolji igrac koliko god se to nekome svidjalo ili ne. Bas bzv sto se Luca povredio dobili bi ih sigurno da je on bio u timu. Nego to sam ja pricao sa burazerom jos dok je Partizan igrao poslednji put u areni, ima jedan budjav obruc i to je ovaj na kome smo mi napadali, koliko je lopti iscurelo iz kosa.
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Zli Gli » 18 Aug 2012, 21:28

Jasno je da bismo mi totalno drugačije igrali bez Teodosića, ali ovaj kredit koji Teodosić ima kod Dude je neverovatan. Trebalo bi njega da izriba, a ne da ga štedi, dok na ostalim igračima drvi karu.

Ono što Teodosić ne kapira je da se utakmica igra do kraja, a ne kada on odluči da prestane. Sve je bilo super dok nije na kraju šutirao trojku umesto da odigra ceo napad, promašio bacanje i šlag na tortu - pusti Ivanovića da šutira za pobedu.

Bez Paunića bismo još ranije izgubili ovu utakmicu jer je ušao igru zato što Teodosić nije mogao ništa da odbrani i primili smo milion poena preko njega.
Zli Gli

Postby Choda » 18 Aug 2012, 21:28

Nego mladi danas izgubise 8 razlike za slicno vreme i trener je bio kriv, ko li je sad kriv :nisamja:
I talk to him everyday.
Choda

Postby Oglala » 18 Aug 2012, 21:29

Ovo je trebalo da se desi. Reprezentacija koja trpi, evo ja cu reci, ratni ples jednog ovakvog indijanca ne zasluzuje pobedu. Bilo je samaranja do sada, ali se nadam da ce ovaj nesto da promeni. Sve mogu da podnesem, i da igramo ko kurac, i da nas ne ide, i da smo losi, ali ne mogu da podnesem ovoliko bezobraznu nedisciplinu. Kaa napad na +2, 30 sec pred kraj, zavrsavas brzim sutem za tri (btw, cak i nagazio) onda stvarno imas problemcinu u glavi, a trener koji te drzi u igri nema ili pameti ili integriteta. Pa njega je lako iskautirati, samo mu ostavljati livadu pred kraj tekme, covek ne moze da odoli.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Sony » 18 Aug 2012, 21:29

Cestitke mojoj drugoj reprezentaciji.

Teodosic je kriv za poraz.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Cuburac » 18 Aug 2012, 21:30

harper lee wrote:

Mi bez Teodosica ne postojimo. Covek nas je bukvalno svojerucno odveo na +13, ali nije njegov problem sto igra sa retardima koji ne umeju da zagrade kos i ne umeju da skoce. Mogao bi malo i Duda da se jebe sa ovim disciplinovanjem Bjelice, dok je decko bio u igri imali smo skok na obe strane terena i osam poena razlike.

Teo je mag kosarke,ali je nogao umesto da caska sa Bjelicom, da pricuva igraca.Imamo igraca vise u polju,a ovaj igrac je dobio loptu sam kao duh. Pre zamene Macvana svi igraci su bili pokriveni i dobro smo stali u odbranu.Izmena, i raspad sistema. Koncentracija,koncentracija do zvuka sitrene.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Oglala » 18 Aug 2012, 21:30

harper lee wrote:

Sut za tri na plus 2, pre isteka polovine napada 30 sec pre kraja, jeste njegov, a Boga mi i nas problem.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby AirBall » 18 Aug 2012, 21:30

Cista pobeda Crnogoraca kao suza, zeleli su pobedu vise od nas i fortuna ih je na kraju pomilovala... Nije slucajno sto je odlucujuci kos dao decko od 18 godina, jer nekada 80-ih kada je nasa kosarka bila na vrhuncu Divac, Kukoc, Radja... su u njegovim godinama resavali utakmice... Mi smo odstupili od svog koncepta i sada beremo gorke plodove...

Vidim da mnogi zameraju Teodosicu da je za nesto kriv, ali on je jedini uz Macvana koji nas je drzao u igri... Na niske grane smo spali kad gubimo od Crnogoraca u Beogradu pred svojim navijacima, a njihovi izostanci su mozda znacajniji od nasih...

Na ruku nam ide to sto je Izrael izgubio od Estonije kod kuce pa cemo verovatno prebiti negde ovaj kiks...

Sve u svemu i da smo pobedili nista se bolje ne bih osecao, jednostavno preslabi smo u ovom trenutku sto se na Islandu moglo i naslutiti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Choda » 18 Aug 2012, 21:31

Ipak je Nesa Ilic baksuz svetske kategorije, delgado je za njega mala bebe, sva sreca pa je i dalje u KKSS. :ajdejebote:
I talk to him everyday.
Choda

Postby Bane » 18 Aug 2012, 21:32

Au jebote. Dobi nas CG bez 2 ubedljivo najbolja igraca (i to igraju na poziciji gde smo najtanji) i strancem koji je losiji od pola domacih igraca pred 20k nasih navijaca. Teo od novog Djordjevica postade novi Rakoc kad su poslednje 2 minute u pitanju. Jos samo Macvan i Paunic vredni pomena. Docekah i to da mi neartikulisani Stimac bude simpaticniji od Tepica. Strasno koliko je momak neprimetan na terenu.

Svaka cast Ivanovicu, ovako se postaje igracina!
Bane

Postby kezman » 18 Aug 2012, 21:32

Teo nije zagradio skok posle promasenih bacanja , pa odigrai poslednji napad kao kreten pa promasio slobodno bacanje pa namestao siske dok ovaj mali sutira sa centra :confused:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

PreviousNext

Return to Reprezentacije