Niko123 wrote:Mi porodično smo se jednom zajebali te 2012.godine, kada smo glasali za ovo stvorenje. Kakva greška
jupol wrote:Verujem da Vucic ne bi imao sanse da pobedi tada, a posle 2014. je vec bila druga prica.
jupol wrote:Da Natasa Kandic sutra ujutru postane predsednik, za 2 godine vlasti bi imala najmanje 20% podrske, jer imas uvek znacajan broj onih koji glasaju za vlast, nista drugo ih ne zanima...
vladokv wrote:jel se zna kako je ta njihova ekipa u NS pustena niz vodu ? ( da dodje uopste do neposrednog okrsaja sa narodom )
zasto ih nisu stitili panduri ( obicno se zasticeni kao beli medvedi, ne mozes da im pridjes ) ?
kakvi su komentari ?
Foteljas wrote:Cinciripini wrote:Šta se ovde piše, je li to krenuo ustanak protiv vučića, pa nam se ovde objašnjava kako nije situacija ista kao 2000, kako je sada vojska na strani vlasti, kakave se to nebuloze pišu? Nikakav ustanak se ne dešava,nikava vojska se ne priziva da pređe na stranu naroda, jer vojska više u ovoj zemlji ne postoji.
Prekjuče su vučićevi batiniaši u Bačkom Petrovcu napravili haos, sinoć su od naroda dobili odgovor, dakle rekacija na njihovu akciju, nikakav ustanak i ostale gluposti, neće se ovo rešiti na ulici, ali će ulica oslabiti moći ovog nakradnog režima , pa kada krene da puca po šavovima, onda mu više ni na izborima neće biti spasa, koji da su mu spas raspisao bih već.
Naravno da se analizira sta ce se moze desiti u potencijalnom sukobu oruzanih snaga i gradjana, koji je sve izvesniji.
Sad smo izgleda ipak za izbore? Kako se stavovi ocas posla promene za jedno vece...
Bogun wrote:vladokv wrote:jel se zna kako je ta njihova ekipa u NS pustena niz vodu ? ( da dodje uopste do neposrednog okrsaja sa narodom )
zasto ih nisu stitili panduri ( obicno se zasticeni kao beli medvedi, ne mozes da im pridjes ) ?
kakvi su komentari ?
Ne znam, nisam dovoljno mudar da ti dam odgovor.
vladokv wrote:jel se zna kako je ta njihova ekipa u NS pustena niz vodu ? ( da dodje uopste do neposrednog okrsaja sa narodom )
kakvi su komentari ?
Novosadista wrote:Ozbiljne batine su dobili naprednjaci u NS. Vise desetina onih volina sa palicama su bas lose prosli. Dobra ekipa je bila, bez drugosrbijanaca sto farbaju trobojke i slicnih udbasa, prava ekipa patriota i Detelinaraca na pravoj strani u odnosu na one telece glave juce. Sorka je bila ozbiljna, ne znam koliko ce snimaka izaci ali mogu samo da kazem da su najureni brojcani i oruzano nadmocniji krimosi, neki su pregazeni od batina potpuno
vladokv wrote:ako ti nesto smeta u nacinu na koji ja pisem ili se izrazavam pisi mi molim te na pp, da ne spamujemo temu.
ako ne, budi ljubazan i postedi me molim te ubuduce ovakvog obracanja.
Foteljas wrote:Stiskali mucenog Tadica Francuzi svojevremeno ko zmija zabu za to ubistvo, pretili prekidom diplomatskih odnosa, pa me bas zivo interesuje sta imaju da kazu...
A o tribini i sipki ne treba trositi reci...
Users browsing this forum: Claude [Bot], Matke62 and 8 guests