Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby NEDJA » 19 Jul 2025, 05:57

Strasno je to sto je se desilo Simanicu, bas nesrecan slucaj ali mi je ovo sto je objavio skroz neprimereno i nepotrebno.
Ako se ne varam, svi su prema njemu bili izuzetno korektni.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Bojdo » 19 Jul 2025, 07:48

Mozda je vise problem u gestu i komunikaciji. Mozda nije dobro iskomunicirano.
Mozda da su ga stavili na siri spisak kao gest dobre volje , kao sto je stavljen onaj kosarkas sa rakom krvi, iako se zna da nece ici na EP.

Svakako da ne treba biti medju 12 i ne vjerujem da to i ocekuje. Mada, previse je ovdje patetisao.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bogisa91 » 19 Jul 2025, 08:03

Meni iz njegove izjave deluje da je on razočaran jer misli da bi mogao u 12. Ne vidim svrhu da ide na pripreme gubi mesec dana bezveze kad se zna da nece ic na EP. Jedino da bude puno povreda igraca na toj poziciji. Realno ispred njega na 4 ima nekoliko igrača. Svaka mu čast za sve ali imaće od države i nacionalnu penziju koja nije mala. Jedan Branko Jorovic je sjebao karijeru povredom igrajući za reprezentaciju I danas nema nista od države. Simanic nikada ni pre Manile nije bio igrac kakav se očekivao od njega. I prošle godine posle OI je isto nesto pisao i proživeo koliko se sećam.
Bogisa91

Postby Ćoba » 19 Jul 2025, 10:43

Boriša je uvijek pokazivao da nije baš inteligentan, dobar momak ali ne rezonuje mnogo toga ni u životi ni na terenu što ga je i koštalo daleko bolje karijere s obzirom na fizičke predispozicije.

Šteta je što mu okolina nije malo mudrija da ga bolje nasavjetuje a ne da ga truje glupostima.
Ćoba

Postby Baxter Stockman » 19 Jul 2025, 11:09

Ćoba wrote:Boriša je uvijek pokazivao da nije baš inteligentan, dobar momak ali ne rezonuje mnogo toga ni u životi ni na terenu što ga je i koštalo daleko bolje karijere s obzirom na fizičke predispozicije.

Čovek do srednje škole nije znao da čita…
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Previous

Return to Reprezentacije