by kocha popovich » 13 Jul 2025, 11:48
Jelena moze da igra samo na sopstvenu odgovornost. Nazalost njena kolena su u takvom stanju da ce je bilo koji ozbiljan tim uzeti u roster i racunati na nju. Mozda najbolje da pokusa da ozivi karijeru kroz Zvezdu, pa ako izgura sezonu bez problema i povreda... Opet, kazem nazalost, po onome sto znam od njenih saigracica, ona je prakticno invalid.
Nase U18 danas igraju za 7-mesto protiv CG od koje su izgubile prvu utakmicu na turniru. Popovic, Dragicevic, Predojevic su zanimljive igracice i zalog za buducnost. Ostatak daleko iza konkurencije. Mozda ima i do vodjenja selekcije jer sve lopte idu njima. Protiv italijanki, sutnule su 42 suta od 59 ukupno. Od toga samo Dragicevicka 11x za tri. Prilicno divlje delujemo na parketu citavo prvenstvo.
S druge strane, sinocno polufinale Spanija i Francuska je bilo fenomenalno za ovaj nivo zenske kosarke. Videla se malo trema zbog znacaja utakmice, ali puno fantasticnih poteza. Emma Broliron, kod Fr, plejmejker, 16.5 godina, opasnu pracku ima i visok BIQ. Alicia Tournebize (centar, 194) je meni prehajpovana. Juce se videlo koliko nije mogla nista protiv jace odbrane.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.