Corba do groba! wrote:I ja sam misljenja da moral nije opao, samo sto stvarno ide leto ljudi su maloumorni od negative, potrebmo je malo napuniti baterije da bi se izdrzalo. Prvi vidim po sebi, da sam poceo da obracam paznju da me ne baca toliko u bes nego u racionnost jer je tesko ostati bistrog uma ako se sve prima k srcu. Jezivo je, ovaj bi nas sve ubijao bez blama.. S
Jasno je to sve, ocekujem od jeseni opasnu borbu i ulazak u novu fazu. Sad je bitno da ispostuje ko moze.
Каква јесен?
Колико сам ја схватио, сад за Видовдан би требало да буде оно што није било 15-ог.
После ових демонстрација иде се у трајне блокаде до испуњења услова или избора.
Једино да те блокаде студенти, и народ који не иде на море, изнесу преко целог лета док се остатак врати са мора.
Па тамо од октобра кад се напуне батерије да се настави.
Како да не.
Мислим да је оног дана требало ићи на све или ништа, свакако сам става да без силе и "песнаје у вугла да остану без зуба" нема промене власти.
Али ајде, да видимо шта ћемо урадити овог пута.
Моји пријатељи и родбина из разних крајева долазе за Видовдан у Београд.
Како, видећемо, јер очекујем потпуну блокоаду међуградског саобраћаја.
Ми смо нешто разговарали да дођу дан раније, па ћемо видети за спавање, можда и по колима, а да се нађемо код СИВ-а.
Па у град на шибање са напредном мафијашком стоком.
Све у свему, превише времена је дато мурату да се прегрупише, и заиста не видим како без силе, тј правих демонстрација, ово може да се реши у нашу корист.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.