Board index Košarka Reprezentacije

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 21 Apr 2025, 22:47

nismo cutali 12 godina sto smo picke prodane, nego smo oprezno vagali da ne dodje gori od Vucica... tako su nas isto i 1991. razbile i zavadile svetske sile svojim savrsenim planovima protiv kojih nismo imali sanse, niposto exyu narodi nisu u svojim redovima imali milione govana i tupana koji su pomogli u tome... Doktore, ko je 1991. birao Seselja ispred Pekica u Rakovici? Da nisu mozda gradjani Rakovice gledali BBC koji im je rekao da biraju Seselja?
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Нико Белић » 21 Apr 2025, 22:53

Не говорим о студентима, него о тренутним опцијама у опозицији.Зато би и студенти требало конкретније да се укључе у политику.
Мислим да је врло могућа победа нпр. Бодироге на ванредним председничким изборима, уз подршку студената и велику излазност.
Чујте гласна звона Метохије, Косово је срце Србије!
http://www.youtube.com/watch?v=4klPIhYXxCc

ПартиZан и само ПартиZан...
Нико Белић

Postby Domingoo » 21 Apr 2025, 23:06

Pojam drugosrbijanac ukljucuje postojanje neke druge Srbije , šiptaraki sin ukljucuje nestanak Srbije.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Cinciripini » 21 Apr 2025, 23:11

Upravo tako, neki ljudi ne shvataju da je osnovni preduslov odlazak vučića, sa njim je izvesna propast, bez njega imamo bar neku neizvesnost.
Cinciripini

Postby Milutinov Tata » 21 Apr 2025, 23:13

Ja se nadam da posle ovoga na vlast dolazi koalicija ljudi koji ce da postave temelje nove drzve jer je ovaj gotovo sve unistio. Nama su ostale razvaline, vidite sta se dogadja u centru glavnog grada vec dve nedelje, kako "radi" tuzilastvo, sta se dogadja u parlamentu, ko je premijer drzave, kakva nam je javna scena koja se kreira preko medija, pitaj boga koliko smo zaduzeni, kakvi su ugovori potpisivani, sta je sve i koliko pokradeno, isisano, nestalo bez traga... Oporavak ce biti dug i tezak.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Fratelo » 21 Apr 2025, 23:14

A ko je ovde protiv odlaska Vucica osim Lajgera? Jedno ime ne postoji.

Razlikaje u pristupu, sto bi vecina zelela da se nastavi izdajnicka politika na svim nivoima, pa svaki vid autosovinizma pravda sa " samo da maknemo Vucica". Valjda mozemo da maknemo Vucica i patriotskom politikom :)

Ja da stojim zajedno sa nekim osobama i pojavama i zastavama zaista ne mogu, maksimum koji mogu da dam je glas na izborima.

Bio sam u Kragujevcu, u Beogradu, vise ne planiram bas nigde. To je to.
Last edited by Fratelo on 21 Apr 2025, 23:15, edited 1 time in total.
Fratelo

Postby SemperIdem » 21 Apr 2025, 23:15

jupol wrote:Doktore, ko je 1991. birao Seselja ispred Pekica u Rakovici? Da nisu mozda gradjani Rakovice gledali BBC koji im je rekao da biraju Seselja?

Da budemo precizni, u prvom krugu Pekić je završio kao trećeplasirani.

Šešelju uopšte i nije bio konkurencija jer je Vjekoslav uzeo visok procenat u prvom krugu.

Pekića nije pobedio lažni vojvoda već, da katastrofa bude veća, anonimni Radoš Karaklajić, ako se ne varam mehaničar iz Rakovice.

Dopunski izbori su održani nakon smrti velikog pisca Miodraga Bulatovića, ćlana SPS-a. U njegovoj biografiji pored nekih privatnih mrlja, upisujemo i dve javne:

- pljuvačina po Danilu Kišu
- omogućio ulazak Šešelja u skupštinu (smrt je zakuvala, ali pisac je, te je fantaziranje dozvoljeno)
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Cuburac » 21 Apr 2025, 23:16

Posto ne obilazim druge mreze,sem preko linka odavde, sva moja saznanja o nekim pojmovima poticu sa ovog mesta.
Koliko sam shvatio, drugosbijancima se pripisuje pre svega da mrze Srbiju i to im se uzima kao najveca mana, sa cime sam apsolutno saglasan.

Interesuje me koga smatrate u trenutnoj opoziciji drugosrbijancima ?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Fratelo » 21 Apr 2025, 23:16

I to ko ce doci na vlast, gledajte primer Crne Gore i sve ce vam se ukazati.

Prvi koji zajasu posle Vucica vladace makar 2 puna mandata.
Fratelo

Postby jupol » 21 Apr 2025, 23:32

Fratelo wrote:Ja da stojim zajedno sa nekim osobama i pojavama i zastavama zaista ne mogu, maksimum koji mogu da dam je glas na izborima.

Bio sam u Kragujevcu, u Beogradu, vise ne planiram bas nigde. To je to.

imas na celu drzave ekipu zrelu za dozivotnu robiju za svakog pojedinacno, a ti razmatras kakvo je politicko usmerenje eventualnih alternativa? i posle kazes meni da sam zastranio, a niste zastranili vi koji se pravite pametni i vodite ovde diskusiju kao da pricamo o politickim opcijama a ne o borbi naroda protiv najtezih kriminalaca koji su uzurpirali drzavu
jupol

Postby Нико Белић » 22 Apr 2025, 00:02

Говоримо о политичким опцијама после пада вучића педера, бар ја. :okk:
Стварно не видим како они могу да остану на власти, само је питање да ли ће издржати до 2027.
Исто тако, не видим да ће се променити политика према КиМ и да ће се зауставити безалтернативни пут у еу-ропство, након промене власти.Дај Боже да грешим.
Чујте гласна звона Метохије, Косово је срце Србије!
http://www.youtube.com/watch?v=4klPIhYXxCc

ПартиZан и само ПартиZан...
Нико Белић

Postby Cinciripini » 22 Apr 2025, 00:06

Нико Белић wrote:Говоримо о политичким опцијама после пада вучића педера, бар ја. :okk:

Ali ta tema sada nije aktuelna, nezahvalno je o tome iz sadašnje perspektive razmatrati eventualne mogućnosti, jer se malo toga zna, pogotovo kod aktuelne opozicije. Ono čemu se ja nadam, da će se izroditi neko ime i neki pokret, u duhu ovoga što studenti rade, jer nam takva Srbija treba, rodoljubiva, željna pravde i poštovanja zakona!
Cinciripini

Postby jupol » 22 Apr 2025, 00:19

Нико Белић wrote:Говоримо о политичким опцијама после пада вучића педера, бар ја. :okk:
Стварно не видим како они могу да остану на власти, само је питање да ли ће издржати до 2027.
Исто тако, не видим да ће се променити политика према КиМ и да ће се зауставити безалтернативни пут у еу-ропство, након промене власти.Дај Боже да грешим.
ok, to ima smisla, samo sto je ta prica jos dosta daleko... mene nervira pojam "umesto Vucica", "umesto Slobe"... nema "umesto"... Vucic je kriminalac, Milosevic je bio kriminalac... normalna drzava ne sme sebi da dozvoli da narod na izborima bira nekog umesto kriminalaca... to sto mi nemamo drzavu pa se to desava to je nasa sramota, ali nemojmo bar propagirati tu sramotu kao nesto normalno...
mozemo da diskutujemo o tome da li je bolji npr. Sarovic ili Pavle Grbovic, to jeste sasvim legitimna politicka diskusija, ali ne mozemo ni jednog ni drugog da stavimo u isti kos sa kriminalcima, to uopste nije ista tema... ne mislim uopste na tebe konkretno, nego generalno kad ovde na forumu krene ta prica "ko umesto Vucica"...
jupol

Postby Bogisa91 » 22 Apr 2025, 00:46

Sve mi se vise cini da ce vanredni parlamentarni izbori biti održani na jesen. Iako sam bio siguran da ih neće biti bez prelazne Vlade sad mi deluje da smo bliži izborima bez toga. Ovi protesti blokade studenti gradjani mora da se politički artikulise na kraju i da donese rezultat a jedini način za to su parlamentarni izbori. Vlada koju vodi Djuro iz Modrice trajaće do jeseni maksimum do kraja godine.
Bogisa91

Postby Fred Perry » 22 Apr 2025, 01:13

ИлићКапитен22 wrote:О каквим другосрбијанцима причате?

Пустите децу да мењају све. У Краљеву, као и свуда по Србији, само заставе Србије, Грчке, па чак и Румуније. Заставе Нема предаје. Па у Краљеву са разгласа ишла четничка песма Над Краљевом жива ватра сева. Певала се Победна песма.

У Пазару се певало Востани Сербије.

То је оно право, искрено родољубље. Млади људи, насмејани, који чисте Србију . Који воле Србију. А не празилук Информер национализам Баје Малог Книнџе од 3,5 динара.

Samo treba ignorisati te likove što su u pmsu, takvi ljudi ne trebaju nikome i neće nam nedostajati na protestu.

Klinci objašnjavaju šta je pravi patriotizam, ovo je nešto najbolje što se dogodilo našem narodu poslednjih 30+ godina, kulturološka revolucija.

Svi normalni svi pozitivni, pristojni svuda srpske zastave peva se đuska se, sve ono što iritira ovog manijaka sa severa koji bi da seje mržnju i da nastavi da deli narod.

Samo pozitiva i odjebati sve te mračnjake . Žurka u Takovskoj svako veče popravlja raspoloženje garant
Fred Perry

PreviousNext

Return to Reprezentacije