Ne moze da bude neukaljan i da bude djubre koje moze da pliva u fekalijama politickim

Moje misljenje je da bi narod podrzao onog kog studenti predloze, makar vecina naroda, ostatak bi mu nasao mane.
Ovde se masta o tome da se 80% uhleba makne sa funkcija, a svi znamo da se to nece dogoditi. Pre ce biti da ce ih toliko ostati.
Sta znam, na vlasti imamo najgoru garnituru i voleli bismo da je promenimo, ali da dodje neka perfektna. Za 30% bolja od ove je neprihvatljiva

Ne znam samo na osnovu cega narod koji 13 godina trpi svakakve gluposti sad misli da moze/zasluzuje sve naj. I ukoliko je trpeo ovo 13 godina, prica kako malo bolje ne bi mogao da trpi

Sa druge strane me brine prica da cemo sledece lako da menjamo ako ne valjaju. Bliska istorija nam govori da to lako menjanje kod nas traje bar 10 godina i pre ce biti da menjamo samo kad dodje do guse.
Licno bih prihvatio bilo koga za koga smatram da je za mrvicu bolji od ovih i verujem da takve nije tesko naci, jer za zivota nisam video ovakvo unistavanje zemlje na svim nivoima i ponizavanje naroda.