Board index Olimpijske Igre Soči 2014

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby jupol » 28 Jul 2025, 14:02

Malo skrecem temu, ali mi je ostao utisak posle 10 dana u Barsi... za cetvoroclanu porodicu, karte za gradski prevoz (ukljucujuci i metro), za neograniceno voznji, 300e za 10 dana... ako ces penzionersku varijantu, da uzmes svako po 4 karte za 10 voznji i da se vozis 4x dnevno, neki minimum ako si turista, to izadje 200e... pa ti racunaj prihode na milione turista... kazna 100e ako te zateknu bez karte, za 10 dana nijednom nisam video kontrolora, a svi uredno ocitavaju karte... domaci, studenti, djaci naravno imaju drugacije karte i cene u odnosu na turiste...
A Beograd ide u susret tom jebenom EXPU, koji ce kao da dovuce milione turista i oni ce svi da se prevoze besplatno, kao sto se sada voze razni turisti i Rusi, a ja cu da placam odrzavanje GSP od doprinosa... Pa jebem li vam sve zivo i mrtvo do 9. kolena... Skrojili grad i drzavu po meri stoke koja treba da donese glasove SNSu... Dakle razni polusvet dzabe u autobus, dzabe na bazen da se peru, a njihovi doprinosi za budzet nula, jer niko ne radi normalan posao, sve neke trange-frange pizdarije... I samo im je vazno da za nesto prodju za dzabe... i to je ono sto im ova vlast omogucava, na stetu svakog normalno zaposlenog gradjanina koji ih izdrzava...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Sezione » 28 Jul 2025, 14:12

Surcinski vasar ce privuci max max 500-600k stranaca(ukupno nekih 30ak % posetilaca) ostalo ce biti domaca stoka sitnog i krupnog zuba
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Nikola » 28 Jul 2025, 15:21

Kada se organizuje neki dogadjaj koji treba da privuce ljude iz sveta, jedna od osnovnih stvari od koje domacin treba da ima dugorocni benefit jeste infrastruktura. Ovo pisem zbog toga sto sam video da je Dubai dogradio i otvorio nove linije metroa kada je organizovao Expo 2021.

Dakle, da je ovo normalna drzava i da se starno zeli nesto od organizacije, ovo bi bila idealna prilika da se to uradi u Beogradu i da se uradi sve sto je potrebno da se jednom konacno resi problem saobracaja u gradu.
Znamo sta se (ne) desava sa metroom, a sto se saobracaja tice sve su razjebali.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby jupol » 28 Jul 2025, 15:47

Sezione wrote:Surcinski vasar ce privuci max max 500-600k stranaca(ukupno nekih 30ak % posetilaca) ostalo ce biti domaca stoka sitnog i krupnog zuba

koliko god, suludo je da imas besplatan prevoz u gradu od realno 2 miliona stanovnika (kada se uzmu u obzir da je pola Srbije u BGu radnim danima)... ne moze nicim da se opravda... vecina zaposlenih je od firmi dobijala nadoknadu za prevoz, tako da su uvodjenjem besplatnog prevoza prakticno na gubitku... ali ima solidan broj debila koje boli kurac, daj samo da je dzabe, da ja ucarim nesto ovog meseca, a posle mene potop, koga boli kurac kako ce moja deca da zive za par decenija...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby KarlMalone32 » 28 Jul 2025, 16:47

PERA wrote:
KarlMalone32 wrote:Nocas izlupan kafic Corner u Valjevu. Kultno mesto uz cije hamburgere i cizburgere su odrastale generacije.

Veceras u 20h, svi na kafu u Corner!

I pizze, prva Pizzeria u Valjevu iz 1984 je bila vlasnika kornera, prave ih i dalje.

Tako je imenjace.

Ja se nadam velikom broju valjevaca veceras na ulicama.
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Previous

Return to Soči 2014