Board index Olimpijske Igre Soči 2014

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Niksicanin » 27 Apr 2025, 16:12

V.M. Varga wrote:
Niksicanin wrote:У ствари могу.
Увешће царине својим фирмама чисто да зајебу своју фирму. Јер они су познати по томе да урушавају своје фирме због политике.

Pa koliko su svojih firmi žrtvovali na ruskom tržištu u toj borbi za pravdu. Koliko su sebi otežali pristup sirovinama?

Pa opet nisu trepnuli i sprovode to još uvek, a trepnuće zbog par fabrike i tržišta od pet miliona... :laugh:

Па добро, неће се онда љутити нити трепнути кад им Американци сјебу економију и пребаце је код себе.
Прескупа творевина безвезњаковића које нико није бирао. Ако је и било сумње како ће завршити, Брегзит је то пластично објаснио.
Niksicanin

Postby Tegi » 27 Apr 2025, 16:31

Rekao bih daleko zanimljiviji razgovor od onog na N1.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Niksicanin » 27 Apr 2025, 16:58

Браво г.Теги!
Niksicanin

Postby Niko123 » 27 Apr 2025, 17:00

Možda zato što je opuštenija emisija :biggrin: Jos je na N1, bila mlada voditeljka :biggrin: Inače, druže, razbijaš!

"Nobelovac Zvezdan Terzić" :laugh:
Niko123

Postby Zappa » 27 Apr 2025, 17:04

Gledao i slusao sirom otvorenih ociju :blue: :biggrin:

Na prste jedne ruke se mogu nabrojati ljudi koji su na gostovanjima N1, NovaS izjavili da je Oluja etnicko čišćenje.. :blue:
Svidja mi se termin narodni, a ne gradjanski pokret koji se promovise u medijima..

Zanimljiva teorija za eventualne naredne izbore.. Referendumsko odlucivanje naroda..
Na jednoj strani SNS - SPS sa satelitima, a na drugoj strani pokret studenata i profesora podrzan od strane opozicije..
U teoriji zvuci odlicno, ali očekujem ozbiljno busenje od strane rezima i sluzbe..
Rezim nece dozvoliti referendumsko odlucivanje, jer bi u tom slucaju pale sve maske..

Očekujem tu Nestorovica, neke nove lazne nacionaliste, pa onda novi DSS, Comicke sa gradjanske strane, dve lazne studenatske liste kako bi uneli zabunu, odredjene ekologe i slicne..

Steta sto je prica o prvom maju kratko trajala.. Verujem da se o "proslavi" i svesti srpskog coveka u vezi tog praznika moze posvetiti cela emisija..
Zappa

Postby zeppelin » 27 Apr 2025, 17:23

Odličan nastup. Odličan ! :hi:
zeppelin

Postby Mikisha » 27 Apr 2025, 17:24

Tegi, eto srece da uskoro bude opet bude situacija da ponovo citiras pomalo postenog Mikisu pred sirokim auditorijumom, tekst cu ti vec doturiti i bice pogodan za nocne termine.

Svaka cast!
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby PERA » 27 Apr 2025, 17:52

Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Niko123 » 27 Apr 2025, 18:02

Naslov namenjen retardiranim osobama. A u komentarima jedan bot sa više profila :laugh:
Niko123

Postby Dimitrije » 27 Apr 2025, 18:21

Tegi wrote:

Da ga jebem mojim očima mnogo više prija ovakav, “neškolovani” i “bole me brige” pristup. Dosadila mi uniformisanost i uštogljenost više, ruke koje prave piramidu ili pod pazuh, vidiš da je i njima samima neprijatno. I dođe gosin Tegi/Bukvić bez kravate i pardona i rašrafi i objasni. I zameri se svima bez pardona. Naklon do poda.
Dimitrije

Postby Leca » 27 Apr 2025, 19:37

Ovo što naš Tegi kaže o jedinstvenoj studentskoj listi koju bi podržala opozicija je sigurno dobitna kombinacija, samo što ja ne verujem u bezuslovnu iskrenu podršku opozicije, jer mislim da je njihov rezon uvek bio jebo ja pad Vučića ako ja neću doći na njegovo mesto. Isto tako služba će uvek naći nekog Nestorovića, Zavetnicu i sl. koji će glumiti opoziciju i posle izbora se uhlebiti u neko ministarstvo. Studenti bi trebali iz svojih redova isturiti na listu nekog, a tu bi Tegi bio idealan. Konkretan, načitan, elokventan kroz Poteru ušao u sve domove iz moje kuće odmah 4 glasa, plus 2 od ćerke i zeta.
Leca

Postby White Mamba » 27 Apr 2025, 20:00

To o cemu Tegi prica, bi bilo sjajno ali, kao sto Air kaze cesto, strepnja mi je dublja od nade. Tu pricu bi ovih par opozicionih bitangi razjebalo 1/1
Kao uostalom i bg sto su predali pre 4 godine, najociglednije moguce.
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Niksicanin » 27 Apr 2025, 20:14

https://bezcenzure.rs/c/vasa-svetosti/

Михајло Меденица развалио.
Niksicanin

Postby hevi_doze » 27 Apr 2025, 20:19

Tegi wrote:

Naravno da je zanimljiviji kada se čuje "društveno-ekonomski sistem", citat Lenjina i podrška generalnom štrajku. Kad smo kod poslednjeg, dobro je da je ta struja studentske pobune, iako poražena, što objektivnim razvojem situacije, što delanjem profesora, preživela. Dugoročno gledano, značajnija je promena zakona o štrajku, pa i neka verzija institucionalizacije plenuma na fakultetima, nego, recimo sređivanje biračkih spiskova.

Odavno je jasno, ali sad više nego ranije, da imamo dva tabora u opoziciji, gde će Đilas&co biti moguća kočnica celokupnoj priči o jednoj, studentsko/profesorskoj, listi.

Tegi, jel se gleda "Osmatračnica"? Naravno, nije teško oceniti Vučića na način na koji si ga opisao, ali mi je istovetnost rečenice dala flashback :biggrin:
hevi_doze

Postby jomi » 27 Apr 2025, 20:29

Milutinov Tata wrote:Tamo i u Kosjericu treba napraviti neki veci skup uoci izbora.

Sada je i zvanicno.
jomi

PreviousNext

Return to Soči 2014