@Fighter, @Zappa
Moram da kazem da sam danas reagovao iz besa i previse impulsivno, al barem sam oterao Lajgera
Tek sada sam procitao kompletnu diskusiju u proteklih para dana i sve sto se pisalo o Rep. Srpskoj. U pravu ste ljudi, i ja mislim isto. Vrlo dobro znam, brate, koliko olosa postoji koji bi sve uradili za 100e, u Novom Sadu sam jedno 5 godina imao neposredan i s nekima posredan kontakt i duboko sam izrevoltiran. S nekima imam i licni problem, tj nemam problem, mogu da me uvate za kurac. Takodje, vrlo dobro znam politicku situaciju u Rep. Srpskoj i poznajem mentalitet. Imam drugare iz veoma ruralne sredine, koji su se doselili u Novi Sad i top su momci. Samo sto se takvi stvarno ogromna manjina. Odakle su oni je bukvalno 99% totalnih degenerika, lazova, jajara govorim o mladjoj populaciji. Stariji su takvi kao sto si objasnio, al moram da kazem to, jos gluplji( mozda je prejaka rec, ali ne mogu da ih opravdam, svakako da razumem zasto je to tako) nego ovde u Srbiji. Izvinjavam se ako preterujem, ali govorim od srca. Moj deda je branio Rep. Srpsku sve vreme rata. Izbegli su iz Bugojna, baba sa 2 cerke i sinom i jos je povela sa sobom i jos jednu rodjaku i svi su bili maloletni. Moji godinu dana nisu znali da li je deda ziv ili nije, dok ih nije pronasao.. Nazalost deda mi je umro 2015. i nisam stigao s njim ozbiljnije da porazgovaram na tu temu... Inace je bio pitom i miran covek, cini mi se inteligentan, ali je bio zaveden Vojislavom Seseljom. Procitao je sve njegove knjige, citao novine pecat itd.. To me i sad boli, ali sta je tu je. Ma ima milion takvih prica.
Izvinjavam se sto sam malo privatizvao , samo sam pokusao plasticno da objasnim da vas apsolutno razumem i slazem se s vama, samo da mene trenutno boli ovo sto se desava u matici, moj grad je prvi nastradao, momak iz mog rodnog sela je nastradao a cale je uzeo pare i sad dovodi kurve.. U selu prave sportski centar da bi se lokalni politicari i uprava fudbalskog kluba ispromovisali i pokrali pare...

Kako da se coveku ne zgadi? Ali dobro, sad samo pametno. Opasna su vremena, okacio sam neki dan na topicu Muzika pesmu Bore Corbe "Dok padaju glave" al ostavicu i ovde jer tacno pokazuje kako se ja trenutno osecam. Pesma je sa albuma "Labudova pesma" iz 92. godine koji je ujedno i trebao da oznaci kraj Riblje Corbe, jer je Bora bio u teskom kurcu situacijom koje se sprema... Ali je odlucio posle 3 meseca da nastavi i svirao je do kraja. To sto je on u jednom momentu popusio pricu je nesto drugo. Pokajao se on pred smrt, samo je to covek koji nece nikome da se pravda ni za sta. Cuce se kad budu izbacili novi album, koji posthumno treba da izadje, nadam se uskoro ali kod Corbe od kad znam za sebe je to uvek jebavanje s izdavacima.
Dok padaju glave masa se talasa
Omca stoji i nad mojim vratom
Obecevam, necu pustiti ni glasa
Pricam sa dzelatom ko sa bratom
Glava manje vise ne smatra se stetom
Moram da se lepo ponasam pred svetom
Novinari dosli cak iz inostranstva
Nek padaju glave s vise dostojanstva
Jos jedna glava u dugome nizu
Publika se gura da bi bila blizu
Limunada, boza, tulumbe, baklave
Da pregrize narod dok padaju glave
Dok padaju glave, jer je takvo vreme
Istorija pocinje od nule
Zatire se nase i seme i pleme
I grade se nove Cele kule
Dok padaju glave
Mislim da je ovo ubedljiv najduzi post koji sam napisao na forumu, i nadam se da nece biti potrebe vise za istim