Board index Olimpijske Igre Soči 2014

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ИлићКапитен22 » 28 Apr 2025, 08:42

Ко бре јебе матер Вучићевој опозицији и шта они желе и шта не желе. Шта ће клинцима заправо њихова подршка?

Мислим капирам шта је Теги желео да каже, али генерално су тотално небитни. Људи им не верују и то је то.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Foteljas » 28 Apr 2025, 08:47

OK, neka studenti naprave svoju listu, neka idu na izbore, samo kazem da to nije tako lagana prica kakvom se zamislja.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby NEDJA » 28 Apr 2025, 08:52

Lepo je Tegi objasnio. Na ovakav nacin bi bio fakticki referendum izmedju SNS-SPS i studentske liste podrzane od opozicije. U suprotnom bi se razvodnili glasovi. I Sloba je pao tek kad je se ujedinila kompletna opozicija
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby ИлићКапитен22 » 28 Apr 2025, 08:58

Вучићева опозиција нема подршку ни 7% грађанства. Тотално су небитни.

Ако би неко гласао за Маринику или Ђиласа или Милоша Јовановића пре него за ову децу онда подршка таквих људи и не треба.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby SemperIdem » 28 Apr 2025, 09:14

Hipotetički - ako dodje do izbora:

- prva opcija sa dve jake liste (SNS i studentarija koja ima podršku opozicionih stranaka. Vaciće, lažne patriote, liberale i manjine ne računam) je referendumska. Za ili protiv zla, sve razlike se tih dana zaboravljaju

- druga opcija SNS protiv studentske opcije ali i milion drugih opozicionih redovno razjedinjenih lista. Rasipanje glasova koje vodi ka novoj katastrofi.

I da većina pristane na saglasje, vlast će opet pronaći pajace spremne da rasipaju po 1-2% nerežimskih glasova. Na to računaju obe strane.

Dobro je imati stranačke ljude oko sebe kada je u pitanju kontrola izbora, u ovom slučaju se ne mogu vaditi na nedovoljan broj kontrolora.
Raspisivanje referendumskih izbora bi te nedelje u svakom mestu na ulice izvelo stotine ljudi. U manjim zajednicama na taj način će biti delimično sprečeno manipulisanje kupljenim glasačima, automobili sa zatamnjenim staklima i tajni spiskovi.

Odličnu ideju je Tegi juče izneo i nadam se da se ozbiljno na njoj radi.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Niko123 » 28 Apr 2025, 09:22

Čim su se upregli botovi sa obe strane, znate koliko je sati!
Niko123

Postby NEDJA » 28 Apr 2025, 09:24

Savo Manojlovic je izjavio da bi podrzao studentsku listu
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Buzz » 28 Apr 2025, 09:26

Već vidim scenario po kome psihopeder formira listu na kojoj ubacuje svoje studente sa koca i konopca.
Buzz

Postby Niko123 » 28 Apr 2025, 09:28

Predvodnik liste, Miloš Pavlović Turšija :laugh:
Niko123

Postby Cuburac » 28 Apr 2025, 09:28

Ako bi cela opozicija mogla da se ujedini u jednu listu,ne bih imao nista protiv da studenti i opozicija idu na 2 liste, narocito ako studenti ne bi mogli sami da obeybede kontrolu izbora. Sve to zbog logistike, mislim da bi i ta opoziciona lista prebacila cenzus, pa rasipanja glasova ne bi bilo, a opozicija bi bila stimulisana da ne vrsi bocne udare na studentsku listu, čega se pomalo pribojavam. Bolje je da udaraju na vlast.
Gde se dvoje svadjaju , treci iskoristi, mozda bi i to bilo resenje.

Tegi je naravno car, ali niko normalan ne moze da ocekuje da se opozicioni novinari koriste njegovim vokabularom, pa im se u tom smislu ne može prigovarati, inače im onda gosti ne bi ni trebali.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby balkanski spijun » 28 Apr 2025, 09:31

Foteljas wrote:Ne verujem da ce ni obicni ljudi po strankama (a kamoli tek lideri) lako pristati da tek tako, ni za sta, argatuju za nekakve studente, za koje se ne zna ko su i kakvi su im konkretni programski stavovi po raznim bitnim pitanjima.

Odlicno.

Najbolji scenario i jednom za sva vremena da se pociste sva govna koja zaludjuju ovaj narod.

Mogu da obrisu svoje guzice s programima,kad su nesposobni za bilo sta,a to su dokaz sve ove godine njihovog bistvovanja na politickoj sceni.
balkanski spijun

Postby Cvele » 28 Apr 2025, 09:35

Za opoziciju ne znam, ali Čeda i Coa su uz studente <3
Cvele

Postby Niko123 » 28 Apr 2025, 10:08

Pazite kerove raspale :puke: a tek onaj "dekan" Patrik :puke:

Izgleda udarili 3 studenta pendrecima
Niko123

Postby Stefanm992 » 28 Apr 2025, 10:49

Foteljas wrote:OK, neka studenti naprave svoju listu, neka idu na izbore, samo kazem da to nije tako lagana prica kakvom se zamislja.

Ni blizu lagane , rusenje temelja ovakvog sistema na cemu su studenti krenuli da rade je 1000% delotvornije od politicke borbe , a da ne pricamo sto oni niti imaju program niti imaju bilo sta sto bi nekog nateralo da glasa za njih osim kontre vucicu

Uzmes za primer ovu situaciju - odluce da izadju na izbore i jedna grupa studenata odluci da ne zeli sa ovima zato sto su "pro eu izdajnici" a ovi drugi odu da gostuju po novoj i n1 i da optuzuju ove da su se prodali sns - kome ce se verovati ako se zna da ovi idu po n1 i novoj i imaju tamo par gostovanja zajedno sa nekim opozicionarima pro eu , a ovu drugi su se odvojili i preko ktv ili tako nekog ko ne smrdi i ne mirise pricaju kako su ovi izdali ideju i zele da marinika preuzme protest i vlast ... tu ce opet doci do podele naroda na prozapadne ili proistocne , ko ne veruje da to moze da prodje samo da pogleda rezultat zavetnika i nestorovica na zadnjim izborima i vidi koliko ljudi je naselo na ocigledno nesto a kamoli da se to izvede sofisticirano i da se bas zamuti voda

Da sam vucic uneo bih razdor medju studente cim bi krenuli sa izborima i pricom o tome i kontam da to nije nesto preterano tesko , a jedna trula jabuka je dovoljna da istruli ceo sleper zdravih
Stefanm992

Postby White Mamba » 28 Apr 2025, 10:51

ИлићКапитен22 wrote:Ако би неко гласао за Маринику или Ђиласа или Милоша Јовановића пре него за ову децу онда подршка таквих људи и не треба.

Ima budala, zato ih valja marginalizovati ako je ikako moguce, samo nece ici lako
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

PreviousNext

Return to Soči 2014