Nego kako li ide pisanje knjige od strane nenadlezne institucije,do kog je poglavlja stigao i kad ce da izadje u prodaju?
Sto se tice EU,nazalost ko god da dodje na vlast morace da zavisi i da saradjuje sa njima .Mi nazalost nasu ekonomiju i nemamo,vec sigurno 90 % je u rukama stranaca.I sad da recimo zapad odluci ne dsj boze da uvede sankcije ,pa to bi bio raspad totalni.
Nazalost ova nasa zemlja nije slobodna,vec je rob neoliberalnog kapitala.Nasa zemlja se nalazi u duznickom ropstvu.
Problem ovog sns kartela je sto zarad licne zarade ,rasprodaje deo po deo ove zemlje.
Bilo kakvo poredjenje ove banane zemlje sa Slobinim odnosno SFRj vremenom je zaista neumesno u svakom pogledu.
Te zemlje su bile slobodne i nezavisne i kompletno nase zemlje.Dakle svi resursi,sve firme,sve je bilo nase.Dugovi su bili neuporedivo manji
Sloba je imao hiljadu mana,al je bio drzavnik u odnosu na nenadleznu instituciju.
Iskreno ovo kako funkcionise ovaj rezim,mene podseca na ono sto sam citao o Hitlerovoj naci Nemackoj.
Ta propaganda,nacin na koji se sve kontrolise,kako se onaj koji je protivnik ovog rezima targetira,to je jedno veliko zlo.