ИлићКапитен22 wrote:
Пре пар година сам имао једну дискусију са Јадранком Косор на Твитеру.
Au brate carski, zamisljam scene kao utisak nedelje, ti i Jadranka imate debate oko raznih tema, na kraju se prebacujete na onaj rep betl fazon i pobedjujes i ispustas mikrofon.
Mozda se ja drogiram, al bar sam se ismejao posteno subotom ujutru.
A sto se tice letovanja dole, par godina sam tamo iz razloga sto mi zena ima kucu koju je digao njen deda pred ratove, sad pretvorenu u apartmane i valja biti tamo tokom sezone i malo voditi racuna.
Sto se tice neprijatnosti, tablice na motoru Zr, na autu Bg, zaista ih nisam doziveo osim nekog klinca na biciklu sto je psovao nesto, potencijalno nije ni mene.
Ne kazem da ne postoje, vrv imam srece, a i variram 110-120kg pa mozda i to ima uticaja.
U CG sam doziveo vise neprijatnosti, izboli su me u sred CG i to onako hinjski na sisu, al ajde bio sam mladji i incidentniji .
Da ne govorim o neljubaznosti, uslova i izgleda plaza, smestaja itd, tu su crnogorci na svetu najgori to potpisujem, dok se ovi zaista trude.
Tako da jebem ga, ne vole nas, ne volimo ni mi njih, a ni ne treba da se volimo jer to realno nije prirodno i ne znam ni sto sam ispisao ovo.