Board index Olimpijske Igre Soči 2014

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ИлићКапитен22 » 25 Apr 2025, 22:03

Тко нас завади са Хрватима нашом браћом и вековним пријатељима.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Niksicanin » 25 Apr 2025, 22:18

Једина срећа је што Хрвати више мрзе Југословене од Срба и што је мислим њиховим уставом забрањено било какво уједињавање са околним земљама, иначе би доста наших аветиња одмах скочило да праве нову државу са њима.
Дочекали их лијепо.
Хвала.
Што се мене тиче исти осјећа као да их Холанђани лијепо дочекају.
Niksicanin

Postby ИлићКапитен22 » 25 Apr 2025, 22:25

Реално тотално небитна ствар.

Као што постоје људи које одушевљава дочек у Осијеку, тако постоје људи који се тога грозе. Не треба сад ширити тему.

Али мени је та српска потреба шлихтања усташама нестварна...

Пре пар година сам имао једну дискусију са Јадранком Косор на Твитеру. Ту сам видео ту потребу Срба за шлихтањем. Буквално ми се 1000 људи, Срба, накачило да ме вређају јер сам напао Јадранку Косор. Буквално нити један усташа ми се није накачио.

Па та летовања доле иако је маса људи доживела неку врсту непријатности.

Мислим тотално небитно. Можете и да обришете пост. Не знам ни што сам га написао.

Лаку ноћ
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Kreanga » 25 Apr 2025, 22:35

Ćoba wrote:
Kreanga wrote:Sigurno ne ruse ovi sto su sad na ulici.

Ok, jel bio i jedan protest hrvatske mladeži protiv te skandalozne odluke?

Iskr, zabole me.
Bukv sto kep rece, kao da su ih holandjani docekali.
Hvala svakom coveku koji je bio tu, i to je to.
Potenciranje neke sire price je zlonamerno.
Pardon, Niksicanin je napisao, my bad :okk:
Last edited by Kreanga on 25 Apr 2025, 22:37, edited 1 time in total.
Kreanga

Postby Kreanga » 25 Apr 2025, 22:36

fighter wrote:Blokada RTS ispostavice se da je bila prava odluka. RTS je rejting zadnjih dana opasno pao ako je vjerovat ljudima koji pisu na jednom drugom mjestu.

Ono sto nije dobro je da je taj pad doprinio da raste rejting Mitroviceve ludorije,Informera i Prve. Tu jaka propaganda i dalje ide.

Gde si video te podatke o rastu rejtinga septicke jame ?
Kreanga

Postby fighter » 25 Apr 2025, 22:42

Kreanga, na jednom drugom gorumu.
Jucerasnji dan, kabl.

1. Pink - 15,0%
2. RTS 1 - 8,08%
3. Prva - 6,92%
4. Informer - 3,90%
5. Nova S - 3,04%
6. Narodna TV - 2,55%
7. N1 - 2,31%
8. Arena 1 Premium - 2,18%
9. Superstar TV - 2,02%
10. B92 - 1,71%
11. Arena 2 Premium - 1,47%
12. K1 - 1,24%
13. Kurir TV - 1,11%
14. Nickelodeon - 1,03%
15. Insajder TV - 0,83%
16. RTS 2 - 0,79%
17. Blic TV - 0,78%
18. TV Vesti - 0,75%
19. Red TV - 0,71%
20. Una TV - 0,67%
fighter

Postby Kreanga » 25 Apr 2025, 22:44

Ja nemam te podatke, a nije bas da se informisem sa foruma.
Ali apsolutno nbt.
Poznato je ko se informise sa tva i tih " medija "
Kreanga

Postby Golden Warrior » 26 Apr 2025, 00:33

Гроф Тинторето wrote:Cenim da ce neka bot brigada dobiti zadatak da proceslja Tegijeve postove na forumu :biggrin:

Kamo srece, mozda nesto i nauce...
Golden Warrior

Postby Fred Perry » 26 Apr 2025, 00:45

Ćoba wrote:
Dexi wrote:Tegi bravo :okk: Lep docek u Osijeku :okk:

Jesu ih pitali što ruše spomenike sa ćiriličnim natpisima po grobljima?

Jesu matori sigurno su iznabadali ljude koji su ih dočekali pošto su ti ljudi sigurno rušili spomenike.

Imamo sreće što su klinci uzeli stvari u svoje ruke, ovde bi se svi ostali izgleda naljutili ponabadali međusobno ili sa Hrvatima ili bi se pokačili oko Amera i Rusa, zastava, pesama.

Baš smo brda frustrirani, sva sreća ovi mlađi nisu.
Fred Perry

Postby Bang » 26 Apr 2025, 03:26

Politikolog i tragač Milan Bukvić je u pravu.
Plenum studenata FTN iz Novog Sada je u pravu.
Vidim da je i dobar deo forumaša okrenuo priču i da prizivaju izbore.
Kad sam ja o tome pisao pre par meseci, bilo je da botujem.
Izbori su jedini realan put za promenu vlasti i ovo se mora politički razrešiti.
Naravno da nije svejedno pod kojim uslovima se izbori odvijaju, ali isto tako treba biti svestan da idealnih uslova neće biti.
Ni raniji bojkoti izbora ništa nisu doneli. Izlaznošću treba pokušati da se anuliraju prednosti i krađe vlasti.
Manje živeti u bajkama sa nekakvih tvitera, realnije sagledati okruženje i iznad svega zauzeti određen stav, koji ne mora uvek da bude afirmativan i u saglasnosti sa svime što rade studenti, kao trenutno najveći borci protiv režima.
Pogrešna je adresa Strazbur. Pogrešna adresa su domobranska "braća", pogotovo uzimajući u obzir istorijski kontekst. Svi spoljni faktori, zapadni i istočni, su i dalje na njegovoj strani. Prava i jedina adresa treba da bude nezadovoljan narod Srbije.
Svest i stav o promeni funkcionisanja institucija očuvati i dopuniti stavom o potrebi političkog rešavanja problema, na izborima. Krenulo je u tom pravcu.
Svi na jednu stranu! Referendum!
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby balkanski spijun » 26 Apr 2025, 05:40

Bang wrote:Politikolog i tragač Milan Bukvić je u pravu.
Plenum studenata FTN iz Novog Sada je u pravu.
Vidim da je i dobar deo forumaša okrenuo priču i da prizivaju izbore.
Kad sam ja o tome pisao pre par meseci, bilo je da botujem.
Izbori su jedini realan put za promenu vlasti i ovo se mora politički razrešiti.
Naravno da nije svejedno pod kojim uslovima se izbori odvijaju, ali isto tako treba biti svestan da idealnih uslova neće biti.
Ni raniji bojkoti izbora ništa nisu doneli. Izlaznošću treba pokušati da se anuliraju prednosti i krađe vlasti.
Manje živeti u bajkama sa nekakvih tvitera, realnije sagledati okruženje i iznad svega zauzeti određen stav, koji ne mora uvek da bude afirmativan i u saglasnosti sa svime što rade studenti, kao trenutno najveći borci protiv režima.
Pogrešna je adresa Strazbur. Pogrešna adresa su domobranska "braća", pogotovo uzimajući u obzir istorijski kontekst. Svi spoljni faktori, zapadni i istočni, su i dalje na njegovoj strani. Prava i jedina adresa treba da bude nezadovoljan narod Srbije.
Svest i stav o promeni funkcionisanja institucija očuvati i dopuniti stavom o potrebi političkog rešavanja problema, na izborima. Krenulo je u tom pravcu.
Svi na jednu stranu! Referendum!

Tegi,PIt,Kapiten(zaboravio sam sigurno neke)su deca ovog foruma.Kad su se prikljucili forumu,piskili su jos u pelene :biggrin:

Vidi danas.Oni su ono najvrednije sto je ovaj forum dao za sve ove godine.Stavove,misljenje,nisu menjali do danas,kao sto mnogi inace rade.

Posebno Tegi koji je bio klinja,kojem su pokusavali da lupaju cvrge mileci da je nezreo,balavac.Cvrge su se vratile kao bumerang.
balkanski spijun

Postby medolino » 26 Apr 2025, 05:57

Niksicanin wrote:Једина срећа је што Хрвати више мрзе Југословене од Срба и што је мислим њиховим уставом забрањено било какво уједињавање са околним земљама, иначе би доста наших аветиња одмах скочило да праве нову државу са њима.
Дочекали их лијепо.
Хвала.
Што се мене тиче исти осјећа као да их Холанђани лијепо дочекају.

Ne moras imati jugoslovensku drzavu da bi imao jugoslaviju u praksi i to onu "antifa" jugoslaviju kako je zamislja drugosrbijanstina... da, zovemo se i dalje srbija, imamo svoju zastavu ali zivis u zutoj patkici... i bojim se da je to ono sto nas ceka kad ova zvalava fekalija padne.

S druge strane, ja se jugoslovenskog prostora uopste ne bi odrekao bas naprotiv, pri tome ne mislim na neka teritorijalna osvajanja vec na trzisna, ekonomska... muzika, filmovi, kultura, sport, mediji, trgovina... dao bi pogodnosti za ljude iz exyu da mogu lakse da dodju ovde da rade, stvaraju sta god... gledao bi na to kao na jedno trziste... meka moc...
Naravno sve to je utopija jer mi drzavu imamo samo na papiru... evo letnja sezona je na pragu sad ce masa nasih ljudi u lijepu njihovu sto turisticki sto da rade... a moglo bi da bude obrnuto
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Mikisha » 26 Apr 2025, 07:28

ИлићКапитен22 wrote:
Пре пар година сам имао једну дискусију са Јадранком Косор на Твитеру.

Au brate carski, zamisljam scene kao utisak nedelje, ti i Jadranka imate debate oko raznih tema, na kraju se prebacujete na onaj rep betl fazon i pobedjujes i ispustas mikrofon.
Mozda se ja drogiram, al bar sam se ismejao posteno subotom ujutru.

A sto se tice letovanja dole, par godina sam tamo iz razloga sto mi zena ima kucu koju je digao njen deda pred ratove, sad pretvorenu u apartmane i valja biti tamo tokom sezone i malo voditi racuna.
Sto se tice neprijatnosti, tablice na motoru Zr, na autu Bg, zaista ih nisam doziveo osim nekog klinca na biciklu sto je psovao nesto, potencijalno nije ni mene.
Ne kazem da ne postoje, vrv imam srece, a i variram 110-120kg pa mozda i to ima uticaja.

U CG sam doziveo vise neprijatnosti, izboli su me u sred CG i to onako hinjski na sisu, al ajde bio sam mladji i incidentniji .
Da ne govorim o neljubaznosti, uslova i izgleda plaza, smestaja itd, tu su crnogorci na svetu najgori to potpisujem, dok se ovi zaista trude.

Tako da jebem ga, ne vole nas, ne volimo ni mi njih, a ni ne treba da se volimo jer to realno nije prirodno i ne znam ni sto sam ispisao ovo.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Гроф Тинторето » 26 Apr 2025, 08:15

Ne skodi, a cim ne skodi onda mozda koristi :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ziks96 » 26 Apr 2025, 08:25

Inzaghi wrote:Kako li zive svi ti narodi zajedno van Balkana, a gle cuda svi komsije, druze se, slusaju istu muziku. Budale.

Najbolje da nam svima na Balkanu daju maceve i da se koljemo jos 200god pa ko prvi nestane i da rijesimo to jednom zauvijek.

Pipo bravo za pitanje. :okk:
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

PreviousNext

Return to Soči 2014