Board index Olimpijske Igre Soči 2014

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby rabesandratana » 18 Apr 2025, 22:31

Zappa wrote:Napisao sam ranije..Mnogo mi smrdi ovo oko RTS
Nemoguce da se posle tri dana protesta desava ovakav raspad..

Ili se desava pobuna unutra kao sto pises ili je to jos jedna od igara SNS gde se predstavljaju kao zrtve..

Ovaj prenos sa Arene sport je neverovatno poniženje javnog servisa... Posle ovoga urednik sportskog programa ako ima casti podnece ostavku

Nije to bas tri dana, studenti ih kuvaju na tihoj vatri vec duze vreme, zadnjih par dana su pokusaj zavrsnog udarca.
Siguran sam da i tamo ogroman broj ljudi podrzava proteste.

Igrom slucaja sam upoznat kako se provela ona devojka poznata kao silovanje , nasilje, njoj i njenoj porodici se zivot bio pretvorio u pakao, poruke na drustvenim mrezama, poruke na telefonu, nije smela da izadje na ulicu.

Mogu samo da zamislim kako se sad oseca ona nesretnica koja je bila prezenter vesti sinoc, ne bi me cudilo da je vec jutros otvorila bolovanje.
Pritisak je ogroman, treba izaci na ulicu, u prodavnicu , sresti se sa komsijama u liftu.

Naravno da postoji mogucnost da nepomenik ima neke planove vezane za RTS, ali to cemo vrlo brzo saznati.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Domingoo » 19 Apr 2025, 01:39

Pada rts kao maja marinkovix posle prve zurke u zadruzi :ovce:
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Niksicanin » 19 Apr 2025, 06:47

Marcus wrote:Da li se zna ko je u Strazburu cuo studente? Kome su se obratili uopste?

Убијеђен да су им рекли да је Вучић добар и да ће те ситне грешке сигурно исправити.
Ко га подржава сво ово вријеме него ЕУ?
Niksicanin

Postby Fratelo » 19 Apr 2025, 06:55

Primili ih dva poslanika EU parlamenta ( Slovenka i naravno Hrvat- jer kako Hrvat da propusti da ucestvuje u resavanju srpskog pitanja) i u Savetu Evrope zamenik neki, ali uglavnom ne toliko nisko u hijerarhiji.

Problem je sto je posle toga EU komisija ( zapravo ta komisija i ucestvuje u vodjenju eu politike) dala otvorenu podrsku Vucicu i njegovom rezimu.
Fratelo

Postby Brat Sava » 19 Apr 2025, 07:04

Deca su odradila svoje I svaka Im cast Ali sto opozicija nije uradila svoje I sto su prodane duse njima na cast.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Niko123 » 19 Apr 2025, 07:19

Očigledno im je ovako dobro, nemaju nikakve obaveze, a uzimaju dobre pare.
Niko123

Postby Cuburac » 19 Apr 2025, 07:58

Za takve stvari je potrebno pridobiti medije.

Ko se seca devedesetih, seca se da je 'Milosevic nezaobilazni faktor mira na Balkanu' po politicarima, ali su mediji forsirali sasvim drugaciji pristup, 'Balkanski
kasapin'. Sto bi se reklo aktuelnim terminom, pumpali su javnost i kreirali sliku takvoga narativa, (uopste ne ulazeci u to koliko su bili u pravu).
Jer nije Vucic jedini koji gleda ankete, doduse niko nije svakodnevno zavistan od njih.

U principu zabole EU,Amere i Ruse za nas, za sve smo samo kusur, jedino ih pritisak javnosti moze primorati da obrate paznju na nas. To se u Americi i Rusiji nece dogoditi, neke sanse postoje u EU, ovo sve u smislu nekog pritiska na Vucica. Njegov pad bi bio pozeljan sa njihove strane, ako bi donosio izvestan i jasan politicki poen. Ovako imam utisak da ne zele da talasaju, vise to, nego da mu pruzaju podrsku, mada sa njihove strane gledano, provalili su ga i znaju kako treba da igraju sa njim, pa nemaju jasne motive da ga ruse.

Moracemo sami, ako neko pogura sa strane nece skoditi.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Brat Sava » 19 Apr 2025, 08:18

Niko123 wrote:Očigledno im je ovako dobro, nemaju nikakve obaveze, a uzimaju dobre pare.

Pa ide prica da Im odgovara vucko da ispotpisuje sve do kraja pa ce se oni vratiti posle na vlast ..na gotovo.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Kreanga » 19 Apr 2025, 08:42

Sta ste ocekivali da opozicija uradi ?
Kreanga

Postby Niko123 » 19 Apr 2025, 08:43

Oni će isto otići u istoriju, klošari :puke:
Niko123

Postby Cuburac » 19 Apr 2025, 08:52

Budimo realni, opozicija je u mengelama.

Ako se aktiviraju, svi ce se obrusiti na njih da se kace i grebu uz studentske proteste. Ako rade to sto rade , odnosno ne rade , svi ih prozivaju da su se ucutali i da cekaju da studenti (sa narodom) odrade posao.

A sta god mislili, ovi protesti moraju dobiti i neku politicku manifestaciju/implikaciju sa novom ili starom opozicijom. Uz novu opoiciju ce se naci dobar broj njih koji ce hteti da iskoriste trenutak i jako tesko ce biti odvojiti zito od kukolja, ne mislim na globalnom, vec na lokalnom nivou.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Niko123 » 19 Apr 2025, 09:01

Sam Šarović je rekao, da ako bi opozicija pozvala građane na protest, da bi manji broj ljudi samo izašao. To dovoljno govori u kojem su oni kanalu. Ljudi nemaju poverenja u njih!
Niko123

Postby Stefanm992 » 19 Apr 2025, 09:04

opozicija jeste u nezavidnom polozaju zbog decenije najgore propagande , ali ogroman broj njih se i svojski potrudio da se ogade normalnom coveku

ja sam glasac dss-a i onda radula , znaci neki centar koji naginje desno ali sam prosle izbore sebi rekao - nije vreme za zajebanje i cekanje idealne opcije i zaokruzio onu siroku koaliciju , pre svega zbog cute i aleksica ali i da njih nema jednostavno ne bih glasao za druge , shvatio sam to kao blok koji je naspram ovog zla

tako isto i sada , voleo bih ja Srbiju koja bi oterala kineze , amere , ruse , eu birokrate i sama sebi krojila sudbinu , koju bi vodili najposteniji i najpametniji ali sada je cilj da za pocetak odu najgori i najgluplji u njenoj istoriji koji su 13 godina predugo na vlasti , da ne pominjem i najvece izdajnike koji em sto rade po kosovu em sto su vezali ruke ekonomski nekom sledecem ko dodje
Stefanm992

Postby Kreanga » 19 Apr 2025, 09:16

Niko123 wrote:Oni će isto otići u istoriju, klošari :puke:

Nisi odgovorio na pitanje
Kreanga

Postby ИлићКапитен22 » 19 Apr 2025, 09:25

Да би се одговорило на то питање, прво опозиција мора да постоји.

У Србији опозиције нема.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Soči 2014