AirBall wrote:Admiral wrote:Onda znas i koliko se zadrzao kod njega u partiji nakon dolaska SNS-a. na vlast...
Bas tako, Milena sama zna sta treba da radi.
Ali bas bode oci to sto se na pomenu nije ni pojavila.
Nije tu Milena bitna vec se trazi neko oko koga ce se graditi strategija...
Neka tragicna ljudska sudbina koja ce dokazati bahatost vlasti i na cemu ce se graditi narodni bunt...
Pokusali su to da urade na razbijenoj glavi Borka Stefanovica, ali boli ljude kita sto je nekom politicaru razbijena glava, ne moze se na tome promeniti politicka klima...
Mogla bi da se promeni na Kosmetu, ali oni to nit smeju, nit zele da rade...
Traze takozvane gradjanske teme, vladavinu prava, ljudske slobode, picke materine...
Ova vlast se moze srusiti samo sa desna, uostalom kao i svaka druga anacionalna vlast...
Dr Arslanagic wrote:Смејурија.
У току је историјска издаја од стране квинслишке велеиздајничке власти а "опозиција" хоће да га руши преко курветине.
И ви још наседате на наметнуте теме и будалаштине карлеуша вс оливерова удовица.
Упали сте у машину.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Poštujemo kurs pristupanja EU koji je izabralo srpsko rukovodstvo
AirBall wrote:Kriminalisticka policija kada resava slucaj ubistva prvo isputuje ko je imao motiv da nekog ubije...
Pitanje svih pitanje je ko pokusava da ubere politicke poene na ubistvu Ivanovica, vlast, ili opozicija?
Otprilike se tu i krije odgovor na tvoje pitanje, koji uostalom i sam znas, samo se pravis...
AirBall wrote:Koliko znam Oliver Ivanovic je bio visoki funkcioner stranke Nebojse Covica...
Rajs wrote:Poštujemo kurs pristupanja EU koji je izabralo srpsko rukovodstvo
Горан wrote:
Ovaj lik zna kako iskoristi dokolicu
Ćoba wrote:glupa babetina
Radonjaa wrote:Ćoba wrote:glupa babetina
Ne znam kako da ti kažem, al' ono nije stvarno Vesna
Users browsing this forum: Bytespider [Bot], Claude [Bot] and 0 guests