Board index Avangardina Galerija Na liniji dešavanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ИлићКапитен22 » 15 Aug 2025, 14:54

dacolik wrote:Bojdo, za koga si ti?

Звезда Србија никад Југославија.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Baxter Stockman » 15 Aug 2025, 14:56

Vidim na redditu da je nis poslao instrukcije svojim radnicima o radu u vanrednom stanju
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 14:56

Pit Bull wrote:@Fred

Hipoteticki situacija:

Dodje nekakav baja (nacelnik, zamjenik nacelnika, itd.) u nekom mjestu tipa Bratunac, Milici i slicno sto je blizu granice. I kaze 100 evra dnevnica ko ode u Srbiju da glasa za Vucica.

Na kraju dana, ne mora biti ni RS zvanicnik. Moze SNS nekog svog poslati u skauting.

Logicno da ce na taj nacin napuniti koji autobus i dovesti ljude.

Ali to niti je neka organizacija niti SNSD kao vladajuca partija ima moc da organizovano odvede veci broj autobusa.

U Banjaluci ne bi mogli 3 autobusa spakovati za Beograd.

A da se ide neko fizicki tuci... Nema opcije da mogu 200 ljudi skupiti. Vjerovatno ni toliko.

Dobro ajde znači one hiljade glasova, busevi i slično što su ljudi snimili to je sve fatamorgana.

Nemoj zezati Pite bukvalno skupe autobus debila u naseljima gde ne živi ni 5 hiljada ljudi naravno da su skupili gomile takvih po svakom mestu u Srbiji a i po RS. Naravno da ubedljiva većina naroda RS ne ide to da radi to niko nije rekao makar ja nisam.

Al to nije ništa novo dal je više iz Priboja došlo ili iz Prćilovaca nije ni bitno svi znamo da se to događa.

Pitanje šta rade Srbi iz RS dok cela Srbija gori, i zašto ništa,kad se po Čikagu i Torontu više protestuje nego tamo. Ne znam što vi koji ste tamo izbegavate tu temu kad očigledno postoji neki ozbiljan razlog za to sada kada je svaka opština u Srbiji ustala da se bori i sada kada se već bližimo godinu dana od početka ustanka.

Ja stvarno nisam upućen šta je u pitanju, dal je istina da se podržavaju Vučić i Dodik, dal je u pitanju strah, nemoguće da najveća Srpska zemlja ne reaguje na sve ovo kao da pričamo o Majamiju.
Last edited by Fred Perry on 15 Aug 2025, 15:00, edited 1 time in total.
Fred Perry

Postby ИлићКапитен22 » 15 Aug 2025, 14:57

Сpби у РС не воле Вучића таман колико га не воли публика на стадиону Рајко Митић.

То је та мржња. У себи. Најјача!
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby fighter » 15 Aug 2025, 15:01

Fred, jesu li ljudi u Srbiji u proteklih deset godina organizovali neki protest podrske Republici Srpskoj?
Da onda donosimo zakljucke da ste za bosnjacku Bosnu?Ili da vas boli kurac za nama?
Ukazujem ti koliko je to pogresno stajaliste i da te podjele neko svjesno podstice i da one na ruku idu upravo Vucicu.
Bio sam na dva protesta podrske studentima i dolazim ponovo.
fighter

Postby Desetka » 15 Aug 2025, 15:03

bwa wrote:Daj neki quote, da vidimo sta sam to pisa?
@daco
Odgovori li ti Fratelu jesi li pravi Srbin?

Stvarno ne mogu da kopam sta je sve svojevremeno pisano na temi Crna Gora u periodu pre pada rezima Dps-a, moguce da gresim, ali neku preteranu ljubav ne pamtim, cak bih rekao da su se i promovisale razne srbofobne teorije proizvedene od strane dpsa, poput bajke o drzavnom udaru i slicno.
Sve je to potpuno legitimno i svako ima pravo na sopstveni stav i nema ljutnje, samo mi je potpuno kontradiktorna briga o jedinstvu srpskog naroda i davanje saveta ljudima iz republike srpske, pogotovo sto je nesto sto je potpuni incident, a posebno na ovom forumu, uzeto kao cinjenicno stanje i uzima se kao istina da su ljudi iz Crne Gore, Republike Srpske i Kosova govna za ljude iz uze Srbije.
Koliko puta se ovde pljuvao Beograd, pa ja nisam ni u jednom trenutku uzimao kao nesto preterano bitno niti sam to shvatao kao neku zlu nameru.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Fred Perry » 15 Aug 2025, 15:12

fighter wrote:Fred, jesu li ljudi u Srbiji u proteklih deset godina organizovali neki protest podrske Republici Srpskoj?
Da onda donosimo zakljucke da ste za bosnjacku Bosnu?Ili da vas boli kurac za nama?
Ukazujem ti koliko je to pogresno stajaliste i da te podjele neko svjesno podstice i da one na ruku idu upravo Vucicu.

Brate moj ne treba vi da organizujte protest podrške meni ili bilo kome iz Srbije nego da imate svoj protest, vi ste u istom sranju sa istim gazdom kao mi. Koja je razlika Srbin iz Čačka ,BL, BG-a. Šta onaj iz Kraljeva da kaže onda boli me kurac nije meni palo ništa na glavu nego onima na severu.

Isti narod a ista nam je i vlast i sve što se radi ovde isto radi njegova pušikara Dodik tamo i isto radi neki Jutka u Brusu i svaki lokalni šerif od nivoa opštine do njih dvojice.
Fred Perry

Postby Kreanga » 15 Aug 2025, 15:15

Mozda ne mozete do psiha, on je kod nas.
Ali imate njegovog saborca krmka.
Moglo je do sad x puta da se napravi protest zbog svih onih fekalija koje krmak izrucuje po gradjanima ove zemlje.
Kreanga

Postby Ron Swanson » 15 Aug 2025, 15:19

Oni se 10+ godina kolju oko budalaština kao što je 9. januar. Fascinantno je u kojoj meri su spremni da se bave glupostima, a suštinske probleme da zabašuruju.
Ron Swanson

Postby Bogun » 15 Aug 2025, 15:19

Gledam ove snimke hapšenja iz Novog Sada, ovi su skroz poludeli, može se staviti znak jednakosti između policije i napredne stranke.

https://n1info.rs/vesti/video-koja-je-ovo-mera-javnost-sokirana-snimkom-uhapsenih-mladica-koji-klece-ispred-zida/

Plus onaj snimak iz Valjeva gde polićaci pita čoveka koji je uhapšen i što leži na zemlji: "Ti si opozicionar, a?" pa ga posle toga šutira u glavu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Old school » 15 Aug 2025, 15:20

fighter wrote:Fred, jesu li ljudi u Srbiji u proteklih deset godina organizovali neki protest podrske Republici Srpskoj?

Može da se kaže da si u pravu za ovo gore.
Ali isto tako možeš li da navedeš primer (makar medijski dokumentovan) masovnog dolaska nekih grupa iz Srbije koje su besomučno tukle ljude u Banja Luci, Bjeljini, Prijedoru, Trebinju...
Ima li nekih poznatih kriminalaca iz BG, NS, NI, KG koji javno divljaju po BL naprimer kao ta braća Hofman sa sve svojim ekipama?
Da je nekom skupu koji je ozganizovan u cilju podrške Dodiku došlo par desetina autobusa sa registracijama iz Srbije i desetinama privatnih automobila?
Da li možeš da argumentuješ primer da je neko iz Srbije javno pred medijima na nekom skupu u RS izneo pretnje da će prebiti, ubiti nekog Srbina iz RS zato što nije za Mileta?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Bojdo » 15 Aug 2025, 15:25

Ima, Belivukova ekipa u Prnjavoru. Samo su jedva zivu glavu izvukli.

https://nap.ba/post/796032/video-prnjav ... kom-izbora

U Teslicu takodje su bili i pokisavali zastrasiti lokalce.

Uglavnom, 99,9 % batinasa koji ordiniraju u obje drzave su Srbi iz Srbije, Hifman nastupa nakon hapsenja Belivuka ali i sastav njegove ekipe su preko 90% Srbi iz Srbijem
Last edited by Bojdo on 15 Aug 2025, 15:31, edited 4 times in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby fighter » 15 Aug 2025, 15:27

Fred Perry wrote:

Brate moj ne treba vi da organizujte protest podrške meni ili bilo kome iz Srbije nego da imate svoj protest, vi ste u istom sranju sa istim gazdom kao mi. Koja je razlika Srbin iz Čačka ,BL, BG-a. Šta onaj iz Kraljeva da kaže onda boli me kurac nije meni palo ništa na glavu nego onima na severu.

Isti narod a ista nam je i vlast i sve što se radi ovde isto radi njegova pušikara Dodik tamo i isto radi neki Jutka u Brusu i svaki lokalni šerif od nivoa opštine do njih dvojice.

Brate ja ti ukazujem da u nasem narodu takvo nesta ne postoji. Kako bih ti rekao muka je ista,ali ista je i empatija. Eto ti prvi si naveo kao izvor strazu. Ja nikad ne pravim razliku,za mene je svaki cestit Srbin cestit Srbin.

I mi smo kroz raznorazna govna prolazili u ovih deset godina pa niko da organizuje neki protest i kaze dajte malo toj braci podrske. Pa niko od nas ovdje na forumu nije siljio na tu pricu bracu u Srbiji zabolje kurac.

Pri tome cesto se zanemaruje da je vise od polovine studenata iz Republike Srpske u Srbiji i jos bitnije d ami u RS nemamo tu naviku revolta. Eto sad izguglas koliko su nam rijetki protesti, ti gdje stranke ne organizuju se n ajednu ruku izbroje. Posljednje cega se sjecam su bile litije u CG.

Bili su protesti u Banjaluci i Bijeljini i Foci kao podrska studentima. Bio sam na bijeljinskom i pisao o tome...ali to je nebitno. Imao si BG sindikat neku noc u BL. Poslali su poruku i nagradjeni aplauzima.

Da se slozim s tobom da fali tih protesta i da ih je trebalo bit vise. Nem ako d aorganizuje. Omladin anam je mahom u Srbiji. Nemam lokalne jake grupe i pokrete da udju u tu pricu. I tako je po svakom pitanju.

Da skratim, niti svaki Dodikov glasac podrzava izdajnika niti svaki Marinikin mrzi Srpsku Republiku i zbog toga moramo biti oprezni.

Sto se tice inostranstva d ase ne vracamo ko je tu organizovao i zbog cega.
fighter

Postby Mitro » 15 Aug 2025, 15:28

Fred Perry wrote:
Pit Bull wrote:@Fred

Hipoteticki situacija:

Dodje nekakav baja (nacelnik, zamjenik nacelnika, itd.) u nekom mjestu tipa Bratunac, Milici i slicno sto je blizu granice. I kaze 100 evra dnevnica ko ode u Srbiju da glasa za Vucica.

Na kraju dana, ne mora biti ni RS zvanicnik. Moze SNS nekog svog poslati u skauting.

Logicno da ce na taj nacin napuniti koji autobus i dovesti ljude.

Ali to niti je neka organizacija niti SNSD kao vladajuca partija ima moc da organizovano odvede veci broj autobusa.

U Banjaluci ne bi mogli 3 autobusa spakovati za Beograd.

A da se ide neko fizicki tuci... Nema opcije da mogu 200 ljudi skupiti. Vjerovatno ni toliko.

Dobro ajde znači one hiljade glasova, busevi i slično što su ljudi snimili to je sve fatamorgana.

Nemoj zezati Pite bukvalno skupe autobus debila u naseljima gde ne živi ni 5 hiljada ljudi naravno da su skupili gomile takvih po svakom mestu u Srbiji a i po RS. Naravno da ubedljiva većina naroda RS ne ide to da radi to niko nije rekao makar ja nisam.

Al to nije ništa novo dal je više iz Priboja došlo ili iz Prćilovaca nije ni bitno svi znamo da se to događa.

Pitanje šta rade Srbi iz RS dok cela Srbija gori, i zašto ništa,kad se po Čikagu i Torontu više protestuje nego tamo. Ne znam što vi koji ste tamo izbegavate tu temu kad očigledno postoji neki ozbiljan razlog za to sada kada je svaka opština u Srbiji ustala da se bori i sada kada se već bližimo godinu dana od početka ustanka.

Ja stvarno nisam upućen šta je u pitanju, dal je istina da se podržavaju Vučić i Dodik, dal je u pitanju strah, nemoguće da najveća Srpska zemlja ne reaguje na sve ovo kao da pričamo o Majamiju.

Isto što su radili Srbi u Srbiji dok je bio rat, što bi rekao Mladić kad sam video da ovi u Bajnoj Bašti piju kafu dok u Podrinju kolju ljude trebao sam da znam da mi ovaj rat ne možemo da dobijemo. Posle je još Milošević optužio prekodrince da su ga srušili. Ljudi su jednostavno odlučili da im je dosta toga da oni budu krivi za sve i ne mešaju se.
Last edited by Mitro on 15 Aug 2025, 15:34, edited 1 time in total.
Mitro

Postby Zappa » 15 Aug 2025, 15:31

Jedina podela koju priznajem jeste podela oni i mi..

Oni su politicari, mafijasi, batinasi, zandarmerija, fašisti, zlikovci koji su poreklom od Krajine, Sumadije, Boke, Crne Gore, Kosova, Metohije, Vojvodine, Bosne, Banata, Srema, Semberije, Republike Srpske, Macve Beograda, Srbije..

Na drugoj strani smo mi koji se borimo za bolju Srbiju poreklom od Krajine, Sumadije, Boke, Crne Gore, Kosova, Metohije, Vojvodine, Bosne, Banata, Srema, Semberije, Republike Srpske,Macve, Beograda, Srbije..
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

PreviousNext

Return to Na liniji dešavanja