Board index Avangardina Galerija Photoshop karikature

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 22 Jun 2025, 19:43

Zr protest malo ljudi i trenutno je napustilo jos 30% okupljenih jer je program tunjav, 20 min se kulturno uzdizemo uz flautu i pre toga uz los govor nekog deckica koji je istripovo da govori pred sindikatom fabrike u Birmigemu 1932.

Kulturom ne mozemo da pomerimo nekoga kome je kultura nepoznat pojam, ne doticemo ga.

Mora nesto da se preduzima.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Stefanm992 » 22 Jun 2025, 19:56

ExEr wrote:https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/616030/tv-pink-zastasivanje.html

0.lustracija/kastracija/apsa
1.dinamit
2.kiseline
3.betonirati
4.spomenik zrtvama

svega se nagledas ali ovo je bas probijanje novog dna
Stefanm992

Postby Zappa » 22 Jun 2025, 20:18

Mikisha wrote:Zr protest malo ljudi i trenutno je napustilo jos 30% okupljenih jer je program tunjav, 20 min se kulturno uzdizemo uz flautu i pre toga uz los govor nekog deckica koji je istripovo da govori pred sindikatom fabrike u Birmigemu 1932.

Kulturom ne mozemo da pomerimo nekoga kome je kultura nepoznat pojam, ne doticemo ga.

Nas poraz je pasivizacija naroda koju je ovaj rezim ucinio..
I to je vecina naroda prihvatila
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby fighter » 22 Jun 2025, 20:29

jupol wrote:treba imati u vidu da je to pre svega kriminalni klan koji stiti svoje poslove... posto ne mogu bas da deluju kao pravi kriminalni klan, jer to ne bi mogli da tolerisu mentori sa zapada, onda moraju ovako malo uvijeno... mnogima iz Cacilenda pad ove vlasti nosi dugogodisnju robiju, nekima ce otici i glava, tako da verujem da su spremni na dosta toga...

Nije to ni robija,koliko lagodan zivot ili bar puno bolji zivot nego sto su imali. Ne rade nista a samo kaplje. Ljetovanja, kurve, bijelo i sta ih briga. Zato brane izdajnika i izigravaju budale. A ja danas 6 sati radio, ukupno 66 ove sedmice da koju marku namaknem da ko covjek odem negdje sedam dana dok mi se tatini sinovi smiju jer se nisam prodao.
fighter

Postby Bang » 22 Jun 2025, 20:35

Cuburac wrote:Ne shvatam poentu tvog posta, ja sam to odavno zaboravio jer je bilo i drugih akcija. Neke stvari uradis jer ne možeš (nećeš) protiv sebe. Ponovio sam to jos jednom, a sve sto sam u životu radio dva puta, nekako je ispalo da moram i treci put.

I ranije sam rekao da je tvoj gest ljudski, samo da po mom mišljenju ima prečih adresa za pomoć.
Poenta posta je epilog te priče koji sam opisao i da je većina njih zloupotrebila tvoju dobrotu i ostalih ljudi koji su im pomogli.
Organizacija koju ja uvek navodim kao pozitivan primer je Srbi za Srbe. Za njih sam siguran da novac završava kod onih kojima je zaista potreban.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby SemperIdem » 22 Jun 2025, 21:01

Malkovic wrote:После пада режима овог, сви оснивачи АНС-а би, по логици ствари, морали да заврше и бајбокани, пошто је имовина доброг броја њих нарасла и за неколико хиљада пута.

Veći skup gov#na na jednom mestu odavno nije vidjen.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Storm11 » 22 Jun 2025, 22:30

Mikisha wrote:Zr protest malo ljudi i trenutno je napustilo jos 30% okupljenih jer je program tunjav, 20 min se kulturno uzdizemo uz flautu i pre toga uz los govor nekog deckica koji je istripovo da govori pred sindikatom fabrike u Birmigemu 1932.

bas los program... ja sam za vreme flaute otisao... ne znam jel se nesto promenilo... sem samog doceka Beogradjana ostalo slabo... mogla je bar neke muzika da pici dok se cekalo da se masa digne... dq se skace malo... itd...

tacno kad bude krenulo skidanje SNS govana ... kod nas na lokalu ima i tada da nastave da jasu... :biggrin:
Storm11

Postby Mikisha » 22 Jun 2025, 23:08

Flauta druze, jos harfu pored da su metnuli i rekli da svi dodjemo u smokingu i toaletama..

Sve je to kul, neki hor peva himnu na cudnovat nacin, pa neku drugu pesmu itd, mladici sa dugim kosama i maramama dizu pesnicu i drze seksi komunisticke govore, zbor Dolja i Crni sor nasade nekog boljsevika na plakat, ludakinje se crnim karminima i sminkom oko ociju se osecaju prihvaceno, multikulturalno do jaja, svi slozni i kulturni…
I onda sudija svira kraj, svi kucama a Karapandza po starom sazove sastanak osoblja u Kovacu, Daksi izgradi objekat za Skroz Dobru, Santovac odluci ko moze biti med sestra u bolnici i svi zajedno sednu i nekulturno oderu 6 kila pecenja na prefuzece.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Previous

Return to Photoshop karikature