Board index Košarka Američka košarka

NCAA

Re: NCAA

Postby Houdini » 05 Apr 2014, 23:52

Uconn 6 minuta bez poena, a onda 11 za 2 minuta :D

Young je novi DeAndre Jordan, protecting rim i zakucavati. sta ces vise od centra.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grba » 05 Apr 2014, 23:57

Eh sad, prošlog meseca sam negde na tviteru pročitao da je DeAndre u 3 najlošija rim protecting centra...:D
Grba

Postby Houdini » 06 Apr 2014, 00:00

ko je to napisao taj veze nema? kako treci bloker lige da bude u 3 najlosija, nidje veze :biggrin:

jesi nasao mozda koliko gledalaca ima? ja trazim, al nigde nema. a zanima me.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grba » 06 Apr 2014, 00:04

Ma gde znam ko je napisao, neki statistički nalog, samo statistiku gruva...:D valjda preko 60% protivnici završavaju na obruču, a kod Hiberta je bilo oko 25%... nemoj me držati za reč, ne sećam se baš najbolje, ali čini mi se da je tako nešto...

Nemam pojma o publici, valjda će reći ova dvojica...
Grba

Postby irriducibili » 06 Apr 2014, 00:10

UCONN ipak sa prednoscu na poluvremenu. Bice ovde svasta do kraja...
irriducibili

Postby Houdini » 06 Apr 2014, 00:10

taj se nadrogiro pilula pa pise svasta :D

Uconn sut drzi u igri za sada. Gatorsi dominiraju reketom. iako gube meni i dalje Florida deluje blize pobedi.

a mozda i nije, kakva mini rola Kasey Hilla :biggrin: steta sto ovi ne iskoristise ove dve kontre :colera:

ali Wilbekin odlicno cuva brata Shabazza. pravi plej za nas, odlicna odbrana na perimetru, nema tranzicione kosarke, pass first i vola ne moze da ubode :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grba » 06 Apr 2014, 00:52

haha, sad sam hteo da napišem da se Vilbekin uklapa u sistem....:D

još ako pogodi onu jednu trojku nekih 3-4 minuta pred kraj, i to iz nekog sestog pokusaja, nema dalje....:D

UConn laganije poentira, Florida se porađa za svaki poen...
Grba

Postby Houdini » 06 Apr 2014, 01:00

evo pokazao se i u 1-3-1 Dule reaguj :biggrin:

razigrao se mladjani, ne valja ovo. sad brat mora da preuzme stvari u svoje ruke.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 06 Apr 2014, 01:04

Houdini wrote:Uconn 6 minuta bez poena, a onda 11 za 2 minuta :D

Young je novi DeAndre Jordan, protecting rim i zakucavati. sta ces vise od centra.

pre bi reko akindele :lollol:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 06 Apr 2014, 01:05

Houdini wrote:ko je to napisao taj veze nema? kako treci bloker lige da bude u 3 najlosija, nidje veze :biggrin:

jesi nasao mozda koliko gledalaca ima? ja trazim, al nigde nema. a zanima me.

najgori centar u ligi sto se tice primanja poena preko pozicije centra

dramond , deandre jordan ,hibert ne zna se ko je veci vo
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 06 Apr 2014, 01:16

ne zajebavaj. nateraste me da trazim i statistiku.

http://stats.nba.com/playerTrackingDefe ... PerPage=25

pogledaj koliko ima gorih centara od njega. cus medju tri najgora u ligi.

Young se razigrao, ali dzaba kad Wilbekina nema nigde. ajde Haskiji izdrzite jos malo.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grba » 06 Apr 2014, 01:25

Ja ti napisah i po kom kriterijumu su ga svrstali među tri najgora (sećam se toga, mislim da je samo jedan bio gori od njega), znači protivnici protiv njega valjda imaju preko 60% (u glavi mi 67%, ali stvarno ne bih mogao da tvrdim, površno sam pročitao to) na obruču.... i to nije nikakav lik bio, neki američki medij koji se bavi basketom...

Mene ovaj Jang podseća na Bena Valasa...:D
Grba

Postby Houdini » 06 Apr 2014, 01:37

Grba wrote:Ja ti napisah i po kom kriterijumu su ga svrstali među tri najgora (sećam se toga, mislim da je samo jedan bio gori od njega), znači protivnici protiv njega valjda imaju preko 60% (u glavi mi 67%, ali stvarno ne bih mogao da tvrdim, površno sam pročitao to) na obruču.... i to nije nikakav lik bio, neka američki medij koji se bavi basketom...

kad sam to napisao nisam imao pojma sta kaze statistika, a evo ova zvanicna NBA kaze da mu protivnici imaju 49,4% suta u tih 5 stopa od kosa koliko se gleda za rim protecting.

daleko da je najbolji, slab mu je rad nogu i nema visok IQ. ali meni igrac koji je jedan od vodecih blokera nikako ne moze biti rupa.

nebitno, odosmo u off.

tako je Haskiji :jupi: neka je 1 pobedio neko za koga navijam :biggrin:

nisam verovao, ali odlicni Daniels i Boatright, Shabazz nesto slabiji ali neka se sacuva za finale :okk:

ocekivano Gatorsima pod kosem nisu nista mogli Young ih je pogotovo unistio. ali spoljna linija je debelo podbacila i u Hillu i Wilbekinu treba traziti razloge poraza.

sad mec broj dva dokle izdrzim :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Grba » 06 Apr 2014, 01:44

Da ga jebem, siguran sam da sam pročitao preko 60, sad da li su oni lupetali ili se on poravio u poslednjih mesec-dva, nemam pojma... Ne mislim da je rupa, mada ga nikad nisam preterano cenio, onako sam izneo taj podatak....
Grba

Postby nolinjo » 06 Apr 2014, 02:06

Houdini wrote:
Grba wrote:Ja ti napisah i po kom kriterijumu su ga svrstali među tri najgora (sećam se toga, mislim da je samo jedan bio gori od njega), znači protivnici protiv njega valjda imaju preko 60% (u glavi mi 67%, ali stvarno ne bih mogao da tvrdim, površno sam pročitao to) na obruču.... i to nije nikakav lik bio, neka američki medij koji se bavi basketom...

kad sam to napisao nisam imao pojma sta kaze statistika, a evo ova zvanicna NBA kaze da mu protivnici imaju 49,4% suta u tih 5 stopa od kosa koliko se gleda za rim protecting.

daleko da je najbolji, slab mu je rad nogu i nema visok IQ. ali meni igrac koji je jedan od vodecih blokera nikako ne moze biti rupa.

nebitno, odosmo u off.

tako je Haskiji :jupi: neka je 1 pobedio neko za koga navijam :biggrin:

nisam verovao, ali odlicni Daniels i Boatright, Shabazz nesto slabiji ali neka se sacuva za finale :okk:

ocekivano Gatorsima pod kosem nisu nista mogli Young ih je pogotovo unistio. ali spoljna linija je debelo podbacila i u Hillu i Wilbekinu treba traziti razloge poraza.

sad mec broj dva dokle izdrzim :biggrin:

rupa taraba koga moze da brani u igri 1n1 nikog ,naseda na finte ,glup ko tocilo

kaz je najgori jer napravi 3 tehnicke i 9 faula jer se iznerviro jer mu sudia faul nie sviro

statistike ove su bikini
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Američka košarka