Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Alonzo » 07 Jul 2012, 20:15

Niko nije pomenuo da je Brand slobodan igrac, 76ers su iskoristili amnesty.

I on ce u neku ekipu koja ce se boriti za titulu.

@ MG

Kada ostane sam za 3pts, pogodice...

Pre par sezona su on i Hido razbili Lebrona i odveli Orlando u finale.
Alonzo

Postby MorningGlory » 07 Jul 2012, 22:06

Gledao sam ga dosta ove sezone prevashodno zbog Jana i mogu ti reci da sam bas razocaran njegovim izdanjem. Cak mi je i taj njegov sut delovao mnogo nestabilno iako ce me procenti mozda demantovati.

Ne vidim potrebu za njim pored Alena.
Last edited by MorningGlory on 07 Jul 2012, 23:33, edited 1 time in total.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby nolinjo » 07 Jul 2012, 22:20

MorningGlory wrote:Lewis je prskotina od igraca.

jeste prsotina bio prosle godine jer ga bolela resa ,on ima znanje ,on se malo skoncentrise i bice jako dobar igrac ,sa druge strane rasa luis ima veze sa alenom kolko i lebron ,rasa luis je 3-4 a alen samo 2 -ali ja ne dam brata batijeja kako god

*(n'umem ja da smanjim sliku ,da je u prirodnoj velicini ,ja je kacim ,brat moj dejvis lud coek gotova robija )
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Parni valjak » 08 Jul 2012, 00:30

Kembi je u ovom trenutku bliži nekim drugim opcijama. Sutra ide na pregovore sa Niksima, a zainteresovani su i Netsi.
UPRAVA NAPOLJE!
Parni valjak

Postby nolinjo » 08 Jul 2012, 12:17

Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kojotppp » 08 Jul 2012, 15:37

lewis ne moze da bude u top 10 sutera svih vremena ni na video igrici.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
kojotppp

Postby Alonzo » 08 Jul 2012, 15:43

kojotppp wrote:lewis ne moze da bude u top 10 sutera svih vremena ni na video igrici.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Namerno sam napisao -> top 10 3pts sutera svih vremena. On je na poziciji 8, za 3pts u istoriji nba lige.
Alonzo

Postby delgado » 08 Jul 2012, 16:05

pozdrav alonzo legendo.. :biggrin:

Ne verujem da ce da ode Battier, ne damo naseg Baticu strucnjaka. Kembi bi nam legao za odbranu, bio bi pravo meso u reketu i ono sto nam je falilo da upotpunimo defanzivnu kolekciju, jedan cvrst, visok, snazan i stabilan igrac, ali ako dovedemo Lewisa imacemo fenomenalan napad.
Rio, Norris, Wade, LBJ, Ray Ray, Bosh, Lewis, Haslem, Joel, Battier... Mogu razne kombinacije&varijace petorki da se prave..

nema sta, zasluzio je Lebron da se stvori oko njega mocan tim i da se on malo rastereti. Ove sezone je bas izginui i bio izraubovan. Sta mislis alonzo kakvo je pojacanje Nash za Lakerse ?

Pozdrav
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Alonzo » 08 Jul 2012, 17:22

delgado wrote:pozdrav alonzo legendo.. :biggrin:

Ne verujem da ce da ode Battier, ne damo naseg Baticu strucnjaka. Kembi bi nam legao za odbranu, bio bi pravo meso u reketu i ono sto nam je falilo da upotpunimo defanzivnu kolekciju, jedan cvrst, visok, snazan i stabilan igrac, ali ako dovedemo Lewisa imacemo fenomenalan napad.
Rio, Norris, Wade, LBJ, Ray Ray, Bosh, Lewis, Haslem, Joel, Battier... Mogu razne kombinacije&varijace petorki da se prave..

nema sta, zasluzio je Lebron da se stvori oko njega mocan tim i da se on malo rastereti. Ove sezone je bas izginui i bio izraubovan. Sta mislis alonzo kakvo je pojacanje Nash za Lakerse ?

Pozdrav

Oooo gde si delgado, napokon si uzeo titulu. :biggrin:

Videcemo da li ce i Camby i Lewis kod vas. New York je zainteresovan za ovog prvog.

Sto se nas tice -> mi smo iz showtime presli u slowtime. :biggrin:

Nash je najbolji moguci izbor u ovom trenutku, jer nismo trejdovali ni Gasola ni Buynuma, a dobili smo fenomenalnog plejmejkera.

Veliko pojacanje, rasteretice Kobija, ima i poene i asistencije u rukama.

Videcemo kako ce se Gasol adaptirati na Nashov brzi pik, mozda je bolje dovesti nekog explozivnijeg igraca (pf-a)...ali nigde ne zurimo.
Alonzo

Postby Alonzo » 08 Jul 2012, 17:29

Hinrich u Bullsima -> pravo pojacanje, jos im Gordon fali i vratice se stari Bullsi...Rose, Gordon i Hinrich. :biggrin:

E sada -> centri...ako Bullsi i Pacersi izjednace ponude za turcina (muka mi je da cujem ili napisem njegovo ime) i Hiberta -> napravice glupost godine.

Hibert zasluzuje dobru platu, ipak -> Portland je previse dao za njega -> i u tandemu sa Aldridgeom, imace jedan od najjacih reketa u ligi.

Kirilenko izgleda ostaje u Cska, ni ovo mi se uopste ne svidja. On je igrac za NBA ligu, samo trosi vreme u euroleague -> mada su mi poznati razlozi zbog kojih ostaje, razumem njegovu odluku, ali je ne prihvatam. :biggrin:

Dwightmare se nastavlja... :biggrin:
Alonzo

Postby Houdini » 08 Jul 2012, 17:34

Alonzo wrote:Videcemo da li ce i Camby i Lewis kod vas. New York je zainteresovan za ovog prvog.

Izgleda da je tako.

Nas tim bi trebao ovako da izgleda:
Starting 5: Lin, JR, Melo, STAT, Tyson
Bench: Kidd, White, Novak, Harrelson, Jeffries, Camby i od drugog dela sezone i Shump.

Trebace nam neki SG jos za minimalac, bilo bi predobro da to bude Foye, ali sumnjam verovatno neki Redd.

A STAT ce poceti da radi sa Olajuwonom :facepalm: Taj ni ledja ne zna da okrene :facepalm:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nightwalker988 » 08 Jul 2012, 17:41

Postoji i neka mogucnost da Alen bude sign and trade...

Majami kao opcije za trejd stavio pika prve runde Filadelfije, Dzoela Entonija i mozda cak Noris Kola u paketu, sve u paket :D
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby Alonzo » 08 Jul 2012, 17:53

Houdini wrote:
Alonzo wrote:Videcemo da li ce i Camby i Lewis kod vas. New York je zainteresovan za ovog prvog.

Izgleda da je tako.

Nas tim bi trebao ovako da izgleda:
Starting 5: Lin, JR, Melo, STAT, Tyson
Bench: Kidd, White, Novak, Harrelson, Jeffries, Camby i od drugog dela sezone i Shump.

Trebace nam neki SG jos za minimalac, bilo bi predobro da to bude Foye, ali sumnjam verovatno neki Redd.

A STAT ce poceti da radi sa Olajuwonom :facepalm: Taj ni ledja ne zna da okrene :facepalm:

Nemoj da si siguran za Lina...ja sam cuo da ce u Houston da ode.

New Yorku malo nedostaje da napravi izuzetno lepu ekipu.

Pazi ovaj slucaj -> nedostaje vam plej superstar...

Trejdujete Amarea i Chandlera za Howarda -> to bi bila najbolja ponuda za Orlando od svih opcija.

Oslobodili bi 20 mil. u salary capu i imali bi od vecih ugovora samo Carmela i Howarda.

Sledece sezone CP3 postaje slobodan igrac i imacete pare i za njega i za Howarda, blizu max. ugovora da potpisu.

CP3, Melo i Howard = titula nikad bliza.

Zato je bitno da se New York ne glupira i ne potrosi mnogo para na dugorocne ugovore, bez obzira sto se radi o Linu, JR-u i ostalim igracima.

Da sam na mestu gm-a Knicksa, ja bih razmisljao u ovom pravcu. :biggrin:
Alonzo

Postby Houdini » 08 Jul 2012, 18:02

Znam citao sam o tom scenariju, sa dodatkom da nam posalju i Heda ili J Richa i poslednje godine njihovih ugovora. I to bi bila najbolja opcija.

Medjutim cisto sumnjam da neko razmislja u tom pravcu.

Sto se Lina tice, ako ne matchuju ugovor onda to ili znaci da se razmislja o CP3 ili da nam je menadzment idiotski.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Alonzo » 08 Jul 2012, 20:25

Houdini wrote:Znam citao sam o tom scenariju, sa dodatkom da nam posalju i Heda ili J Richa i poslednje godine njihovih ugovora. I to bi bila najbolja opcija.

Medjutim cisto sumnjam da neko razmislja u tom pravcu.

Sto se Lina tice, ako ne matchuju ugovor onda to ili znaci da se razmislja o CP3 ili da nam je menadzment idiotski.

Ja nisam citao o tom scenariju, bukvalno sam za par minuta sve ono napisao...deluje mi kao logican put Knicksa.

Moguce da ce ostati i bez Lina i bez CP3.
Alonzo

PreviousNext

Return to Američka košarka