Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Malterego » 21 Jun 2017, 22:29

Ginobili i Parker su draftovani prije hiljadu godina, nisu imali dobrog pika u niskim djelovima drafta od tada. Bolje su birali Lejkersi sa Nensom, Zubcem i ostalima...pametan posao sto su pokupili Klarksona od Vizardsa koji je bio 48. pik itd.

SAS sluša ponude za Denija Grina.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Houdini » 21 Jun 2017, 22:40

Golden Warrior wrote:Imam osecaj da za pocetak Divac nista ne zna o salary capu :biggrin: Tu ima toliko finesa da je postalo jedan vid nauke. Generalno igraci iz tog nekog perioda kao sto su Divac,Magic,Joe Dumars pa cak i ovi komentatori kao sto su Shaq i Barkley koji su zabavni ali imaju neko totalno nakaradno shvatanje ove moderne kosarke...

Steta za Sacremento sto nemaju 5. i recimo 8. ili 9. pik. Ima osecaj da od tog 10. mesta draft naglo propada...

a i ako ne zna sve finese naucice, nije glup, zapravo je poprilicno pametan i premazan :biggrin:

ako uspeju da apsorbuju neki ugovor za nekog pika, mozda i pokusaju da se podignu za nekoliko mesta gore.. Fox i jedan Tatum ili Isaac bi im bio idealan scenario..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Desetka » 21 Jun 2017, 22:44

Mislim da ovi trejdovi u prethodnih par dana idu u prilog sakramentu. Lejkersi ce verovatno posle odlaska rasela, uzeti bola, boston nece dici pleja, za finiks isto ne verujem da razmisljaju o foxu.
Dosta sam pratio sakramento posle odlaska kazinsa, ima tu materijala. Moj favorit u toj ekipi je skal, decko ima ogroman potencijal. Par puta je u finisu sezone zasijao i pokazao da moze dosta. To je bio vrhunski potez prosle godine da se on bira sa dosta visoke pozicije. Vili takodje je dao nagovestaj da moze da napreduje. Tu je i badi, koji je dosta solidno igrao od kad je dosao u sakramento. Nadam se i da ce bodgan doci, mislim da bi mu bila greska da ostane u feneru.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby balzamen » 21 Jun 2017, 22:46

Zna li se tacno vreme drafta?
balzamen

Postby Houdini » 21 Jun 2017, 22:47

1 sat posle ponoci..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Фантом » 21 Jun 2017, 23:06

Mozda se Sakramento i spusti, izgleda da Boston trazi ponude da se pomeri vise na draftu.
дошао да вређа
Фантом

Postby Oligarhstars » 22 Jun 2017, 00:10

Iskreno ja mislim da se generalno pridaje prevelika vaznost draftu bez pokrica. Nijedan od ovih 5 igraca pa cak ni Fultz nije generacijski talenat tipa Lebron ili KD da je predodredjen za superstara. Poslednji top level je bio Davis i recimo donekle KAT, ali imaju oni jos mnogo znoja da proliju da se pokazu rezultatima, jbs brojke ako ti tvoj tim ne mozes u play off uvesti... setite se samo fame oko Wigginsa kao da je sa druge planete, pa sta bi na kraju? Vise pokazao jedan Janis... hocu da kazem mislim da su prve 2-3 sezone mnogo vaznije i kako ce se igraci razvijati po dolasku u NBA nego ta reputacija pre drafta... sto ne bi Tatum recimo na kraju ili Fox napravili najbolje karijere ako im se otvori...

Meni za globalnu sliku u NBA vise potencijalni trejdovi znaci ovi o kojima se pise trenutno.

Howard je za mene igrac na zalasku i ne vidim ja sta on to moze novo da pruzi, a da mu svaka nova sezone ne bude slabija od prethodne, jer fizikalije mu opadaju, nije nabacio nikakvu igru na postu svih ovih godina, a u glavi je jedan obican razmazeni tinejdzer i dalje koji ne konta da vise nije superstar. Howard je meni simpatican lik, ali za mene veliko razocaranje kad se sve sabere jer je on 2004. Recimo bio primer tog generacijskog talenta...mozda i pruzi solidne partije kod Cliffa koji ga poznaje, ali ja nesto i nisam posebno veliki optimista... za mene su oni tim koji jako tesko mozr do druge runde na istoku...

Spursi se slazem da vec dugo nisu imali pogodke na draftu neke, oni jesu najbolja organizacija i strucni stab u NBA u zadnjh 20 godina sveukupno, ali mozda su nekad kod ljudi i malo overrated. Sto se Leonarda tice po meni to nije bila tolika umestnost odraditi taj draft trejd,vec je umetnost koliko je on kao igrac Sparsa usavresen i koliko je napredovao. On nikako nije bio talenat za top 5 NBA igraca, a pokazao je da je u zivotu na prvom mestu samo jedno u sportu RAD,RAD i samo RAD.
Oligarhstars

Postby Starks » 22 Jun 2017, 00:44

Vigins je budući najbolji košarkaš NBA. Šta si ti očekivao, da ima viltovske brojke?

Inače je tačno da su mediji i analitičari pogriješili u procjeni pred draft. Sjećam se da su svi pisali kako će Endrju pokidati defanzivno a mučiti se u napadu, desilo se obratno. Momak je razbijač ofanzivno, dok još nije skapirao preuzimanja i pozicioniranje. Ali Tibodo je tek počeo da zateže Timbervukove, vidjećemo na šta će to ličiti.

Uostalom, koga bi (osim Dejvisa) radije pokupio od svih pikova ove decenije?
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Golden Warrior » 22 Jun 2017, 01:12

Starks wrote:Vigins je budući najbolji košarkaš NBA. Šta si ti očekivao, da ima viltovske brojke?

Inače je tačno da su mediji i analitičari pogriješili u procjeni pred draft. Sjećam se da su svi pisali kako će Endrju pokidati defanzivno a mučiti se u napadu, desilo se obratno. Momak je razbijač ofanzivno, dok još nije skapirao preuzimanja i pozicioniranje. Ali Tibodo je tek počeo da zateže Timbervukove, vidjećemo na šta će to ličiti.

bold: Wtf? :laugh:

Doduse ti bi dan danas uzeo Okafora pre KAT iako sam pokusavao 2 meseca da ti objasnim koji je full package.
Golden Warrior

Postby gogo23 » 22 Jun 2017, 01:35

Starks wrote:Vigins je budući najbolji košarkaš NBA. Šta si ti očekivao, da ima viltovske brojke?

I ovaj je Burke MVP?

idi baci ga u nesvest, bolje za sve.
gogo23

Postby Dare » 22 Jun 2017, 02:19

Trej Burke MVP :laugh:

Kome je palo na pamet da otvara 12 nekih tema, tamo fino ovdje gore još, pitam vas KO STE VI???
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Slavisak » 22 Jun 2017, 04:30

Dvajts se bas srozao, pregazilo ga vreme , kosarka u NBA se mnogo promenila od onda kada je odveo Orlando u finale.
Slavisak

Postby Houdini » 22 Jun 2017, 08:31

draft je samo kupljenje talentovanih igraca, retko kada dobijes sigurnog superstara ill all star igraca.. pokupis talenat i onda dalje zavisi od ekipe u koju dolazi, njenih ciljeva, popunjenosti na nekoj poziciji, od trenera da li daje sansu mladima ili ne, srece i njegovog karaktera..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Starks » 22 Jun 2017, 10:06

Golden Warrior wrote:

bold: Wtf? :laugh:

Doduse ti bi dan danas uzeo Okafora pre KAT iako sam pokusavao 2 meseca da ti objasnim koji je full package.

Šta nije jasno fegetu? :D

Pitam te od svih pikova biranih 2011-2016. koga bi uzeo ispred Viginsa da moraš da gradiš tim? Dejvis, ajde neka bude i Tauns. Ima nekih koji su napravili više ali su duže od njega u ligi (Irving, Bil, Tomas). Valjda se možemo saglasiti da je u smislu talenta Kanađanin dosta ispred pomenutih.

Govorimo o liku koji se u dosadašnjih 6 duela usrao u Džejmsa (zadnji put 41:25 u poenima, u ranijem meču 35:13).
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Golden Warrior » 22 Jun 2017, 10:54

Covece od 2011. pa na dalje ako izuzmemo ove koji si vec nabrojao su birani Leonard,Butler,Giannis,Thompson,Booker, Porzingis. itd..

Da se zadrzimo samo na njegovom draftu ne znam da li bi mi bio top 3 izbor iz ove perspektive.

Decko je trenutno kalibar Harrison Barnsa, bolji napadac ali u ostalim segmentima tanji...
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Američka košarka