by Oligarhstars » 22 Jun 2017, 00:10
Iskreno ja mislim da se generalno pridaje prevelika vaznost draftu bez pokrica. Nijedan od ovih 5 igraca pa cak ni Fultz nije generacijski talenat tipa Lebron ili KD da je predodredjen za superstara. Poslednji top level je bio Davis i recimo donekle KAT, ali imaju oni jos mnogo znoja da proliju da se pokazu rezultatima, jbs brojke ako ti tvoj tim ne mozes u play off uvesti... setite se samo fame oko Wigginsa kao da je sa druge planete, pa sta bi na kraju? Vise pokazao jedan Janis... hocu da kazem mislim da su prve 2-3 sezone mnogo vaznije i kako ce se igraci razvijati po dolasku u NBA nego ta reputacija pre drafta... sto ne bi Tatum recimo na kraju ili Fox napravili najbolje karijere ako im se otvori...
Meni za globalnu sliku u NBA vise potencijalni trejdovi znaci ovi o kojima se pise trenutno.
Howard je za mene igrac na zalasku i ne vidim ja sta on to moze novo da pruzi, a da mu svaka nova sezone ne bude slabija od prethodne, jer fizikalije mu opadaju, nije nabacio nikakvu igru na postu svih ovih godina, a u glavi je jedan obican razmazeni tinejdzer i dalje koji ne konta da vise nije superstar. Howard je meni simpatican lik, ali za mene veliko razocaranje kad se sve sabere jer je on 2004. Recimo bio primer tog generacijskog talenta...mozda i pruzi solidne partije kod Cliffa koji ga poznaje, ali ja nesto i nisam posebno veliki optimista... za mene su oni tim koji jako tesko mozr do druge runde na istoku...
Spursi se slazem da vec dugo nisu imali pogodke na draftu neke, oni jesu najbolja organizacija i strucni stab u NBA u zadnjh 20 godina sveukupno, ali mozda su nekad kod ljudi i malo overrated. Sto se Leonarda tice po meni to nije bila tolika umestnost odraditi taj draft trejd,vec je umetnost koliko je on kao igrac Sparsa usavresen i koliko je napredovao. On nikako nije bio talenat za top 5 NBA igraca, a pokazao je da je u zivotu na prvom mestu samo jedno u sportu RAD,RAD i samo RAD.