Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Oligarhstars » 20 Jun 2017, 21:37

Za one mnoge koji su se sprdali tokom sezone da li je moj komentar ovakav ili onakav za rukija na forumu, valjda sam sa GSW demonstracijom sile i partijama KD-a u finalu dobio malo kredibilitet ovde :biggrin: no hteo sam da napomenem da sa informacijama o Butleru i interesovanje Sunsa za Love-a sam bio ispisao ovde pre nasih portala tipa b92, evo sad i air citira sportando za Love-a...tako da ipak i Oli zna ponesto :beyond:

Ipak smo mi ovde avangarda sa informacijama ispred svih cesto :okk: :biggrin:

Lowry definitivno odlazi iz Toronta. Ima nekoliko ekipa spremnih da ga plati u ovom momentu bogami dobro.

Jedna stvar mi se ne svidja sto toliko ismevate neke ljude kao sto su potezi Phil Jacksona,Ainge-a... i to forumasi koje izuzetno postujem rade. Budite sigurni da oni MNOGO VISE NBA KOSARKE IMAJU U MALOM PRSTU nego ljudi koji palamude ovde po forumima medju kojima sam i ja. Zelim ovo samo da kazem ko smo mi da pisemo sa dozom nepostovanja o GM NBA ekipa...

Kad Ainge uradi nesto lose onda je slepac, kad IT i Crowder ispadnu vrh potezi onda ga je usralo... pa nije to bas tako iako se slazem da je bilo promasaja na draftovima, ali ni on covek nije kriv sto je Smart teski underachiever ili sto je Jaylen Brown bio ispod realnij ocekivanja... za mene je potpis Horforda za tolike pare najveca greska, ali kad su izduvali za KD morali su resiti bar pitanje u reketu da imaju jednog ozbiljnog igraca (Olynik, Amir, Sullinger...) to je bila skandal bratija za tim koji zeli da bude kontender.

Pisacu malo posle jos... imam par zanimljivih informacija iz USA od upucenih ljudi... reci cu vam samo ne zelite da znate koja je opcija trenutno aktuelna za Pau Gasola ako izadje iz ugovora...
Oligarhstars

Postby Starks » 20 Jun 2017, 21:46

Oli, opet ti kažem da su ta dva igrača nuđena ko prostituke širom lige, posebno Tomas. Eksperiment sa njim, Dragićem i Bledsom nije uspio i Mekdonou je morao da nešto uradi. Poklopilo se da je bio funkcioner Seltiksa ranije.

4 drafta. 240 igrača. 15 pikova. 8 prve runde. 0 (slovima: NULA) pogodaka.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Golden Warrior » 20 Jun 2017, 21:47

Zanima je cime je konkretno Fil Jackson kao GM (znaci staviti po strane njegove uspehe kao trenera) dokazao da ima trunku znanja?

Svaka mu cast sto je pokupio Porzingisa ali to je otprilike to.

Najgore je sto se i ponasa kao kabadahija kojeg je pregazilo vreme pa lupeta gluposti u rangu Maljkovica, Moke Slavnica ili Zeravice svojevremeno.

Blamira se bez potrebe a ocigledno ga i zabole za Knickse i posao koji obavlja kao da mu je to poslednja rupa na sviralu...
Golden Warrior

Postby Oligarhstars » 20 Jun 2017, 21:59

Slazem se sa obe stvari koje ste napisali i za lose pikove bostana i za to da Phil lici na pregazenog vremenom recimo Maljkovica na ovim prostorima koji na staru slavu radi sta hoce veoma tvrdoglavo... ali nije to bila poenta moje zamerke, vec da vi kao nosioci ovog topika ne treba da dajete toliko ostre kritike jer time se kod sireg broja forumasa javlja taj neki opsti stav e on je jedna budala kao GM... a mislim da je ovaj forum iznad tog nivoa da se tako gleda na stvari

U krajnjem trebalo je draftovati Kristapsa kad su svi to kritikovali i hvatali se za glave, a covek pogodio u fulu. Inace za mene Porzingis ne napreduje na nacin koji je bio ocekivan i mislim da spram njegovog hype sa starta nba karijere moze da zavrsi kao bust, a to Phil mozda predoseca...

U krajnjem nije lako ni biti GM fransize koja tavori toliko dugo, a na njoj je ogroman pritisak medija i javnosti, a na sve to kao superstara ima Mela koji je prosao davno svoj zenit...

Nego da nastavim. Mislim da ce PG biti trejdovan vec draft noci ili ubrzo potom u LAL, a koliko cujem deo paketa nece sadrzati drugog pika sa ovog drafta i Ingrama. Sve drugo nije iskljuceno, iako Indijana bi 2.pika najvise zelela.

Mislim da Boston vece sanse ima da dovede Griffina nego Haywarda u ovom momentu, ali kojeg god da dovedu ostace tu hde su sad verovatno finalisti istoka...

Sparsi pokusavaju na sve nacine da privole CP3.

Teo je sad najblizi Bulsima koji su u fazi remonta... verovatno odlazi Butler, Wade ce odraditi ovu sezonu da uzme lovu i to bi bilo to verovatno od njega...

Denver izuzetno zeli Milsapa, da li je to realno ne znam... Atlanta juri Iguadalu i navodno spremaju bolesnu ponudu, ali svakako ja Iggy-a vidim da ostaje u GSW sigurno...

Galinari je opcija za Miami kao plan b ako ne uspeju da potpisu Haywarda.

Golden State verovatno dovodi Vince Cartera koji zeli prsten i uklapaju se interesi... Ian Clark odlazi za neki midlevel
Oligarhstars

Postby Houdini » 20 Jun 2017, 22:19

Filu se moze zameriti davanje onolikog ugovora Noi i eventualno to sto nije uspeo sa Melom da proba da dovuce nekog superstara.. sve ostalo je ok manje vise.

uvalio je veliki ugovor Chandlera i ludu glavu Feltona, dobio Calderona koji nije ispunio ocekivanja, ali ok trejd..

uvalio Mikrofona i pijanog brata, dobio nazad Lance Thomasa i pik, sasvim korektno..

dao idiota Hardwaya, koji je proigrao tamo, ali za onaj idiotizam koji je uradio ja bih ga dzaba dao..

proslo leto uradio Hail Marry sa pokusajem pravljenja neke poor man's velike cetvorke kao poslednju sansu da se Melo iskoristi.. i tu je zajebao sa ugovorom Noi jer bi MLE bilo nesto normalno, a ovako smo zarobljeni sa njim..

drafovi, uzeo Porzingisa i zacepio nam svima usta, uzeo Hernangomeza u drugoj rundi koji je odlican role player.. Early je ja sam mislio bio pogodak, ali desilo mu se to sto mu se desilo..

dobio je tim sa idiotima koji imaju velike ugovore, alfa muzijakom ball hogom, bez ikakvih pikova jer su oni otisli na te idiote i to sve u verovatno timu sa najvecim spotlightom gde se ocekuje sve preko noci..

sto se Porzingisa tice, pricamo o coveku koji komentarise slike sesnaestogodisnjakinjama po instagramu.. nece ga davati budzasto, ali recimo pominje se #3 i jos 1-2 pika uz mozda Browna, ja bih to odmah prihvatio..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 20 Jun 2017, 22:54

Dobro ali sta je konkretno uradio?

Knicksi sada deluju kao fransiza koja je u vecem rasulu od Netsa.

Umesto da je rascistio celu situaciju i krenuo u remont od 0 on se uvalio u govna sa Rose-om, Noahom i ostalim budaletinama. Sprcao u dupe godinu dana i jos mase sa tim trejdom Porziginsa i dodatno doliva ulje na vatru.
Golden Warrior

Postby Starks » 20 Jun 2017, 23:14

Rouz je FA. Jedini zajeb ispušena lula Noa.

Šta je to uradio Hardavej mlađi, ne sjećam se?
Starks

Postby Golden Warrior » 20 Jun 2017, 23:18

Pogodio onaj usrani sut protiv Atlante za pobedu ( kao i jos jedno 10-ak neverovatnih pre toga) dok su bili u beast tank mode-u.

Ja znam zasto se ja ljutim ali mi nije jasno zbog cega je Houdini ljut kad je taj pik koji je ispao 4. posle postao Porzingis :biggrin:
Golden Warrior

Postby gambino » 20 Jun 2017, 23:22

Di Endjelo i Mozgov otislu u Bruklin za Bruka Lopeza i 27 pika drafta.
gambino

Postby Golden Warrior » 20 Jun 2017, 23:24

E sad su Knicksi definitvno u najvecim govnima u ligi :lol2:
Golden Warrior

Postby Starks » 20 Jun 2017, 23:31

Bruklin dobio franšiznog igrača i ratosiljao se sidraša Lopeza. Šon Marks :blue: :blue: :blue:
Starks

Postby Čekicar » 20 Jun 2017, 23:34

Sta rade fakersi :pop:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Golden Warrior » 20 Jun 2017, 23:39

Rächer wrote:Sta rade fakersi :pop:

Pocelo je cerupanje zbog glavatog kralja iz Akrona.

Griffin je pametan sto je otisao, nije lud da cisti govna narednih 10 godina koja je ovaj izasrao.

Sada ce se ista stvar desavati u Lakersima, verovatno ce morati da se rese svih mladih igraca. Koji ce Lebronu qrac Ingram? Kad konjina moze da ga posalje negde i dobije igraca po zelji...
Golden Warrior

Postby Фантом » 20 Jun 2017, 23:40

Netsi prosli odlicno, LA se bas sprema da pojuri LBJ sledece godine.

Pekovicu konacno urucili MVP nagradu
дошао да вређа
Фантом

Postby Batman » 20 Jun 2017, 23:40

Po meni vrlo dobar trejd u oba smera!

Vejd odlucio da iskoristi player-option i ostaje u Cikagu! Teo-Vejd i da uzmemo titulu! :)
Batman

PreviousNext

Return to Američka košarka