Za one mnoge koji su se sprdali tokom sezone da li je moj komentar ovakav ili onakav za rukija na forumu, valjda sam sa GSW demonstracijom sile i partijama KD-a u finalu dobio malo kredibilitet ovde

no hteo sam da napomenem da sa informacijama o Butleru i interesovanje Sunsa za Love-a sam bio ispisao ovde pre nasih portala tipa b92, evo sad i air citira sportando za Love-a...tako da ipak i Oli zna ponesto
Ipak smo mi ovde avangarda sa informacijama ispred svih cesto
Lowry definitivno odlazi iz Toronta. Ima nekoliko ekipa spremnih da ga plati u ovom momentu bogami dobro.
Jedna stvar mi se ne svidja sto toliko ismevate neke ljude kao sto su potezi Phil Jacksona,Ainge-a... i to forumasi koje izuzetno postujem rade. Budite sigurni da oni MNOGO VISE NBA KOSARKE IMAJU U MALOM PRSTU nego ljudi koji palamude ovde po forumima medju kojima sam i ja. Zelim ovo samo da kazem ko smo mi da pisemo sa dozom nepostovanja o GM NBA ekipa...
Kad Ainge uradi nesto lose onda je slepac, kad IT i Crowder ispadnu vrh potezi onda ga je usralo... pa nije to bas tako iako se slazem da je bilo promasaja na draftovima, ali ni on covek nije kriv sto je Smart teski underachiever ili sto je Jaylen Brown bio ispod realnij ocekivanja... za mene je potpis Horforda za tolike pare najveca greska, ali kad su izduvali za KD morali su resiti bar pitanje u reketu da imaju jednog ozbiljnog igraca (Olynik, Amir, Sullinger...) to je bila skandal bratija za tim koji zeli da bude kontender.
Pisacu malo posle jos... imam par zanimljivih informacija iz USA od upucenih ljudi... reci cu vam samo ne zelite da znate koja je opcija trenutno aktuelna za Pau Gasola ako izadje iz ugovora...