Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby fabricio » 17 Jun 2017, 12:46

Kavsima moze da pomogne samo Dejvis umesto Lova i neki opaki suter umesto ovih govana Smita,Samperta,Vilijamsa itd...
A za titulu i jos nesto vise :laugh: :laugh:
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Starks » 17 Jun 2017, 12:48

Melo je i dalje među 5 najboljih napadača NBA lige. Ofanzivni sistem per se unutar tima.

Nije ništa lošiji defanzivno od Lava, a za razliku od njega može sam da kreira šanse za postizanje poena. Podjednako je opasan kao catch-n-shoot opcija, kao prijetnja sa niskog posta, ima odličnu igru leđima, clutch instinkt i dobar je skakač.

Lav je bolji asistent, naročito u outlet pasovima ili sa lakta i malčice bolji skakač. To su njegove jedine prednosti.

Ovdje mnogi Lava posmatraju kroz prizmu one zadnje sezone u Minesoti, kad je sastavio 26-12-4.5 sezonu pa misle kako je on elitno visoko krilo. Vidjeli smo sve njegove limite u ova 2 finala, pametnom dosta.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Houdini » 17 Jun 2017, 13:37

Golden Warrior wrote:Ako dodje do ovog trejda, da sam na mestu Lakersa i da mi je Ball jos uvek prvi izbor istog trenutka bih zvao Finiks i pitao ih koliko cene pomeranje sa 4. na 2. poziciju.

ako nece breg muhamedu :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Фантом » 17 Jun 2017, 14:12

Melo je pokazao u reprezentaciji da zna da igra i bez lopte, ako bi pristao na isto u Klivlendu to moze biti pun pogodak.
дошао да вређа
Фантом

Postby Tufi » 17 Jun 2017, 14:23

GSW blizu dogovora sa Igijem. Ali svakako ne moze da ga potpise do 6. Jula.
Melo je bez dileme I dalje odlican igrac, ali mislim da njegov ego nece dozvoliti da ikad uzme titulu
Tufi

Postby Malterego » 17 Jun 2017, 16:00

Uvijek Melo>Love, iako ne volim Mela nešto pretjerano. Underachiever klasični, dobro bi se uklopio u recimo Sotu (oh no he didn't!).

Neće se ništa toliko spektakularno desiti ovog ljeta, što bi moglo uticati na promjenu klime u odnosu sa GSW. Jednostavno ne vidim šta Cavsi mogu pomjeriti i trejdovati da bi bilo dovoljno za borbu sa njima. Novi super team će nastati tek ljeta 2018. kada LeBron pobjegne glavom bez obzira iz Clevelanda, pa zaigra sa nekim mladim superstarom. Tada bi se mogao i GSW polako raspasti, ne bi me čudilo da Klay uskoro digne sidro.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Starks » 17 Jun 2017, 17:50

Osovina Kari-Durant-Grin uz 9 NBADL saigrača garantuje barem 55 pobjeda u sezoni, tako da je gubitak Tompsona nadoknadiv. Voriorsi su se prošetali do trofeja sa Klejom koji je od 17 PO mečeva kvalitetno odigrao 5 ili 6.

Ako želi prstenove, neće otići nigdje.

Sa druge strane, naravno da je moguće da nastane novi supertim. Odluka Krisa Pola može da promijeni balans snaga na Zapadu. Ako Klivlend digne Džordža ili Entonija, eto ih u rangu GS-a.

Rajli je sačuvao prostor za velika pojačanja, možda čak 2 Ol-stara. Šta ako doda Hejvorda i Milsapa?

Mislim da će NBA biti neizvjesnija i kompetitivnija naredne sezone.
Starks

Postby Tufi » 17 Jun 2017, 17:55

Na koju foru da dovedu Dzordza? Ionako su debelo preko sc.

Slazem se da je Kleju najbolje da ostane u zalivu, da uzima 20-ak miliona, ili nesto manje I da bude stalno u trci za titulom, nego da ide nedje za nesto veci novac a da titulu ne vidi
Tufi

Postby Starks » 17 Jun 2017, 18:09

Putem sign-n-tradea ili direktnom razmjenom. PG-13 zarađuje 19,5 miliona iduće godine a npr. Tristan Tompson 17,5. Mogu i Lava da trejduju jer je Džordž vrhunski defanzivac, LBJ bi išao duže vremena na PF.
Starks

Postby Serano » 17 Jun 2017, 18:19

Џорџ је пре пар дана изјавио да хоће да освоји прстен са Пејсерсима.
Serano
Guest

Postby Malterego » 17 Jun 2017, 18:36

Starks wrote:Osovina Kari-Durant-Grin uz 9 NBADL saigrača garantuje barem 55 pobjeda u sezoni, tako da je gubitak Tompsona nadoknadiv. Voriorsi su se prošetali do trofeja sa Klejom koji je od 17 PO mečeva kvalitetno odigrao 5 ili 6.

Ako želi prstenove, neće otići nigdje.

Sa druge strane, naravno da je moguće da nastane novi supertim. Odluka Krisa Pola može da promijeni balans snaga na Zapadu. Ako Klivlend digne Džordža ili Entonija, eto ih u rangu GS-a.

Rajli je sačuvao prostor za velika pojačanja, možda čak 2 Ol-stara. Šta ako doda Hejvorda i Milsapa?

Mislim da će NBA biti neizvjesnija i kompetitivnija naredne sezone.

Ni PG, ni Melo im ne donose toliku prednost pa da budu u rangu sa GSW. Misliš da su toliko bolji od Lava, da bi ih to stavilo u egal sa Ratnicima? Hm, ne slažem se.

Hejvord i Milsap nisu igrači koji će te odvesti do titule.

Pol gdje god da ode (ako ostane na Zapadu), ne vidim da mogu srušiti GSW. Najbolju šansu bi imao sa Kazinsom i Obrvom, ali mislim da ni oni ne mogu naći rješenje za GSW trenutno. Kazins je luda glava, Dejvis sklon povredama, Pol nema još mnogo vremena da čeka. Pritom, ostatak ekipe bi morao drastično da se mijenja, nemaju dovoljno šutera, a protiv GSW moraš da šutiraš. Sve i da se kockice poklope, Kazins i Dejvis zajedno imaju 4 (ČETIRI) plejof utakmice u karijeri. Suludo je očekivati da u prvom ulasku u plejof dođu do titule.

Eventualno da proba nešto sa Popom i Sparsima, mada i oni generalno imaju problem na mnogim pozicijama, osim Lenarda ni na koga se ne mogu sa sigurnošću osloniti.
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
2× NBA scoring champion
...
Malterego

Postby balzamen » 17 Jun 2017, 18:42

RESENJE: Dzordz govori 'Jebacu vam poreklo pozlaceno a i tebi Lekonju cu zube da polupam', prelazi u Vasington i donosi titulu tamo gde odavno pripada, na Zidovoj polici.
balzamen

Postby Houdini » 17 Jun 2017, 18:48

mislim da su sanse da Melo ostane kod nas jako male, dovoljno se inatio sa PJ, ali mu vreme za osvajanje titule polako curi..

postoje tri tima koja mogu da dobiju Mela.. Cavsi, Clippersi i Celticsi.

Celticsi nisu nesto preterano zainteresovani koliko sam ja video, pojurice Butlera a onda ce traziti neku cetvorku verovatno.. na 3 su solidno popunjeni.

Clippersi, sve zavisi od CP3, ako on ode nista od odlaska Mela tamo, a nekako mi deluje da ce otici..

i na kraju Cavsi.. ono sto sam rekao pre koji dan, trazice se treci tim jer Knicksima Love ne treba i tu vidim varijantu da Love ode u trejdu ili da se rese nekih drugih igraca tipa JR, Shump.. takodje postoji opcija buyouta koliko god to ludo zvucalo, nije nemoguce da se i to desi.. LBJ se u ovakve Cavse ubedjen sam nece vratiti, morace neko da dodje, tako da je sve igra cekanja..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 17 Jun 2017, 18:48

Debili glupi

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Malterego » 17 Jun 2017, 20:47

Danny Ainge stvarno ima neke prebačaje u glavi.
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
2× NBA scoring champion
...
Malterego