Starks wrote:Bolest metastazira.
Pelikansi preuzeli štafetu kao pokretna bolnica NBA lige, nadmašili Jutu i Memfis. Ponavlja se situacija sa Garnetom u Minesoti, dobrih saigrača za Dejvisa ni na vidiku.
KG nije bio toliko kenjkav, koliko znam. Ja ne vidim kako će on izvući ovu sezonu kada je ušao u nju sa nekim povredicama, sa dodatnim kilogramima i centimetrima, a lik i dalje beži od kontakta. Jesi gledao preseason?
Meni ga je žao, mnogo je talentovan, ali za momka kome su predviđali MVP pre godinu dana, mnogo je malo napredovao.
E, sad, na stranu što još ne znamo kako će se rukiji pokazati, Tyreke i Jrue zaista nisu loši igrači. Vrlo su talentovani bili, ali eto, poklopila se gomila nekih sranja i došlo je do toga. Bože žali što AD nije igrao sa CP3 nikada...
A propo rukija. Buddy može biti sve i ništa, zavisi kako prenese šut u ligu, koliko prostora dobije, koliko mu Obrva bude davao prostora. Drugi njihov ruki mi se sviđa - Diallo. Tiha patnja još od drafta. Jak, skočan, brz; potencijalno bi mogao da bude jako jako dobar partner Obrvi u reketu ako nastavi da se lepo razvija. Momak je relativno kasno krenuo da igra košarku. Kao što je problem sa mnogim Afrikancima.