Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Starks » 19 Oct 2016, 09:41

Bolest metastazira.

Pelikansi preuzeli štafetu kao pokretna bolnica NBA lige, nadmašili Jutu i Memfis. Ponavlja se situacija sa Garnetom u Minesoti, dobrih saigrača za Dejvisa ni na vidiku.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby xrečeved » 19 Oct 2016, 10:33

Starks wrote:Bolest metastazira.

Pelikansi preuzeli štafetu kao pokretna bolnica NBA lige, nadmašili Jutu i Memfis. Ponavlja se situacija sa Garnetom u Minesoti, dobrih saigrača za Dejvisa ni na vidiku.

KG nije bio toliko kenjkav, koliko znam. Ja ne vidim kako će on izvući ovu sezonu kada je ušao u nju sa nekim povredicama, sa dodatnim kilogramima i centimetrima, a lik i dalje beži od kontakta. Jesi gledao preseason?

Meni ga je žao, mnogo je talentovan, ali za momka kome su predviđali MVP pre godinu dana, mnogo je malo napredovao.

E, sad, na stranu što još ne znamo kako će se rukiji pokazati, Tyreke i Jrue zaista nisu loši igrači. Vrlo su talentovani bili, ali eto, poklopila se gomila nekih sranja i došlo je do toga. Bože žali što AD nije igrao sa CP3 nikada...

A propo rukija. Buddy može biti sve i ništa, zavisi kako prenese šut u ligu, koliko prostora dobije, koliko mu Obrva bude davao prostora. Drugi njihov ruki mi se sviđa - Diallo. Tiha patnja još od drafta. Jak, skočan, brz; potencijalno bi mogao da bude jako jako dobar partner Obrvi u reketu ako nastavi da se lepo razvija. Momak je relativno kasno krenuo da igra košarku. Kao što je problem sa mnogim Afrikancima.
xrečeved

Postby Sani » 19 Oct 2016, 10:35

Malterego wrote:
Sani wrote:kao i Kobi nekako

Ja sam tu prestao da čitam :P

Pa to su cinjenice, obozavam ga i ja ali nikad imao neke procente, silovao je dosta, to hocu da kazem.

Hezonja sutira 14-51 / 27% iz igre u preseason.

edit: http://thelab.bleacherreport.com/operat ... -warriors/

dobar tekst
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby balzamen » 19 Oct 2016, 11:01

Durant is an elite shooter, one of three active players to post a “50-40-90” season (50 percent from the field, 40 percent from three-point range, 90 percent from the foul line). The others are Dirk Nowitzki…and Curry.
You could force Durant to drive, but he was the NBA’s second-deadliest shooter on pull-up jumpers last season, per NBA.com. No. 1 was Curry.
Based on effective field-goal percentage, the Warriors now feature four of the top 11 shooters in the league

Jebote...
balzamen

Postby Starks » 19 Oct 2016, 12:48

xrečeved wrote:KG nije bio toliko kenjkav, koliko znam. Ja ne vidim kako će on izvući ovu sezonu kada je ušao u nju sa nekim povredicama, sa dodatnim kilogramima i centimetrima, a lik i dalje beži od kontakta. Jesi gledao preseason?

Meni ga je žao, mnogo je talentovan, ali za momka kome su predviđali MVP pre godinu dana, mnogo je malo napredovao.

E, sad, na stranu što još ne znamo kako će se rukiji pokazati, Tyreke i Jrue zaista nisu loši igrači. Vrlo su talentovani bili, ali eto, poklopila se gomila nekih sranja i došlo je do toga. Bože žali što AD nije igrao sa CP3 nikada...

A propo rukija. Buddy može biti sve i ništa, zavisi kako prenese šut u ligu, koliko prostora dobije, koliko mu Obrva bude davao prostora. Drugi njihov ruki mi se sviđa - Diallo. Tiha patnja još od drafta. Jak, skočan, brz; potencijalno bi mogao da bude jako jako dobar partner Obrvi u reketu ako nastavi da se lepo razvija. Momak je relativno kasno krenuo da igra košarku. Kao što je problem sa mnogim Afrikancima.

Džru neće igrati neodređeno dugo zbog bolesti supruge, a propustio je dosta mečeve i ranije. Evans isto fragilan, više pauzira nego što igra. Otišli su Gordon i Anderson, dva potentna strijelca i šutera.

Ne slažem se da AD nije napredovao, ima faktički samo 2 falinke u igri - razigravanje saigrača i kontakt, to se lako može ispraviti.

Hild će biti dobar dodatak, stigli su Mur koji je rokao 45% trojku kao backup u Bulsima, Galovej i Stivenson (potpuno oživio karijeru u Memfisu).

Dejvis je toliko moćan da bi mogao da ih povuče, slična priča kao Oklahoma i Hjuston.
Starks

Postby Tajler Darden » 19 Oct 2016, 12:52

Starks wrote:Ne slažem se da AD nije napredovao, ima faktički samo 2 falinke u igri - razigravanje saigrača i kontakt, to se lako može ispraviti.

Dejvis je toliko moćan da bi mogao da ih povuče, slična priča kao Oklahoma i Hjuston.

Мени је чак и назадовао. Очекивала се даља експлозија, дечко је буквално остао у месту. Мени је то за играча његовог калибра (више није потенцијал) премало.

Чак су и те повреде доказ да није напредовао... Немојмо се зезати, Старксе, од хиљаду повреда, две су биле следеће:

-кад је скочио за неку лопту у први ред
-кад је добио лакат свог играча.

Млитав је.

А да није моћан, моћан је... Само прво треба да постане мушко.
Не дирајте Терзу и Ћокија - противно је правилима форума.
Tajler Darden

Postby manes » 19 Oct 2016, 14:53

A da Bobi i dalje šokira rivale, možda najbolje svedoči i snimak kada ga je treći pik ovogodišnjeg drafta i momak kome predviđaju sjajnu NBA karijeru, Filadelfijim Džoel Embid, video po prvi put.

Blic. Sportski novinar. Damn son
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Sani » 19 Oct 2016, 15:43

Pa je l' si video snimak? :biggrin:

Realno, smorili su nasi sa novinari sa Bobijem, ali ste i vi smorili sa hejtovanjem.
Sani

Postby Holden » 19 Oct 2016, 15:47

Sani, akcenat je na ovome "treći pik ovogodišnjeg drafta i momak kome predviđaju sjajnu NBA karijeru, Filadelfijim Džoel Embid" :D
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby DON » 19 Oct 2016, 15:50

Sani skontao foru :biggrin: DOKLE VAS HEJT PREMA BOBIJU, A GLODARIIII?

Inace, predsezona je i ove godine, kao i svake, go kurac! I nista se ne moze izvuci iz nje... Braco, jos malo i krecemo, spremite se, ko je nevin, bice karan, ali ne Goran, nego GOGO! :roll: :okk:

KD, zanivljivo za procitati: http://www.rollingstone.com/sports/feat ... ot-w445344
Last edited by DON on 19 Oct 2016, 15:52, edited 2 times in total.
DON

Postby Sani » 19 Oct 2016, 15:51

Vidi stvarno, ja rekoh odma' Manes krenuo po Bobiju. :laugh:

Da ti javim samo da ne stizem ovih dana da ispisem onu najavu ali ce biti do pocetka sezone.

Hahahahah jepse DONE :lol:
Sani

Postby manes » 19 Oct 2016, 16:23

Sani bratski moj, istu si stvar uradio kao onaj sa bljuca :biggrin:
Toliko ste ocarani Bobaneskom, da ne znate gde udarate.
Bobi-prekid filma, vilica dole, lalalalalalalalalala....kraj texta o Bobiju-hm, sta si rekao?

Bobinatori :biggrin:
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Malterego » 19 Oct 2016, 16:48

Sani sprdam se za Kobija, istina da ima slabe procente ali to je zbog okolnosti u kojima je igrao i njegovog mentaliteta... Vjerovatno hiljadu puta ispricana prica, poznata svima, ali zna se da je jedan od najubojitijih ikada :D
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Starks » 19 Oct 2016, 18:15

Dejvisove brojke u datom uzrastu (24.3 poena, 10.3 skokova, 2 blokade, 1.9 asistencija) su jednake ili superiorne u poređenju sa svim velikim četvorkama iz prošlosti, bliže ili dalje.

On nema Admirala Robinsona i Šona Eliota kao Dankan, nema Neša i Finlija kao Dirk, nema Stoktona, Itona i Bejlija kao Meloun, Birda i Periša kao Mekhejl, Irvinga, Mozesa i Tonija kao Barkli, Dandridža i Anselda kao Hejs... pa čak je i Garnet igrao uz Marberija pa onda Brendona u ranoj fazi karijere.

Evans bi mogao da iznese rolu druge violine Pelikansa, ali ne može da sastavi jednu sezonu i nikako da obojica budu na parketu zajedno.

Čim Demps nađe pouzdanog beka, NOLA postaje sila na Zapadu.
Starks

Postby xrečeved » 19 Oct 2016, 18:23

Ne, nismo se razumeli. Manje-više je Tajler rekao ono što sam mislio... Mene više brine njegovo telo, ceo taj problem sa kontakt igrom, posebno kada nema podršku saigrača. Jebi ga, istina je da nema sreće... Brojke koje pruža su monstruozne, svakako.

Hajde da vidimo kako će izgurati ovu sezonu, pa da mu sudimo. Samo, eto, očekivao sam dominantnijeg Obrvu nego što se desilo. Videćemo kakav će biti sada. Ja lično navijam da eksplodira. Dosadili ovi plejmejkeri, vreme je za visoke igrače ponovo. :)
xrečeved

PreviousNext

Return to Američka košarka