Momci, poceo sam saradnju sa jednom aplikacijom koja se zove United Games.
To je sportska aplikacija koja izlazi u oktboru (ne zna se tacan datum).
U pitanju je live pracenje utakmica na aplikaciji i skupljanje poena. Primer: gledate NBA tekmu, Clippers vs. Warriors, i dobijete pitanje - da li ce Steph Curry postici poene u narednom napadu? Ako pogodite, dobijete poene koje kasnije mozete menjati za rewards.
Prvo ce biti dostupna za NFL i soccer, a onda i za NBA, tenis i sve ostale sportove.
Pogledajte video i videcete o cemu je rec. EDIT: neka neko napravi ovaj video, posto ne radi ovde.
Koristite link:
https://www.youtube.com/watch?v=dJzG8qxrYDc Imace i head to head, private league i verovatno jos milion opcija gde ce igraci moci da dobiju rewards. Ovo nije gambling aplikacija, odmah da vam kazem. Nema ulaganja betova na igru i nema kvota.

Ova aplikacija je world wide i ima svoju biznis varijantu, ali to je vec za one koji su zainteresovani za takvu varijantu.
Ja sam vec radio sa Fan Duelom i Draft Kingsom, i mislim da je ova aplikacija adaptirana za one koji zele da uzivaju tokom tekme i da se takmice sa svojim prijateljima, bez opterecenja da li su ulozili pare ili nisu, a to je velika stvar.
Btw... jedna vest koja nije u sklopu ovoga, ali je povezana sa app i igricama:
Za par godina ce igraci igrica biti najplacenije svetske zvezda (jaci ugovori od Ronalda, Mesija i ostalih).
Danas je Filadelfija postala prvi NBA klub koji je kupio esports team.
"The Philadelphia 76ers will become the first North American professional sports team to own an esports team."
Posle Foxa, Mela, O'Neala, eto i njih na ovoj mapi.