Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby xrečeved » 23 Jun 2014, 20:09

Dare wrote:
Houdini wrote:i Noel i Embiid mogu da igraju i na 4 i na 5, mislim da bi takva atletika u reketu bila zlo i naopako. jos Tadija na 3 i zjuuuu.

Dragičević ?

Tadija Jang, ako sam shvatio :D
xrečeved

Postby vess » 23 Jun 2014, 20:10

Houdini wrote:i Noel i Embiid mogu da igraju i na 4 i na 5, mislim da bi takva atletika u reketu bila zlo i naopako. jos Tadija na 3 i zjuuuu.

Mogu, ali mogu li zajedno da igraju? Jos Noel izlazi iz povrede, Embiid tek treba. Ne deluje mi da ce ga pokupiti sixersi.

@xreceved

Vonleh, Smart i Randle bi trebali biti 5-8 pozicija, pa koga ko pokupi. Ja bih najvise voleo da ga pokupe Lejkersi. Njega ili Vonleha. :D
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby juka_nurkic » 23 Jun 2014, 20:11

idemoooooooooooooooooooooooooo u amerikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jusuf Nurkic= GIGAGNT
Nije GIGAGNT vec GIGANT!
juka_nurkic

Postby Houdini » 23 Jun 2014, 20:14

xreceved wrote:
Dareeeeeee fijuuuuuuuu wrote:Dragičević ?

Tadija Jang, ako sam shvatio :D

alooo breee pricamo o NBA ne o kuglanju i kornerbolu.. naravno da mislim na Tadiju Kacara :blue:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby xrečeved » 23 Jun 2014, 20:16

Mislim se, jebote, oni glat pored toga mogu da dignu i Aarona Gordona i BBa i još 5 junoša da popune roster, kakva bleja. :laugh:
xrečeved

Postby Dare » 23 Jun 2014, 20:28

Pa koliko pikova imaju Siksersi ?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby vess » 23 Jun 2014, 20:35

Dare wrote:Pa koliko pikova imaju Siksersi ?

2 prve runde i 5 druge runde. :biggrin:
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby xrečeved » 23 Jun 2014, 20:41

Dare wrote:Pa koliko pikova imaju Siksersi ?

Koliko im se hoće. :cool:
xrečeved

Postby Alonzo » 23 Jun 2014, 23:24

@ nba draft

Cavsi razmatraju opciju da trejduju prvog pika. Nisu normalni. Uplasili su se jos jednog kiksa. Posle Benneta, Thompsona...rekao bih i Waitersa...plase se da opet ne pogrese. Ogroman je pritisak na njima.

Pazite ovo -> Parker je jebeni kralj, kazu da je dosao na workoutsima sa visak kg...i da je promasivao suteve i da se uopste nije pokazao dobro. E sada, da li je to zato sto zeli u Buckse, a ne u Cavse -> ostaje da se vidi. On je iz Chicaga, pa verovatno zeli da bude blize kuci...ali valjda je to samo prica.

Cavsi sada ne znaju gde se nalaze. Embiid je povredjen i po nekim infoima -> nece biti ni u top 5. Wiggins je sada favorit za prvog pika na draftu. Ako njega trejduju -> onda nisu normalni. :D

Prica se da bi Exum sada mogao da dodje do top 3.

@ Lakers

Nudimo 7. pika i Nasha...samo da ocistimo salary cap. Imali bismo oko 39 mil. slobodno u salary capu. Kapiram da ce Young da ide na opt out i ostaju nam samo Bryant i Sacre...koga bismo mogli da trejdujemo za nekog pika iz druge runde (mada ko ce to da prihvati :biggrin: )...i onda ostaje u sastavu samo Kobi.

Mozemo da napravimo respektabilan sastav. Lowry je za sada najblizi Lakersima. Monroe je interesantan, Deng takodje...ali ce traziti mnogo para. Najvise bih voleo da nam dodje Rondo...ali to je unreal opcija, jedino da im ponudimo 7. pika, pare, Nasha...i vikend u Las Vegasu.

@ Los Angeles Lakers mode on

Lowry, Kobi, Melo, Lebron i bilo koji centar idu do titule. :biggrin:

Salim se, naravno. Molim? Normalno da se ne salim.

Lowry, Kobi, Melo, Lebron i bilo koji centar idu do titule. :biggrin:

@ Los Angeles Lakers mode off

GW trejd sa Loveom je zaustavljen. Problem se zove -> Thompson. Nisu zeleli da ga trejduju.

Sacramento ce pokusati da trejduje Thomasa...videcemo za koga.

Saric potpisivanjem za Efes, mozda pogorsa poziciju na draftu.

Inace, po nba draft net mocku -> Bogdanovic ide u Spurse. :D

Nurkic lagano pada...pitanje je i da li ce biti u top 20.
Alonzo

Postby Houdini » 23 Jun 2014, 23:29

Alonzo wrote:Pazite ovo -> Parker je jebeni kralj, kazu da je dosao na workoutsima sa visak kg...i da je promasivao suteve i da se uopste nije pokazao dobro. E sada, da li je to zato sto zeli u Buckse, a ne u Cavse -> ostaje da se vidi. On je iz Chicaga, pa verovatno zeli da bude blize kuci...ali valjda je to samo prica.

Cavsi sada ne znaju gde se nalaze. Embiid je povredjen i po nekim infoima -> nece biti ni u top 5. Wiggins je sada favorit za prvog pika na draftu. Ako njega trejduju -> onda nisu normalni. :D

prsli ljudi, jos neko rece da su oni u fazonu nema veze sto Parker nece kod nas, kad dodje sve ce biti u redu.

ako ne uzmu Wigginsa Silver da im zabrani pravo na draft u narednih 10 godina.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Alonzo » 23 Jun 2014, 23:30

@ Bogdanovic

Hm...poor man Manu...poor man Belineli...i jedan i drugi su u Spursima...ne znam zasto bi se on razlikovao od njih. :biggrin:

@ nba draft

Izgleda da su najvece sanse da Wiggins bude prvi pik. Ne bih se iznenadio da Cavsi trejduju Waitersa...ne mogu da igraju 3 mlada igraca sa takvim talentom u jednoj ekipi.
Alonzo

Postby nolinjo » 24 Jun 2014, 00:00

Houdini wrote:
Alonzo wrote:Pazite ovo -> Parker je jebeni kralj, kazu da je dosao na workoutsima sa visak kg...i da je promasivao suteve i da se uopste nije pokazao dobro. E sada, da li je to zato sto zeli u Buckse, a ne u Cavse -> ostaje da se vidi. On je iz Chicaga, pa verovatno zeli da bude blize kuci...ali valjda je to samo prica.

prsli ljudi, jos neko rece da su oni u fazonu nema veze sto Parker nece kod nas, kad dodje sve ce biti u redu.

ako ne uzmu Wigginsa Silver da im zabrani pravo na draft u narednih 10 godina.

pa parker je kamenko au niste culi to
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby malibodiroga92 » 24 Jun 2014, 12:47

Postoje ozbiljne sanse da Micic bude izabran pre BB i to kao 27 pik od strane Finiksa....
Gde vam je gradjanska hrabrost?
malibodiroga92

Postby Dare » 24 Jun 2014, 12:57

Ko ti je to rekao , gdje si to vidio ?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby malibodiroga92 » 24 Jun 2014, 13:52

Dare wrote:Ko ti je to rekao , gdje si to vidio ?

Stern licno :laugh:

Imas zvanicnu projekciju na nba.com....Ne bi me zacudilo da ga uzme i SAS ukoliko Mils ode,a koliko znam ugovor mu je istekao....
Gde vam je gradjanska hrabrost?
malibodiroga92

PreviousNext

Return to Američka košarka