Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Malterego » 14 Jul 2016, 07:43

NYK će biti ili ozbiljna ekipa daleko u plejofu ili teški raspad. Ako se poklopi da ostanu zdravi i da kliknu Rose, Anthony i Noah mislim da mogu napraviti dobru stvar, ali mi se čini da je previše egocentrika tu. Vidjećemo šta će da bude...
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Houdini » 14 Jul 2016, 08:31

zasto na onoj listi NYK rostera nema Ron Bakera :colera:

znacajno bolji roster nego prosle sezone (kao sto je i taj roster bio bolji u odnosu na onaj od pre dve sezone), sto znaci da matori Zen nije izlapeo koliko sam mislio i da radi dobar posao..

ovaj tim, bez povreda, je siguran ucesnik plej ofa ja mislim, a ako neke stvari kliknu, pa samo jedan neprikosnoven tim postoji na istoku.. Ruza po onome sto citam se bas ozbiljno sprema za sezonu, Noah kaze da se za sada dobro oseca, Melo nema problema cim je na OI (mada se poceo baviti socijalnim problemima, evo vec planira da podijum na OI koristi za nesto), za Janningsa ne znam, a mene najvise brine Lee, ni sam ne znam zasto..

ono sto je sigurno da ce napad biti brzi nego prosle sezone sa Kalderonom. Prva petorka je lepo izbalansirana, dva igraca koja ce imati najvise loptu u rukama Ruza i Melo, dva koja ne istu leba Lee i Noah, kao i KP koji ce ja mislim biti drugi strelac tima, ali bez mnogo kontakta sa loptom..

u brzoj igri, primarnim i sekundarnim kontranapadima, mislim da cemo biti dosta dobri, Melo voli da se digne na sut, Rose da prodire, pa ili zavrsi ili podeli pas.. u svakom slucaju petorka koja voli da trci..

kod pozicionog napada ce biti malo problema, kada nas uvuku u sporiju kosarku.. ono sto je sigurno je da necemo igrati trougao sa kojim je Fil osvajao titule, vec ce Hornasek to promeniti, da li i potpuno izbaciti ne znam.. verujem da ce mnogo pika da se igra sa Rouzom, i eventualno izolacije sa Melom.. dobra stvar je sto ostali igraci mogu dosta da sire, da ostave prazan reket..

defanzivno ce da bude interesantno, energije sigurno nece manjkati.. Noah, kao NY kid i Lee ce na maksimum da naviju MSG, pod kosem to dobro deluje Noah-KP, Lee na perimetru, a Melo i Rose ce nadam se da malo povecaju intenzitet svoje odbrane.. ako su zdravi mislim da mogu korektno da je odrade..

klupa je meni najveci prolem, Jennings je divljak i on ce da izdivlja, a svi ostali su igraci zadatka.. Thomas ce da odradi svoju rolu, prosle je bio ok.. O'Quinn, Plumlee, Holiday ce da peglaju odbranu.. od Kuzminskasa nemam pojma sta da ocekujem, al ocito da Fil vidi nesto.. ne vidim da klupa osim Jenningsa moze nesto epohalno da uradi, ali samo da ne padamo previse..

kao sto rekoh jedna je ekipa neprikosnovena, sve ostale su tu u igri.. Indijana doduse mislim da ce biti na mestu br. 2, a Knicksi ce da budu 3-6 mesta.. naravno s obzirom na plitak roster, sa jednom season end injury nama vec visi plej of..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Admiral » 14 Jul 2016, 08:44

Sta mislis, kako ce se ovo odraziti na status Pekovica?
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 09:09

Ne vidim ja tu mesta za Pekmena. Prilično sam siguran da hoće da ga nagovore da se penzioniše. I njega i Garneta. Adrian Payne će sigurno biti katovan, lik je jezivo glup. :D

Sada je 4-5 linija sledeća: KAT, Hill, Aldrich, Dieng, Bjelica + Peković, Payne, KG. Ako ostane Peković, ostaje. Ako ostane KG ostaje. Mada sam siguran da jedan od njih ide (penzija ili buyout). Previše je to mesa. I, iskreno, premalo PF igrača, ali dobro. Šta, ovde je samo Bjelica PF + KG i Payne. Dieng može da krpi minute, pa da menja pozicije sa KAT, Hillom, pa da kombinuju sve što se da kombinovati.

Ali ja suštinski nisam nezadovoljan. Nije potpisano neko ime, ali i nisu dati neki novci. Rush 3.5, Aldrich tek nešto preko 7, Hill oko 4. Ostaje em dosta prostora u kepu za dogodine, em se nije ugrozio status klinaca. Plus je draftovan Dunn, koji za sada deluje kao sad i odmah igrač.

Meni je ok offseason.

Kaže neki tip koji daje vesti za MN da se pregovara sa dosta timova oko trejdova, tako da može da se očekuje još neki šuter u Minesoti.

Ed Pinckney dao otkaz u Denveru, možda dođe.
xrečeved

Postby Houdini » 14 Jul 2016, 09:13

da bi doslo veliko ime, mora da napravis tim koji puca na titulu, pogotovo kad si na tako nepopularnom trzistu kao Minesota..

meni deluje da je dobar posao odradjen..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Pit Bull » 14 Jul 2016, 09:17

Otkud ovaj Plamli kod nas, zar on nije trebao u vojsku ili tako nesto?

Solidna ekipa, dobro bi nam dosla 2-3 igraca jos u rotaciji koji znaju dati kos, ali ne treba se zaliti... :biggrin:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Houdini » 14 Jul 2016, 09:20

nemam pojma, valjda trebalo udomiti i trece drvo u ligu.. pravi se Plumlee forest..
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Pit Bull » 14 Jul 2016, 09:22

Nema ih sad na koledzu vise, morace Coach K jos jednog da iskopa negde...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Sani » 14 Jul 2016, 11:48

Ovo oko hakovanja, kakva sramota. Štite igru? Što, da gledamo kako Deandre igra sa licem prema košu, aha. Primaš 100 miliona za par sezona, i ne znaš bacanje da izvedeš, zamisli jbt. Štite ova drva od igrača kako im se ceo svet ne bi smejao, ne štite igru, meni je uživanje bilo dok ih gledam onako kad im se cela hala smeje što šutne bacanja 4/25 i onda to postane hit na netu. Što treneri ne štite igru? Izbaciš tog igrača i ćao. Kakva epska glupost.

NYK je možda obavio možda i najbolji posao u ligi, posle GS-a. Solidna ekipa, može da odmeri snage sa svakim na Istoku ako budu zdravi, baš će biti zanimljivo pratiti ih ove sezone, konačno neka takva ekipa na East-u :biggrin:

Šta rade u Sakramentu i Majamiju...
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Кутузов » 14 Jul 2016, 12:26

Igrac ciji tim ima posed se nalazi 15 metara od lopte i onda se protivnicki igrac zalece i kaci mu se na ramena kao majmun.
Naravno to ne treba svirati kao tehnicku :lollol:

Deandre sigurno ima ogroman uticaj na ligu(veci i od Lebrona), pa su ovo pravilo doneli da bi njemu izasli u susret :blue:
Jbt kakve nebuloze se pisu...
Кутузов

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 12:29

Sani wrote:Šta rade u Sakramentu i Majamiju...

Na stranu što mislim da je kompletna glupost ovo što radi Divac, iduća draft klasa bi trebalo da bude zaista strašno jaka. Tako da se neće zajebati onaj ko bude tankovao. Giles, Fultz, Tatum, Ntilikina, Adebayo, Fox, Jackson, Ball, Monk, ...
xrečeved

Postby Sani » 14 Jul 2016, 12:37

Кутузов wrote:Igrac ciji tim ima posed se nalazi 15 metara od lopte i onda se protivnicki igrac zalece i kaci mu se na ramena kao majmun.

Da sam emotivniji, zaplakobi. :crybaby:

Zbog čega se kači baš na njega?

Neki Hauardov trener kači na Instagram kako ga ometa a ovaj rešeta sa bacanja, 4-5 ih vezao. :laugh:

Fora što hekuješ igrača, on veže dva bacanja, protivnik prestane sa tim, to je toliko teško da se uvežba..

X, ne znam koliko će Divac izdržati do te sledeće klase..
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 12:40

Sani wrote:X, ne znam koliko će Divac izdržati do te sledeće klase..

Nebitan je Divac u toj priči, govorim o Sakramentu. I dalje mi je nejasno kako ga nisu zavaljali Bostonu za Bruklinov pik i još neke igrače.

Sad kad Fila izdominira i dogodine dobije još jednog #1 pika.
xrečeved

Postby Chuck » 14 Jul 2016, 12:53

xrečeved wrote:Giles, Fultz, Tatum, Ntilikina, Adebayo, Fox, Jackson, Ball, Monk, ...

Ko odskače ovde najviše? Je l' ima neki plej za Filu? :biggrin:
Last edited by Chuck on 14 Jul 2016, 12:55, edited 3 times in total.
Chuck

Postby AirBall » 14 Jul 2016, 12:54

Sa jedne strane izgleda smesno ovo sto Divac radi, ali sa druge strane neophodan im je reset...

Neinteresantna fransiza iz koje svi zele da pobegnu glavom bez obzira, ocigledno da pokusava da napravi nesto na duge staze, poprilicno bezuspesno za sad...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Američka košarka