xrečeved wrote:Za Manesa i Mambu (izvinjavam se ako sam izostavio nekog bika):
Tajler Darden wrote:Старки, Тими или Мелоун?
On je imao i čudan odnos prema najvećim rivalima, ali i igračima koji su morali još da uče da bi mogli da se nose s njim. Jedan od takvih je bivši krilni centar Vašington Vizardsa, Itan Tomas, koji je na Facebook profilu prepričao kakav je razgovor s Dankanom imao tokom same utakmice.
"Igrali smo sa Sparsima i dobio sam loptu na postu. Izveo sam unutrašnji roling, naskočio u sredinu i digao se na 'horog', ali on me je izblokirao. Dok smo trčali na drugu stranu terena, rekao mi je: 'To je bio dobar potez, ali moraš jače da uđeš u moje telo, tako da ili izvučeš faul ili me sprečiš da te blokiram'. Nisam znao šta da mislim, da li me provocira ili šta, samo sam ga pogledao zbunjeno i rekao: 'OK'", napisao je Tomas i nastavio:
"Nešto kasnije, opet smo imali izolaciju, i uradio sam kako mi je rekao, ušao sam snažnije u njega i nije mogao da me izblokira. Promašio sam i on me je pogledao sa osmehom, namignuo i nastavio da igra kao da ništa nije bilo. Sećam se da sam odmah zvao ortaka Zija Čiltona i ispričao mu ovu priču. Tim Dankan je iskreno jedan od najgotivnijih tipova u NBA ligi i svakako najbolji krilni centar svih vremena. Veliko poštovanje za njega", završio je Tomas svoj post.
Best Plus-Minus since Tim Duncan debuted in 1997:
+8910, Tim Duncan
No one else above +7000
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest