Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Кутузов » 11 Jul 2016, 00:26

Pit Bull wrote:Tarner ne bi bio backup Hendersonu ni na nekoj igrici... Covek je dao neverovatan doprinos Seltiksima, pogotovo u plej-of seriji protiv Atlante gde je bio jedan od glavnih igraca iako je ulazio sa klupe. Mnogo koristan igrac, sposoban i da prenese loptu.

Nisam ni mislio da ce biti backup Hendersonu jer ovaj vise nije u Blejzersima, vec da ce preuzeti njegovu ulogu.
On jeste bio jedan od glavnih igraca Bostona u playoff-u, ali razlog za to je povreda Bredlija.
Кутузов

Postby Golden Warrior » 11 Jul 2016, 00:30

Moguce da je covek mislio da ce Turner biti zamena za Hendersona koji je napustio klub.

Definitvno jedan od skandaloznijih poteza ( rame uz rame sa ovim sto su uradili Bullsi) kada imas vec 2 ball hoga sa odlicnim sutem ti potpisujes Turner koji je pakticno isto to samo sto nema sut koji mu je jedini neophodan segment pored Lillarda i McColluma jer loptu na ustb njih tesko da ce videti, a bez lopte je ko riba na suvom.

Jos sad ako je istina da produzuju Krabu stvara se bas velika guzva.

Na kraju ce Bruklin da ispadne najveci gospodin ako im svi sve meciraju i onda ponude nekih 20/4 za Harklessa i imaju najbolji potpis ovog leta...

Edit: Dok sam pisao post djeneral potvrdio moje sumnje :biggrin:
Golden Warrior

Postby Poison and Remedy » 11 Jul 2016, 07:19

Kakva je zver u nastajanju Kris Dunn. Ako ga zdravlje posluzi, covek ima da dominira ligom. Minensota po meni ima ubedljivo najtalentovaniji roster. Ako ih malo use*e, mogu da postanu bas zeznuta ekipa. KAT, Wiggins, Zach LaVine, Dunn uz iskusne Garneta, Pekovica, Princ-a, plus Rubio, Bjelica, Muhamed, Payne :blue: :blue: :blue: Kakva ekipa
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby xrečeved » 11 Jul 2016, 08:16

MIA napravio odličan posao dovođenjem Willie Reeda. Auh kako sam se nadao da će u MN. Pat Riley does it again.

Poison and Remedy wrote:Garneta (?), Pekovica (?), Prince-a, plus Rubio, Bjelica, Muhamed, Payne :blue: :blue: :blue: Kakva ekipa

Prve dvojice pokušavaju da se reše, druga dvojica su u daleko bilo kategoriji. :laugh:

Dobro da mi i Rudeža nisi spomenuo, posvađali bismo se. :colera:

Da, još nešto. Iako i dalje mislim da će Ingram biti zvezda, gledam Simmonsa na SL. Au jbt. Jeste to hajlajt mašina, jeste da on juri lepe poteze, ali jbt. Koliko je fizički dominantan tamo. Bobi Portis koji je pre par dana razgrtao igrače i uzimao skokove, ne može da ga pomeri. Pregled igre - 10. Svašta će da bude ako popravi šut. TD u ruki sezoni, 100%. Fila je najidiotskiji tim na svetu ako otera Okafora. Jebo skupljanje reketa, za 2 godine ćeš morati 4cu da staviš na njih 2cu. :laugh:

Dunn ima taj neki DWade vibe. Mnogo dobar prodor ima, jbt. I jak je u pm. Može biti da sam se ogrešio o njega, ali videćemo, još je rano.

Brown i Bender očekivano slabi za sad, ali bože moj. U Browna verujem. Samo da bude sam sa sobom u glavi.

Diallo bi mogao da bude baš dobar defanzivac, jezivo je mobilan. Posebno mi mogao da procveta pored Unibrowa. Hield za sad baš razočarao, ali kontam da ima dozvolu tima da se ovako ispucava. Jezivo mi kad pogledam njegove %. :D

Chriss :okk: Kad pogledaš brojke, rekao bi da je i Maker bio baš dobar (ne kažem da nije), ali igrao je protiv NDBL all star ekipe koja izgleda kao rep. Filipina pored njega, a i sve lopte je dobijao na tacni od malog Vaughana.

Za Goldena:

Za Manesa i Mambu (izvinjavam se ako sam izostavio nekog bika):

xrečeved

Postby gambino » 11 Jul 2016, 10:14

gambino

Postby Chuck » 11 Jul 2016, 11:30

Simmons je perverzija. Podseća na 208cm visokog Jasona Kidda. Biće nam franšizni igrač, ako ga ne uvaljaju retardi negde. On sa Okaforom nam je zaista, svetlo na kraju tunela, konačno da se nazire kraj ovoj našoj agoniji. :okk:
Chuck

Postby Tajler Darden » 11 Jul 2016, 15:15

BREAKING: Tim Duncan announces his retirement after 19 seasons and five world championships.

Image
Не дирајте Терзу и Ћокија - противно је правилима форума.
Tajler Darden

Postby AirBall » 11 Jul 2016, 15:26

Jezive brojke, istinska legenda

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tajler Darden » 11 Jul 2016, 15:32

Tajler Darden

Postby Houdini » 11 Jul 2016, 16:29

secam se kao danas te 1997., sedim u sobi, kupio novi broj DT Kosarke (tada su vec poceli redje da izlaze, pa se duze cekalo na broj) a na naslovnici neki momak okrenut ledjima sa kosarkaskom loptom i pise nesto tipa "Dankan prva nagrada".. to je bio prvi put da se susrecem sa Timijem..

sada 19 godina kasnije, odlazi u penziju kao jedan od 10 najvecih u istoriji.. sve ima u svom legasiju, titule, poene, skokove, blokade, asistencije, franchise tag, lojalnost, karakter.. i ne postoji ja mislim nijedna osoba koja moze da mu ospori sve to..

menjao je i stil igre, prilagodjavao se i adaptirao promenama igraca oko sebe.. od one radnicke igre po dubini sa Admiralom, do ove free flowing kosarke Spursa poslednjih godina.. nikad nije trazio paznju, nikad nije gledao sebe, prilagodjavao se i pobedjivao..

jos mnogo bi moglo da se kaze o njemu, ali i ovo je previse za jednog tako preskromnog momka..

uzivaj u penziji, bilo je uzivanje gledati te :hatman:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Chuck » 11 Jul 2016, 16:47

Možda nije bio najatraktivniji igrač, ali je bilo milina gledati ga. Nikada se nije isticao glupostima, nikada se nije moglo pročitati da je pretukao svoju suprugu, posedovao nelegalno vatreno oružje, vozio u alkoholisanom stanju, radio je u tišini. Rastao je uz Admirala, doživeo svoj vrhunac sa Tonijem i Manuom. Bio je nekako, zvezda iz senke.

Sve što je bio stariji, sve veće uživanje je bilo pratiti njegova nastupanja. Odlazi jedan od poslednjih old skul igrača, najbolji PF ikada bez sumnje u tišini, baš kao što je vladao ligom i osvajao je. Nije se opraštao kao Kobi tokom čitave sezone, ovako to radi gospodin.

Neka njegova karijera govori o kakvom igračom i gospodinu se radi.
Last edited by Chuck on 11 Jul 2016, 16:57, edited 1 time in total.
Chuck

Postby DON » 11 Jul 2016, 16:54

Chuck wrote:Nikada se nije isticao glupostima, nikada se nije moglo pročitati da je pretukao svoju suprugu, posedovao nelegalno vatreno oružje, vozio u alkoholnom stanju, radio je u tišini.

Uprkos ovome sto je Cak pobrojao bio je kul lik. Da je jebavao kurve i smrkao koks sa nama bio bi legenda, ovako samo zelim da pozdravim najveceg PF-a u istoriji kosarke i da mu se zahvalim. A koji je to indijanac govori i to sto ovako odlazi, umesto da napravi saradu od svega. Ali ok, neka ga...

Cao cao poj poj TD! :blue:
DON

Postby Tufi » 11 Jul 2016, 17:14

Ode I Timi :(

Trebao je I KG da ode, pa da zaokruzi triling besmrtnih.
uzivaj u penziji
Tufi

Postby Starks » 11 Jul 2016, 18:12

Tim je bio zmaj od igrača, Top 15 sigurno a dalo bi se diskutovati i da je Top 10 igrač. Posle Brajanta najveći košarkaš u post-Džordanovoj eri.

Sparsima će faliti mnogo više nego što se misli, iako je bilo jasno da je Dankan istrošen i da više ne može da parira mlađim i jačim od sebe. On je neko ko je davao primjer, na parketu i van njega.

Sa odlascima Kobija i Timija počinje novo poglavlje NBA, ja ne nazirem naslednike ove dvojice besmrtnika. Možda Vigins i Dejvis jednog dana, ali to je ogroman upitnik...
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Tajler Darden » 11 Jul 2016, 18:14

Старки, Тими или Мелоун?
Tajler Darden

PreviousNext

Return to Američka košarka