Board index Košarka Američka košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Eddie Brock » 06 Sep 2025, 12:33

Ni blizu nije jer je tada bila velika vecina protiv Slobe, kao i protesti koji nisu bili mirni, a i kljucalo kljucalo je jako
Za razliku od sada sve je daleko mirnije s strane protestanata, jer je ovaj poglavica odrastao i naucio iz onih protesta, pa je angazovao sve s dna kace da rade u njegovoj sluzbi + propagandna masinerija koju niko ne dira + ovi odgovaraju ovima u Eu jer im je bulja pickoustog uvek dostupna za punjenje
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Withnail » 06 Sep 2025, 12:54

Dr Arslanagic wrote:Искрено се надам да ово иживљавање исто делује на део народа који и даље мисли својом главом.

ne deluje...sinoc smo malo kasnili u ns, kad smo usli sve laganica, kao da se ne desava protest koji bi trebao da je veci, mozes gde hoces automobilom, ljudi se setaju, sede po kaficima, mirno vece.
ok, ne znam da ocenim koliko je bilo ljudi na bulevaru ali i posle kad smo otisli ka ovim zgradama fakulteta ljudi da trotinetom, biciklom, zene starije.
koji q se skuplja onoliko bajkera, kad god su sranja neka ja vidim obicne klince i ljude, i malo veterane, bajkere minimalno.
Withnail

Postby Mikisha » 06 Sep 2025, 13:55

rekoh vec, bajkeri..Moto skup, rok stajling, koncert divljih jagoda i mlako pivo.

Ne znam sto su oni kao grupacija uopste predstavljeni kao neki prvi esalon odbrane i jurisna brigada.

To su ljudi koji neuspesno pokusavaju da izgledaju kao sinovi anarhije, idu tu jer ce tu biti i ostali bajkeri (jer sa drugima ne mogu da pricaju, jer ne zanima svakoga dal ti je izgorela izolacija auspuha, kako ti sljaka kvik sifter i da li mozes da ga oboris do slova na gumi).
Isti ti ljudi zgrnu 7 piva pa sednu na motor.

Da ne bude da serem, al ni ja na dolazim na protest u nekom svojstvu grobara, kurca, radnika.. dolazim kao nezadovoljni gradjanin, dodjite i vi, nista nemamo od vaseg turiranja motora.

Veterani vec i imaju kao neku funkcijju, jer bi donekle normalnom coveku trebalo biti zao da klepi pendrekom po veterani, al vidimo i to vise nema neke svrhe.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Kreanga » 06 Sep 2025, 14:04

Kada je par nas pricalo da je velika sansa propustena 15.marta i da se tada energija prilicno ispumpala i ovde su ljudi pisali da deca znaju sta rade.
Znali su, doveli su do jedne tacke, ali mislim da su se i oni pogubili.
Nisu verovali da je ovaj ovoliko lud i da postoji toliko onih koji bi dali zivot za njega. Ja prvi nisam verovao da moze doci do onog nivoa policijske brutalnosti.
Iz cista mira ti napadnes narod... ne znam.
Skinute su rukavice.
Kreanga

Postby Ziks96 » 06 Sep 2025, 14:06

Nisu studenti toliko iskusni prave i oni greske naravno ali trenutno je energija ako ne bas kao 15. marta onda dosta blizu sto je u ovom trenutku i najbitnije ja bih rekao.
PKAŠ
Ziks96

Postby Cvele » 06 Sep 2025, 14:07

Kreanga wrote:Kada je par nas pricalo da je velika sansa propustena 15.marta i da se tada energija prilicno ispumpala i ovde su ljudi pisali da deca znaju sta rade.
Znali su, doveli su do jedne tacke, ali mislim da su se i oni pogubili.

U pravu si da nemaju kapacitet i namazanost za više, ali ništa nije propušteno 15. marta. Bukvalno se ništa nije moglo. A da dodam, nikakva energija potrošena i naelektrisanost je velika.
Cvele

Postby Kreanga » 06 Sep 2025, 14:09

Moglo je brate, ja vise ljudi nisam video u zivotu. Ovi su se posrali. Secas se slavlja na informeru, kao da su pobedili u ratu.
Kreanga

Postby Cvele » 06 Sep 2025, 14:15

Kreanga wrote:Moglo je brate, ja vise ljudi nisam video u zivotu. Ovi su se posrali. Secas se slavlja na informeru, kao da su pobedili u ratu.

Šta je moglo? Pa sam si u nastavku posta napisao sa kim imamo posla. A slavlje na Informeru je poruka onima koji ih gledaju, kao i sve tamo, kao i ona pobeda 5 - 0.

S druge strane, ono što će te obradovati :biggrin: i gde si u pravu, tačno je da je tu mnogo neiskustva(ako su mi tačne info ozbiljna je pogubljenost oko logistike za potencijalne izbore) i neke vrste pomoći koje su navodno odbijali - sada bi dobro došle.

I da dodam, skoro sam siguran da one ljigave izjave Đilasa i Marinike nisu na tragu neke saradnje sa AV, već uvlačenje strancima u dupe, u smislu da i u njima imaju partnera koji bi bio "faktor stabilnosti". Druga je stvar što strance za sada zabole za njih.
Cvele

Postby Mikisha » 06 Sep 2025, 14:22

Ma ljudi, ja sam mislio da murija nece biti u stanju bas da terorise ovako.
Ali iz dana u dan vidim da su vece kurve nego sto sam ikad mogao pomsiliti, gledam sinoc snimak jure momka koji stoji, ne radi nista, doduse nisu ga stigli jos ih je nesto i posprdao.
Jako se vidi da uzivaju u sili, vladar im dopustio da lece kompleks i oni to oberucke prihvataju.

Iskreno sam mislio da ce kad krene malo radikalnije da ce ici lakse, da ce pandurcine postati svesne da ovaj pada i da ce pozeleti da postanu romanticni heroji tako sto ce uraditi neki ogavni fensi perofrmans skidanja kaciga, klecanja ispred naroda itd, da posle ima ko sta da kaci na instagram.

Oklopljenim sisama ne mozes nista taman da si Karate Kid, mozes pucati u njega dzabe je..
Ne znam kako ovo moze da se resi ako neko ne predje na stranu naroda, sto je jasno da nece da se desi.

Generalni strajk bi mozda nesto nacinio al i to znamo da ne moze da se nacini.

Malo sam vise ogorcen nego inace tako da prastajte ako sam namracio.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Ziks96 » 06 Sep 2025, 14:35

Ne znam zasto ste mislili da kerovi nece bit nemilosrdni posle onih scena od prije par godina. Ljudi se besomucno tukli momke koji su blejali na klupi, usput nekog kad obore njih 20 iz sve snage pendreci jednu osobu na zemlji. Od takvih krvnika nikad ne bih nista dobro ocekivao.
PKAŠ
Ziks96

Postby Гроф Тинторето » 06 Sep 2025, 14:49

Moraju zbog porodica, gladna usta i to
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby bwa » 06 Sep 2025, 14:54

Pa, ti policajci nedje žive, imaju kuću, stan, adresu...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby BlackOwl » 06 Sep 2025, 14:56

Pretpostavljam da su oni svi u kreditima do guse, jer je to jedan od glavnih razloga zasto neko danas postaje policajac. Naravno, nije opravdanje nego pokazatelj mentalnog sklopa, tip ljudi koji misle da je "bitno da je redovna i da ide staz" vrhunac zivota.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Dimitrije » 06 Sep 2025, 14:56

Ne pišem već neko vreme pošto se ispisujem iz državljanstva RS (držim se kurca kako su mi dugo već ovde neki prebacivali). Ali da izjavim i ja nešto kao komentar na prvih par Mikišinog posta a ondak na Ziksov post. Ovo što bije još od korone na ovamo nije školovana murija. Vratiće on i belivuka (ako već nije). Nije ovo što lema ljude po ulici murija, ovo su robijaši i cigani sever .

Prećutali smo one snimke mlaćenja na Terazijama kada su gazili čoveka, ono nije murija ono su navijači. Eto nam sad. Ili vama. Ne znam više. Mora da se eskalira ovo, NE NUŽNO DA SE UBIJA, ali da se sredi bre glava i rep. Ovo govno ima i para i vremena da čeka da svi redom izgubite volju i nadu.
Dimitrije

Postby Dimitrije » 06 Sep 2025, 15:09

BlackOwl wrote:Pretpostavljam da su oni svi u kreditima do guse, jer je to jedan od glavnih razloga zasto neko danas postaje policajac. Naravno, nije opravdanje nego pokazatelj mentalnog sklopa, tip ljudi koji misle da je "bitno da je redovna i da ide staz" vrhunac zivota.

Stavi neke smajlije da znamo da se zajebavaš psujemo te bez veze.
Dimitrije

PreviousNext

Return to Američka košarka