Board index Košarka Američka košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 16 Aug 2025, 08:11

Gledam ove snimke i snimke i stoti put shvatam koliko su obicni panduri gori od zandara, da Bog ih u kamenici prebacivali iz centra za obuku na institut.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby V.M. Varga » 16 Aug 2025, 09:14

Bogun wrote:
Buzz wrote:Da su bili u prvim redovima i popili pendrek, niko im rec ne bi rekao, do sada su gasili proteste sa sedi dole mantrom.

Srđan iz DS-a je redovno u prvim redovima.

Video sam da su prebili nekog narodnog poslanika mislim iz NPS-a. To jest, video sam da ima čalmu na glavi, nisam video snimak da ga prebijaju. :biggrin:

Opozicija, kakva god da je, je u poziciji da šta god uradi pola ljudi koji su protiv vlasti to neće videti kao nešto pozitivno.

Mene ako pitaš, dobro je što se drže po strani, ovo nisu njihovi protesti. Ono što mislim da treba da urade je da daju svoju infrastrukturu studentskoj listi kada dođu izbori i da ne smetaju kandidovanjem jer tu imaš potencijalno rasipanje glasova opoziciono nastrojenih glasača.

Eto u NS su redovno u masi Ješič, Pajtić, Bačulov. Oni su neka konstanta, ostale "bitnije" vidim po nekad.
V.M. Varga

Postby Karelia slims » 16 Aug 2025, 09:21

zasto bi opozicija pristala na prosledjivanje svoje infrastrukture i sklanjanje u stranu? oni su opozicija, njima je cilj da dodju na vlast, na stranu to sto bi stvarno bilo dobro da ostanu po strani i da bude samo studentska lista
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby V.M. Varga » 16 Aug 2025, 09:22

BlackOwl wrote:Samim tim su jos jadniji njihovi nastupi i izjave.
S obzirom da mnogo ljudi u srbiji voli rusiju vise od svoje porodice i te kako je bitno da se konacno razbije mit o tome kako su nam braca a da bilo kakva kritika rusije znaci da si za nato i zapad.
Kakva su to cepanja jbt kad branis podrsku vucicu time sto ga zapad jos vise podrzava jer nas drzi kao koloniju a u isto vreme rusija satire taj zapad i unistava ih, al eto nekako nemaju snagu i moc da nam pomognu.

S tim da na zapadu možeš čuti kritike naše diktature, izveštaje o prekomernoj upotrebi sile, državnoj mafiji, korupciji. Iz Rusije baš i ne možeš, sve pozitiva :biggrin:
V.M. Varga

Postby Sezione » 16 Aug 2025, 09:37

Od sad kad sretnem nekog Rusa bilo gde u gradu

Mars od mene, mars od stola

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Edge » 16 Aug 2025, 10:05

Edge

Postby NEDJA » 16 Aug 2025, 10:10

Neprijatelj naseg neprijatelja nije nas prijatelj. Sve su to ista govna. SAD, EU, Rusija, Kina...
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Cinciripini » 16 Aug 2025, 10:36

Duh sa sekirom wrote:
Niksicanin wrote:
А што се подршке Психу тиче, сви се сјећамо како је Захарова у 2 поподне честитала Томи побједу.
Ај не, ЕУ је била. 100% случајно им излећело.

Ovo napisano je u rangu kad Vučića pitaju za neku aferu a on odgovori sa "a koliko para je ukrao Đilas?"
Ko ovde spori da nam je EU neprijatelj i da gledaju isključivo svoje dupe i svoj interes?
Samo je izgleda to teško priznati za Ruse.
Moj stav je jasan , ko na bilo koji način podržava pickoustog , nije prijatelj Srbije, naprotiv...

Što znači da treba podržati samo studente, a lažne proruruske patriote i proevropske stranke kojima su tuđini bitniji od svojih poslati na smetlište. Nisu bezveze studenti stavili veto, da ne mogu na njihovoj listi biti oni koji su deo ovog sistema, od kako su naprednjaci vlast.
Cinciripini

Postby Tegi » 16 Aug 2025, 11:26

Cvele wrote:Ko je iskopao Andreu, znao je jako dobro šta radi i zbog čega...

Prerano je skinula jagnjeću kožu. Mogla je biti levičarska verzija Vučića 20 godina kasnije, ovako će samo ispasti levičarska verzija Milice Zavetnice.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Mikisha » 16 Aug 2025, 11:27

Koju Andreu?
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby wildwest » 16 Aug 2025, 11:34

Verovatno misle na Andreu Jovanovic, salonsku, prepodobnu, udbašku
wildwest

Postby hevi_doze » 16 Aug 2025, 11:52

Kad je čujete na nekim naučnim skupovima, ili ako pratite Lukavstvo uma, shvatite da je političko muljanje nastavak filozofskog. Studije na Islandu su se višestruko isplatile.

Svakako najvredniji izdanak cele te grupe, jedina koja će nešto i uraditi, a veliki plus tome je što je neposredna i prijatna u društvu za razliku od autističnih joj "drugova".
hevi_doze

Previous

Return to Američka košarka