Odlican govor

.Sto se tice ove borbe Oskar ovu borbu protiv mladosti,protiv pameti ove zemlje ne moze dobiti nikako i on je vec sada izgubio svaki legitimitet i podrsku u narodu.
Ova deca,ova omladina ,mnogi od njih tek trebaju prvi put da glasaju,mnoge to nije ni zanimalo,svi oni ce kad sd dese izbori izaci .
Mislim jasno je meni da Oskar u ovim okolnostima nema sanse da raspise izbore,e sad kako ga naterati.Zbog vlasti ocigledno je spreman da ide do kraja i do totalnog razaranja(zvuci poznato).
Sto se tice izbora(kad ih bude)mislim da je najbolje da se napravi neki dogovor i saradnja izmedju opozicije i studentske organizacije za saradnju neku tokom izbornog procesa.
Moje misljenje je da opozicija treba da ucestvuje ujedinjena i da tako donesu nekih sigurnih 10-15 % glasova.Mislim da ce SNS kartelu biti teze kad ima dve ozbiljne organizacije protivu sebe.
Sto se studentske liste i studentske borbe tice nemam sumnje da ce i tu pokazati izuzetnu organizaciju,pozrtvovanost ,disciplinu.Jako je bitno da na njihovoj listi budu ugledni gradjani,javne licnosti,strucnjaci,da se napravi jedan trust mozgova na toj listi koja bi gde god da se pojavi izazvala postovanje.
Naravno trebalo bi studenti da udju i neku vrstu saradnje sa proglasom.Neka imena koja mi padaju na pamet,a recimo iz sveta sporta su Vidic,Bodiroga,V.Grbic,Dule,od umetnika Bjela ,Kusturica,Kojo,zatim pisci,lekari,ekonomisti,pravnici ,profesori itd.itd.Dakle da kriterijumi budu pre svega strucnost,postenje .
Takva neka lista iza koje bi stali studenti ,verujem da bi podrzala ogromna vecina gradjana ove zemlje i mislim da ne bi mogla da izgubi nikako.
Sta bi Oskar mogao da ponudi kao protivkandidate,mislim da je tu kljuc .
Naravno ne bi bilo lose i da pojedini najkvalitetniji studenti budu na toj listi.