Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby DON » 10 Apr 2014, 01:52

Doug McDermott 2014 Scouting Video
DON

Postby nolinjo » 10 Apr 2014, 23:39

jednog od herisona ocenili kao bodirogu
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Nebojsa » 16 Apr 2014, 17:55

Posto niko ne zalazi na Nike hoop summit temu, a ja sam je tek sada otkrio, napisacu ovde. Kako su odigrali Damien Inglis i Slava Mykhailuk?

Tegi wrote:A Zan-Sarl je pokidao ligamente. Moja tiha patnja :crybaby: A i Duletova ako ga je gledao. :biggrin:

Evo sta je Livio napisao nakon finala KLS sa Zvezdom:

aujourd'hui un sang noir et blanc coulle dans les veines#partizanteam#final @lwestermann @1JOLOLO

@1JOLOLO abuser c etait tellement improbale et surprenant

I retvitovao sliku ekipe sa titulom. Brat Grobar, steta za povredu.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Hezonja » 16 Apr 2014, 21:38

Mihaljuk 2 poena i 2 izgubljene, Inglis 4 poena.

Mihaljuk je po meni jedan od najvecih potencijala evropskih u poslednjih 5-10 godina.
Hezonja

Postby Starks » 16 Apr 2014, 22:05

nolinjo wrote:jednog od herisona ocenili kao bodirogu

Endrjua biće, on je SG/SF.
Gdje si našao tu analizu, okači da pročitam to :D
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Houdini » 16 Apr 2014, 22:08

Nebojsa wrote:Posto niko ne zalazi na Nike hoop summit temu, a ja sam je tek sada otkrio, napisacu ovde. Kako su odigrali Damien Inglis i Slava Mykhailuk?

nista spektakularno, od mog brata sam ocekivao bolji mec, ali nije nesto pokazao. Slava slicno, mislim da je taj kos dao iz kornera.

nisi mnogo propustio.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Nebojsa » 16 Apr 2014, 22:13

Hezonja wrote:Mihaljuk 2 poena i 2 izgubljene, Inglis 4 poena.

Mihaljuk je po meni jedan od najvecih potencijala evropskih u poslednjih 5-10 godina.

Houdini wrote:nista spektakularno, od mog brata sam ocekivao bolji mec, ali nije nesto pokazao. Slava slicno, mislim da je taj kos dao iz kornera.
nisi mnogo propustio.

Hvala braco. :hatman:

Ukrajinac je i mladji od ostalih, '97. Bice ubica. A Inglis je moja zelja za KKP (uz Hancocka iz Louisvilla :D ), sut mu je mana ali bice odlican :okk:

Nebojsa

Postby Hezonja » 16 Apr 2014, 22:19

Kobe from Ukraine. :okk:

Decak igra odlicno u jednoj dosta jakoj Ukrajinskoj ligi(Par puta jacoj od KLS-a)...

Dosta potencijalnih superstarova za NBA ligu se pojavilo u poslednje vreme u Evropi...

Saric, Hezonja, Mihaljuk, Sabonis, Porzingis, Papagjanis, Kapela..
Hezonja

Postby Nebojsa » 16 Apr 2014, 22:25

... Dalo :jezik:

Bas me zanima karijera Mykhailuka, gde ce posle Cerkasija. Virginia ga hoce, Real i Barsa su ranije pokazali interest.

Nebojsa

Postby Hezonja » 16 Apr 2014, 22:27

Nebojsa wrote:... Dalo :jezik:

Bas me zanima karijera Mykhailuka, gde ce posle Cerkasija. Virginia ga hoce, Real i Barsa su ranije pokazali interest.

Bice interesantno svakako...Sta mislis, da li ce ostati u Cerkasiju jos jednu sezonu? Ako bi bio lider tima, to ne bi bilo lose po njega.

Barsa i Real...Hmm, Hezonja koji je 2 godine stariji nije u 12 kada su svi spremni...Mozda bi mu neka Unikaha vise legla...Ili odlazak na koledz vec sledece godine gde bi bio godinu mladji od vecine...

Sta god da odluci, najvise ce zavisiti od njega, to je najbitnije.
Hezonja

Postby Nebojsa » 16 Apr 2014, 22:44

Hezonja wrote:Bice interesantno svakako...Sta mislis, da li ce ostati u Cerkasiju jos jednu sezonu? Ako bi bio lider tima, to ne bi bilo lose po njega.

Barsa i Real...Hmm, Hezonja koji je 2 godine stariji nije u 12 kada su svi spremni...Mozda bi mu neka Unikaha vise legla...Ili odlazak na koledz vec sledece godine gde bi bio godinu mladji od vecine...

On je pre par meseci izjavio da bi voleo da igra sa svojim velikim prijateljem Stefanom Penom, ali oni vec imaju Hezonju i Abrinesa kao prospekte na dvojci. Real da ne pominjem. Da napusta sada Cerkazi, da bi grejao klupu (a mozda ni to), bi bio glup potez. On igra tamo dosta, 19 minuta u proseku, a tek je '97 godiste. Mozda najbolje za njega da ode iz Cerkazija u neku EL ekipu ali jednu od slabijih ekipa, gde bi dobijao minute na najvisem nivou. (Ritas, Budiveljnik, Zalgiris i sl.) A onda u NBA.

Nebojsa

Postby Hezonja » 16 Apr 2014, 22:52

Nebojsa wrote:
Hezonja wrote:Bice interesantno svakako...Sta mislis, da li ce ostati u Cerkasiju jos jednu sezonu? Ako bi bio lider tima, to ne bi bilo lose po njega.

On je pre par meseci izjavio da bi voleo da igra sa svojim velikim prijateljem Stefanom Penom, ali oni vec imaju Hezonju i Abrinesa kao prospekte na dvojci. Real da ne pominjem. Da napusta sada Cerkazi, da bi grejao klupu (a mozda ni to), bi bio glup potez. On igra tamo dosta, 19 minuta u proseku, a tek je '97 godiste. Mozda najbolje za njega da ode iz Cerkazija u neku EL ekipu ali jednu od slabijih ekipa, gde bi dobijao minute na najvisem nivou. (Ritas, Budiveljnik, Zalgiris i sl.) A onda u NBA.

Spolja Barsa ima i Hakansona(igrac koji takodje moze biti Superstar), pa i aj Pena da kazes, koji ipak izgleda ne idem putem kojim se ocekivalo mada je dobio minute u Barsi B i verovatno ce i sledece sezone igrati tamo. Sulejmanovic isto...
Velika je steta sto Ukrajina nece ucestvovati na sad ovom FIBA u-17...Ja bi njima zbog Mihaljuka dao WC...
Hezonja

Postby Nebojsa » 16 Apr 2014, 22:58

Hezonja wrote:Spolja Barsa ima i Hakansona(igrac koji takodje moze biti Superstar), pa i aj Pena da kazes, koji ipak izgleda ne idem putem kojim se ocekivalo mada je dobio minute u Barsi B i verovatno ce i sledece sezone igrati tamo. Sulejmanovic isto...
Velika je steta sto Ukrajina nece ucestvovati na sad ovom FIBA u-17...Ja bi njima zbog Mihaljuka dao WC...

Ma nema od Barse nista, mada nisu ni pokazali neki veliki interes, vise se pisalo o Realu. Kada smo kod Reala, kako igra Magdevski?

Nebojsa

Postby Hezonja » 16 Apr 2014, 23:03

Nebojsa wrote:
Hezonja wrote:Spolja Barsa ima i Hakansona(igrac koji takodje moze biti Superstar), pa i aj Pena da kazes, koji ipak izgleda ne idem putem kojim se ocekivalo mada je dobio minute u Barsi B i verovatno ce i sledece sezone igrati tamo. Sulejmanovic isto...

Ma nema od Barse nista, mada nisu ni pokazali neki veliki interes, vise se pisalo o Realu. Kada smo kod Reala, kako igra Magdevski?

Evo statsa sa onog EL turnira...Na F4 u18 regiona Madrid dao je 15 poena za 18 minuta Estudijantesu i u finalu 7 poena Torelodonosu.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=18&pcode=004738&seasoncode=JT13

Hakanson, Mihaljuk, Hezonja, Saric, Porzingis. :biggrin:

Kakva petorka...

Zasto nisu bili Hakanson, Hezonja, Porzingis i jos neki na NHS-u?
Hezonja

Postby Hezonja » 16 Apr 2014, 23:15

Kad smo kod Magdevskog vec...

Evo njegovih statsa u 4. ligi po rangu Spanije...

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Jugador.aspx?i=632926&c=2027201&med=0

Ja sam ocekivao da ce biti jos bolji.
Hezonja

PreviousNext

Return to Američka košarka