Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Niko123 » 28 Oct 2011, 11:08

Golden Warrior wrote:Dajte vise zavrsavajte taj LO pa da gledamo malo pravu kosarku jer nama ni Pekovic ocigledno nista ne znaci :basket:

Turci su najebali ako se vrate igraci...meni je regularna sezona smesna,a posle je ludnica... :smile:
Niko123

Postby Golden Warrior » 28 Oct 2011, 12:26

Grobar89 wrote:
Golden Warrior wrote:Dajte vise zavrsavajte taj LO pa da gledamo malo pravu kosarku jer nama ni Pekovic ocigledno nista ne znaci :basket:

Turci su najebali ako se vrate igraci...meni je regularna sezona smesna,a posle je ludnica... :smile:

Zali boze na sta ce tek sad regularna sezona liciti prva 2-3 meseca nakon LO-a dok ne dodju malo k sebi ali bolje i to nego da gledam kako se Deron gubi pored nekih seldzuka i lici na amatera...
Golden Warrior

Postby VMJunior » 28 Oct 2011, 12:47

Pa oni se opet nisu dotakli BRI-a...
Rano je za tugovanje.

Cinjenica je da ne izgleda bas najbolje :biggrin:
VMJunior

Postby Jovan » 28 Oct 2011, 21:59

Ponovo je zapelo u pregovorima...

Source says that two sides also "couldn't agree on final pieces of system." No new sessions scheduled. Kaboom
Jovan

Postby Parni valjak » 28 Oct 2011, 22:06

BRI je po ko zna koji put kamen spoticanja. Mada, ima i onih koji govore da bi u narednih par dana i tu moglo doći do dogovora.
UPRAVA NAPOLJE!
Parni valjak

Postby VMJunior » 28 Oct 2011, 23:28

Do ponedeljka nema sastanaka,samim tim, za sada bez dogovora.

Jos ovde ima da se igra ;)
VMJunior

Postby kezman » 28 Oct 2011, 23:39

VMJunior wrote:Do ponedeljka nema sastanaka,samim tim, za sada bez dogovora.

Jos ovde ima da se igra ;)

produzeci :nargile:

Izvori sa poslednjeg sastanka, koji je trajao sedam i po sati, tvrde da unija igrača ima sve manje strpljena, pogotovo posle postupka vlasnika klubova koji su izigrali dogovor sa predposlednjeg sastanka.

Naime, posle 15 sati sastančenja u četvrtak vlasnici klubova su, prema rečima izvršnog direktora unije igrača Bila Hantera, pristali da njima pripadne 47 odsto profita, da bi se na sastanku u petak ponovo vratili na traženih 50 odsto.

- Sedite tamo i od jednom vam oni kažu, „ok, mi imamo svoju cifru“ – rekao je Hanter aludirajući na zahtev vlasnika kluba za prihodom od 50 odsto.

- A mi onda kažemo, „niste dosledni u pregovorima. Verovaćemo vam samo još jednom“ – bio je ljut izvršni direktor unije igrača.

Datum novog sastanaka nije određen, a kako prenose svetski mediji, posle nekoliko dana u kojima su pregovori išli u dobrom smeru, posle poslednjeg sastanka ponovo je veoma aktuelna varijanta sa otkazivanjem cele sezone.

ovde vise ni pecenje ne pomaze ... :biggrin:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Jovan » 29 Oct 2011, 00:02

Zvanicno su otkazane sve utakmice do 30. novembra.
Jovan

Postby AirBall » 29 Oct 2011, 00:05

Za promenu dobre vesti pred spavanje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kotrljko » 29 Oct 2011, 00:05

Jovan wrote:Zvanicno su otkazane sve utakmice do 30. novembra.

jel to znaci da sta god da se desi u narednim danima Pekmen ostaje minimum do 30.11 ?
kotrljko

Postby Jovan » 29 Oct 2011, 00:07

Da.
Jovan

Postby jedaj » 29 Oct 2011, 00:19

Znaci imamo ga jos 4 utakmice najmanje,sasvim dovoljno :biggrin: .
jedaj

Postby VMJunior » 29 Oct 2011, 01:25

Jovan wrote:Zvanicno su otkazane sve utakmice do 30. novembra.

Kako lepa vest! :okk:

Dakle,definitivno otkazane jos 2 nedelje i sezona od 82 utakmice je sigurno propala tj.neizvodljivo je odigrati sve utakmice.
Najveci problem u pregovorima je, naravno, famozni BRI(podela prihoda),oni jesu procentualno blizu ali ipak su to visemilionske sume.

Ja se ne razumem u tu problematiku i izradu ugovora nakon proglasenja obustavljanja LO,pa jos uvek ne znam kakva je situacija kad do toga dodje i da li igraci automatski raskidaju ugovore sa klubovima(Pekmen sa KKP) ili sta se tu desava.
Da bi sezona pocela 1.decembra,oni se moraju dogovoriti do 10-15.novembra,a ako se dogovore 12.novembra,da li Nikola odmah u naredna 2-3 raskida ugovor ili ceka u Partizanu pominjanu dvonedeljnu izradu tih ugovora,e to je ono sto me buni.

U svakom slucaju,raduje sto se nisu dogovorili veceras,iskreno ocekivao sam da se dogovore u ovih nekoliko dana,tako je delovalo.
Dalo mi je nadu to sto sam jutros procitao da se oni nisu ni dotakli BRI-a i bio sam opravdano blago optimistican :biggrin:
NBA: Sezona otkazana još 2 nedelje
IZVOR. B92
Lokaut u NBA ligi se nastavlja, a sezona sigurno neće početi pre 30. novembra, epilog je pregovora održanih u petak.
Iako se dan ranije činilo da se nazire rešenje, poslednji sastanak završen je bez dogovora vlasnika i igrača.

Komesar lige Dejvid Štern, koji je već pomerio početak takmičenja, ponovo je primoran da otkaže mečeve i sada se postavlja pitanje da li će se ove sezone igrati košarka u najjačoj ligi sveta.

„Već sada je jasno da je nemoguće imati celu sezonu. Iako je postojao tračak nade, on je nastao nakon poslednjeg neuspešnog sastanka i, pod bilo kojim okolnostima, nerealno je očekivati da se svi mečevi odigraju“, rekao je Štern.

Poslednja tri dana strane su razgovarale o “seleri kep” sistemu i postignut je napredak. Međutim, još jednom se pokazalo da je kamen spoticanja raspodela profita pa ni ovaj put rešenje nije pronađeno. Igrači su pristali da smanje svoj udeo sa 57 na 53 procenta, u petak su ponudili 52, ali su vlasnici ostali pri stavu da bude 50-50.

„Do ovog popodneva imali smo nekoliko dana u kojima smo došli do kompromisa. Napravili smo značajan pomak po pitanju dužine ugovora, a onda smo se vratili na pitanje podele profita. Bili Hanter je rekao da ne pristaje ni na peni manje od 52 procenta“, rekao je Štern.

Novi sastanci dve strane nisu zakazani.
VMJunior

Postby nolinjo » 31 Oct 2011, 00:14

Report: Union president Derek Fisher was ready to take NBA's 50-50 offer

http://aol.sportingnews.com/nba/story/2 ... z1cJGx61DK
ne umem lnk lepo da okacim :crybaby:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 31 Oct 2011, 00:38

Fiser i vecina igraca su spremni na 50%-50% ali agenti/menadzeri su im rekli da ne smeju ni mrvicu ispod 52% da idu.Zato su i propali pregovori.Tako sam ja razumeo.

Medjutim,ne verujem da ce vise biti ovakvih sastanaka od po 15 sati vec ce mozda i prvi sledeci znaciti da je on zakazan radi konacnog dogovora.
Oko mnogih stvari su se dogovorili ali najvaznije pitanje jos uvek ponosno prkosi :biggrin:

Nekog sastanka ce sigurno biti sledece nedelje.
VMJunior

PreviousNext

Return to Američka košarka