lockdown wrote:Najveci weakness sto nema tu eksplozivnost i brzinu ali je ipak kreativnoscu to pokrije ..
u odnosu na vrh NBA lige, nema. ali on je i te kako brz i eksplozivan (ako se secas kako je igrao na pocetku karijere), samo sto to sada koristi u nekom drugom smislu, jer je akcenat stavio na nesto drugo, a to je promena ritma i pravca kretanja.
inace ovo je kategorija koja je u danasnjoj kosarci potpuno zamrla i svi previse paznje poklanjaju brzini u pravolinijskom kretanju, a to je mnogo lako braniti. naravno ako nisi Lawson ili Zid.
mene on poslednjih par meseci sve vise podseca na Piercea. on koristi tu promenu ritma i pravca vise od bilo kog kosarkasa.
mogao bi tu da ide i Nash, koji slicno nesto radi, ali atletski i igracki BB je blizi Pierceu.
Talicni Tom wrote:Ne bi bilo lose ako ga oni uzmu da se ispali odmah u NBA.
to bi bilo najbolje za njega. on je veliki radnik i uslove kakve bi tamo imao nigde vise ne moze da dobije.
ja sam jos pre par meseci prognozirao da ce ga pokupiti Spursi u kasnoj prvoj rundi, kao zamenu za Manua, ali kako igra ne bih se zacudio da ode i ranije.