Sarpsborg 08 wrote:Za Pola je ok, ja se salim malo iako mislim da ce on donositi vise poena tokom sezone, ipak je logican trejd.
Drugi trejd kako god da razlozim ne shvatam kako ti je isplativ. Ja sam ti u poruci ponudio 3 igraca Avdija 3,46 poena, Sochan 2,79 i Reid 2,86 i mislio sam da svu trojicu mozes da dobijes za jednog beka kog bi ti ponudio. To ti je po poenima otprilike kao ponuda od Radonje, samo sto on trazi dva igraca za uzvrat.
Moja ponuda je malo jača (9,1 - 9,6), a u varijanti sa tobom dropuje dva umjesto jednog igrača, a takođe dobija dvojicu (Rid, Sohan/ Melton, DFS) koji su granični roster igrači, tj nisu puno bolji od tih koje će dropovati.
Ovamo dodaje Džonsona, ali i dropuje samo jednog igrača i dobija Hejvorda koji igra ubjedljivo najbolje od pomenute šestorice. Oću da kažem da ne vidim suštinsku razliku između te dvije ponude.
A ovo Zikosovo ne bih komentarisao, očigledno ćemo nas dvojica teško trejdovati međusobno.

Mada nema svrhe da uopšte pravdamo trejd, Yobara je napisao razmjenu, neka igrači glasaju i to je to. Na kraju krajeva svako ima svoje mišljenje, neko cijeni imena, neko striktno brojeve, neko i jedno i drugo, potpuno legitimna stvar. Naravno, da mi trejd ne odgovara ne bih ga poslao, ali ga ne bih ni ugovarao da sam mislio da je pljačka koja će ekspresno pasti.