Blackened wrote:Ne znam, meni je to previše. Pola slobodnih igrača stalno pod vejverima...
Sa limitom igra postaje malo teža i izazovnija, tera te da budeš malo obazriviji sa transferima, proceniš kad je momenat a kad ne. Ovako imaš neki kart blanš...
U ligi učestvuje 16 ekipa. Bukvalno na polovini drafta nastaje oskudica kvalitetnih igrača. Nakon svih 12 rundi na FA listi nema više od pola tuceta dobrih opcija za jačanje tima. Podvig je tu iskopati nekog sa 3 fpts u prosjeku, što će ti potvrditi svako ko igra ovaj sistem.
Kao da si rekao neozbiljno je što NBA ekipe mogu da potpisuju igrače iz G lige -> koja postoji baš zbog nedovoljno kvalitetnih ili (pre)mladih momaka kojima treba ozbiljna dorada, a ne kao rezervoar Ol-starova.
Dodatno, dešava se da nekog zadesi niz povreda pa ima po 4-5 nedostupnih košarkaša od 12 u istom trenutku. Treba li da izgubi neki tijesan duel zbog faktora koji je izvan njegove moći i znanja?
Sjećam se da mi je Kori Džozef, dok je bio u Detroitu, donio pobjedu sa učinkom od 1.1 fpts i to pobjedu u decimalama.