Board index Košarka Američka košarka

Avangarda NBA Fantasy

Re: Avangarda NBA Fantasy

Postby Radonjaa » 06 Nov 2023, 12:47

Ja sam kontaktirao pola lige za trejd, ali nije išlo, Dare je čak propustio priliku da me odere ko majmuna :biggrin: Dajte da Fantom preuzme ovu napuštenu ekipu, da ne stoje 3 odlična beka zarobljena :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Dare » 06 Nov 2023, 13:20

Dare je dzeksmen, upoznaces to tek Radonjicu :D

Mada mi se za sada Murray i Bridges usrase u koncepciju, kao i povreda Simonsa.

Tako da mi je trenutno potreban pg, oko 4 poena sto nosi, lagano cemo se dogovoriti ako ima neko ponudu :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby yobara » 06 Nov 2023, 16:18

Ja se izvinjavam, na telefonu mi crklo power dugme, a i laptop mi je nesto na izdisaju, jedva ga sredih

Sad videh poruku, javio sam se Fantomu...nadam se da ce moci da preuzme pre vecerasnjeg deadline-a
yobara

Postby Novosadista » 06 Nov 2023, 22:30

Menjam Galinarija (SF) i Conleya (PG) za igrace na 4/5 ili 2, navalite
Novosadista

Postby yobara » 06 Nov 2023, 23:42

Upao je Fantom
yobara

Postby Blackened » 07 Nov 2023, 20:26

Samo mi se jedna stvar ne dopada u ovoj ligi... dobro, osim što je points liga, a ja sam više 9-10 cat osoba lol, al na stranu to... ali to što nema limita za ukupan broj transfera u toku sezone mi je pain in the ass.

Ništa maliciozno, niti urgiram da promenite, kontam da tako igrate oduvek... samo kanališem frustracije :biggrin:
Blackened

Postby Fratelo » 07 Nov 2023, 20:33

Meni je to top opcija.

Uvek gledam da imam 10 standardnih igraca + 2 manje bitna igraca koja konstantno menjam u zavisnosti od rasporeda.
Fratelo

Postby Sarpsborg 08 » 07 Nov 2023, 23:34

I ja mislim da je super da se stalno menjaju igraci u zavisnosti od rasporeda. Tako se u velikoj meri izjednacuju sanse u nedelji kada tebi najbolji igraci igraju samo po 2 utakmice, a protivniku se prema rasporedu namesti da cela startna sestorka igra po 3-4 utakmice na primer. I dalje su ti transferi ograniceni na 4 po nedelji tako da je to ok.
Sarpsborg 08

Postby Blackened » 08 Nov 2023, 10:10

Ne znam, meni je to previše. Pola slobodnih igrača stalno pod vejverima...

Sa limitom igra postaje malo teža i izazovnija, tera te da budeš malo obazriviji sa transferima, proceniš kad je momenat a kad ne. Ovako imaš neki kart blanš...
Blackened

Postby Starks » 08 Nov 2023, 10:35

Blackened wrote:Ne znam, meni je to previše. Pola slobodnih igrača stalno pod vejverima...

Sa limitom igra postaje malo teža i izazovnija, tera te da budeš malo obazriviji sa transferima, proceniš kad je momenat a kad ne. Ovako imaš neki kart blanš...

U ligi učestvuje 16 ekipa. Bukvalno na polovini drafta nastaje oskudica kvalitetnih igrača. Nakon svih 12 rundi na FA listi nema više od pola tuceta dobrih opcija za jačanje tima. Podvig je tu iskopati nekog sa 3 fpts u prosjeku, što će ti potvrditi svako ko igra ovaj sistem.

Kao da si rekao neozbiljno je što NBA ekipe mogu da potpisuju igrače iz G lige -> koja postoji baš zbog nedovoljno kvalitetnih ili (pre)mladih momaka kojima treba ozbiljna dorada, a ne kao rezervoar Ol-starova.

Dodatno, dešava se da nekog zadesi niz povreda pa ima po 4-5 nedostupnih košarkaša od 12 u istom trenutku. Treba li da izgubi neki tijesan duel zbog faktora koji je izvan njegove moći i znanja?

Sjećam se da mi je Kori Džozef, dok je bio u Detroitu, donio pobjedu sa učinkom od 1.1 fpts i to pobjedu u decimalama.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Blackened » 08 Nov 2023, 10:44

Starks wrote:
Blackened wrote:Ne znam, meni je to previše. Pola slobodnih igrača stalno pod vejverima...

U ligi učestvuje 16 ekipa. Bukvalno na polovini drafta nastaje oskudica kvalitetnih igrača. Nakon svih 12 rundi na FA listi nema više od pola tuceta dobrih opcija za jačanje tima. Podvig je tu iskopati nekog sa 3 fpts u prosjeku, što će ti potvrditi svako ko igra ovaj sistem.

Kao da si rekao neozbiljno je što NBA ekipe mogu da potpisuju igrače iz G lige -> koja postoji baš zbog nedovoljno kvalitetnih ili (pre)mladih momaka kojima treba ozbiljna dorada, a ne kao rezervoar Ol-starova.

Dodatno, dešava se da nekog zadesi niz povreda pa ima po 4-5 nedostupnih košarkaša od 12 u istom trenutku. Treba li da izgubi neki tijesan duel zbog faktora koji je izvan njegove moći i znanja?

Sjećam se da mi je Kori Džozef, dok je bio u Detroitu, donio pobjedu sa učinkom od 1.1 fpts i to pobjedu u decimalama.

Dobro, ali ja nisam rekao da ne treba da postoje transferi, već da se na njih stavi limit. Ti sad možeš da menjaš koliko hoćeš u toku sezone, u okviru nedeljnog limita. "Evo, gubim ove nedelje za 2 poena, sad ću da uzmem 4 igrača koja igraju u nedelju umesto ovih koji ne igraju da bih dobio ovaj duel", rezonuješ.

Ali ako bi postojao limit od recimo, lupam 50 transfera, ti bi se zapitao "uh, čekaj, mogu li da priuštim sebi da potrošim sad već 4 transfera, šta ako me zadese povrede, šta ako mi zatrebaju u plejofu..."

Kapiraš?
Blackened

Postby Starks » 08 Nov 2023, 10:54

Blackened wrote:Dobro, ali ja nisam rekao da ne treba da postoje transferi, već da se na njih stavi limit. Ti sad možeš da menjaš koliko hoćeš u toku sezone, u okviru nedeljnog limita. "Evo, gubim ove nedelje za 2 poena, sad ću da uzmem 4 igrača koja igraju u nedelju umesto ovih koji ne igraju da bih dobio ovaj duel", rezonuješ.

Ali ako bi postojao limit od recimo, lupam 50 transfera, ti bi se zapitao "uh, čekaj, mogu li da priuštim sebi da potrošim sad već 4 transfera, šta ako me zadese povrede, šta ako mi zatrebaju u plejofu..."

Kapiraš?

Svakako da učesnici rezonuju o efektima izmjena u timu. Svega dva mjesta moguće je iskoristiti za povrijeđene (IL i IL+), što znači da onaj koji želi da odradi sve 4 nedjeljne izmjene mora iz sastava izbaciti makar dvojicu igrača. Ne isplati se dodati ad hok pojačanje za jednu noć ako je cijena izbacivanje korisnog člana koji donosi poene i baš zbog toga rijetko se desi da neko obavi 4/4 izmjene u toku sedmice.

Kao što je ukazao Fratelo, svako ima 9 ili 10 standardnih u ekipi koje neće mijenjati igračima sa FA liste, već isključivo u trejdu ili ukoliko dožive težu povredu. Time je broj igrača podložnih sedmičnim rotiranjima sveden na trojicu role playera.
Starks

Postby Blackened » 08 Nov 2023, 11:24

Starks wrote:
Blackened wrote:Dobro, ali ja nisam rekao da ne treba da postoje transferi, već da se na njih stavi limit. Ti sad možeš da menjaš koliko hoćeš u toku sezone, u okviru nedeljnog limita. "Evo, gubim ove nedelje za 2 poena, sad ću da uzmem 4 igrača koja igraju u nedelju umesto ovih koji ne igraju da bih dobio ovaj duel", rezonuješ.

Kapiraš?

Svakako da učesnici rezonuju o efektima izmjena u timu. Svega dva mjesta moguće je iskoristiti za povrijeđene (IL i IL+), što znači da onaj koji želi da odradi sve 4 nedjeljne izmjene mora iz sastava izbaciti makar dvojicu igrača. Ne isplati se dodati ad hok pojačanje za jednu noć ako je cijena izbacivanje korisnog člana koji donosi poene i baš zbog toga rijetko se desi da neko obavi 4/4 izmjene u toku sedmice.

Kao što je ukazao Fratelo, svako ima 9 ili 10 standardnih u ekipi koje neće mijenjati igračima sa FA liste, već isključivo u trejdu ili ukoliko dožive težu povredu. Time je broj igrača podložnih sedmičnim rotiranjima sveden na trojicu role playera.

Pa čekaj, kažeš čovek mora da pazi koga menja kad koristi 4 izmene da ne izbaci nekog korisnog, a onda konstatujete da ima 3 rol plejera koja mirne duše mogu da se stalno menjaju. Pa na šta tačno mora da se pazi onda lol

Samo sipaš i ne misliš.
Blackened

Postby Starks » 08 Nov 2023, 11:59

Što jes' - jes'. Manja si avetinja nego Fratelo, Sarpsborg i ja koji smo se kao somovi na bućkalo prihvatili civilizovane rasprave i objašnjavanja.

Kad je već tako, ništa te ne sprečava da napustiš ligu i potražiš onu gdje će biti zadovoljeni tvoji tankoćutni kaprici, a nas prestaneš da smaraš.
Starks

Postby Blackened » 08 Nov 2023, 12:09

Starks wrote:Što jes' - jes'. Manja si avetinja nego Fratelo, Sarpsborg i ja koji smo se kao somovi na bućkalo prihvatili civilizovane rasprave i objašnjavanja.

Kad je već tako, ništa te ne sprečava da napustiš ligu i potražiš onu gdje će biti zadovoljeni tvoji tankoćutni kaprici, a nas prestaneš da smaraš.

Gle što se naljuti :biggrin:

Pa kako se ja to civilizovano ne raspravljam, šta sam ti reko pa si se uvredio
Blackened

PreviousNext

Return to Američka košarka