bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Starks wrote:Već si premašio limit dozvoljen policajcima, da im se dvaput objašnjavaju proste i očigledne stvari.
Sam konstatuješ da je Dalas veće i bogatije tržište od Oklahoma sitija, plus veoma privlačno zbog Dirka pa potom Dončića i Kjubana koji je bio među boljim vlasnicima u NBA, ali ti ne dopire do mozga da je uprkos tome Oklahoma dovodila kvalitetnije i zvučnije košarkaše. Dalas je doveo Irvinga i tu je kraj liste top košarkaša koje su privukli u Maverikse. Na suprotnoj strani su Karmelo Entoni, Pol Džordž i Kris Pol - tri buduća HOF-era. Kako se to uklapa u "apsolutno nemoguće" dovođenje igrača u vukojebinu OKC?
O Juti, Šarlotu i Portlandu bespredmetno je i pisati na temu dovođenja vrhunskih igrača.
Drugo - to što Harden nema titulu apsolutno je irelevantno u priči o tome da li je Presti pogriješio 2012. kad je izabrao da sačuva Ibaku. Vesna Vulović preživjela je pad sa 10.000 metara. Da li bi iko normalan na osnovu toga pristao da skoči sa slične visine bez padobrana?
Uzmi pa pročitaj Laplasov "Filozofski esej o vjerovatnoći" i "Analitičku teoriju vjerovatnoće", Gedelove teoreme nekompletnosti, Kelijev rad o optimalnom kriterijumu za klađenje na osnovu probabilističkih modela, pa i radove ekonomista austrijske škole (Menger, Bem-Baverk, Mizes) o marginalnoj vrijednosti, naučićeš važne lekcije za čitav život.
Radonjaa wrote:I šta predlažeš da urade kad on to odbije jer će mu makar pola lige ponuditi više para od toga?
Чонси wrote:Mislim, ja sam kriv što uopšte dovodim sebe da ulazim u komunikaciju i nekakvu vrstu rasprave sa čovekom koji mrtav ladan tvrdi je ključni faktor ove ekipe to što ih je usralo, ali ko mi kriv.
Mada, sada kada pročitam ovaj post vidim da nije tebi lako nikako jer apsolutno odbijaš da razumeš ono što pročitaš, džaba ti ovaj poslednji pasus.
Čoveče, ti igrači su stigli u trejdu ne kao slobodni agenti. Ako ne razumeš razliku između trejda, drafta i slobodnog agenta ne znam šta bih ti pričao dalje. Sad je najjače što si izabrao Mela kao primer igrača koji može da dođe. Taj isti Melo je pobegao iz Denvera u Njujork, tražio trejd. Melo došao u trejdu. Pol Džordž došao u trejdu. Posle za njega došao SGA u trejdu. Briljantan trejd ako to nisi skontao još, osnova za ovu ekipu. Pol u trejdu. Niko od njih free agent. Stvarno nije teško za razumeti. Bukvalno se brukaš.
Гроф Тинторето wrote:Isto tako i Stalone nije hteo u Oklahomu, pa napravio rsum.
Trejdovan tamo, ne svojom voljom.
Bojdo wrote:Зар и ти српски зете? Мелон, па сад Џорџ...издаја на све стране!
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests