Board index Košarka Američka košarka

Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Re: Ball Don't Lie Fantasy 2017/18

Postby Serano » 13 Nov 2017, 11:39

Алонзо и ја.
Serano
Guest

Postby Čekicar » 13 Nov 2017, 12:05

Auuu momci preozbiljno se ovo shvata ocigledno,treba da se zabavimo i sprdamo pre svega,ja svakako ukoliko pobedim planiram da organizujem nesto za nas ucesnike da okrenemo nesto na raznju,da se zarakijamo :biggrin: ...opustite se malo i uzivajte dok vas Cekicar plodi:biggrin:

Igram mnoge fantasy igre,istina da debitujem kada je NBA u pitanju ali ne mogu se nazvati pocetnikom jer sam bas upoznat kako sa igracima tako i sa ovim vidom fantazija...Slican fantasy sam igrao samo je u pitanju ABA liga i drugacije bodovanje i tamo se uvek provlace ovakve price....Zanimljivo je da svi na pocetku cute i tek reaguju kada se osete ostecenim,nije mi jasno.....Da li postoje pravila?...postoje,dakle bitno je samo drzati se pravila....Sta se svidja meni,Seranu,Malteru je nebitno,o tome valjda treba da se polemise pre pocetka lige pa ako ti se nesto bas bas ne svidja,ne igras....Malo mi je bzv da sada Oli recimo pise da mu se ne svidja bodovanje i vidim ne namesta tim,brate ispostuj nas,mogao si na pocetku sezone da kazes da ti se ne svidja i da ne zelis da igras.....

Sto se tice ovog trejda,pricali smo Pit i ja o nekom trejdu i spomenuo sam mu da je odlicno prosao....To je moje misljenje,svako ima neki svoj rezon,nacin na koji gleda i u to ne treba ulaziti.....Pravila ljudi...i kraj price....
Smatram da ce LMA pasti kako se vrati Lenard a KAT moze samo bolje od ovoga....Princa ne racunam jer par takvih igraca svi imamo u rosteru....Bitna je zverka....Mozda je uticalo i moje misljenje da je LMA sjebao protok lopte Sparsima :laugh:

Sto se tice trejda izmedju Serana i Alonza smatram da je Serano prosao bolje sto sam mu i rekao....Zasto nisam reagovao?....Jednostavno zato sto sam u tom trenutku smatrao da Alonzo ima jaci tim a i zbog istorije mi odgovara trejd da se on oslabi.....Da je neko drugi bio ukljucen u trejd sigurno bih bio protiv trejda....Poznat je moj stav kada su centri u pitanju,Alonzo je ostao bez 2 centra,Capele koji ce uz Hardena imati bolesne brojke i sad je moj....prosto :biggrin: :okk:

Jedino o cemu mozemo da polemisemo jesu pravila....Da li su ona definisana?....na ovoj temi ih nema......e sada da je ovo izazvao ruki bio bi problem ali vecina vas zna pravila i ne razumem cemu sada ovo?....Ja kao ruki sam se raspitao o pravilima tako da sam dobro upoznat....

Neki kazu da nisu videli prvi trejd....Kako?.....ako svako vece ulazite da namestate tim,nemoguce je da ne vidite trejd u roku od 24h....

Opustite se drugari...Cekic osvaja i posle pravimo bahanalije :biggrin: :okk:

Edit:Zaboravih,bez ovog pravila igra bi se mogla sjebati vrlo lako.....Tim koji izgubi sansu za PO resi da pogura svog drugara davanjem superstara za dzak krompira...

Protiv trejda sam.
Last edited by Čekicar on 13 Nov 2017, 12:34, edited 2 times in total.
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Alonzo » 13 Nov 2017, 12:07

Hocu ja KAT-a, evo ti Westbrooka :D

@ Cekicar

Upravo. Zato i postoji veto, jer se ranije desavalo da dodje do nerealnih trejdova. Ovako, svi glasamo, i ako prodje - prodje.
Alonzo

Postby Batman » 13 Nov 2017, 13:08

Čekicar wrote:Auuu momci preozbiljno se ovo shvata ocigledno,treba da se zabavimo i sprdamo pre svega,ja svakako ukoliko pobedim planiram da organizujem nesto za nas ucesnike da okrenemo nesto na raznju,da se zarakijamo :biggrin: ...opustite se malo i uzivajte dok vas Cekicar plodi:biggrin:

Igram mnoge fantasy igre,istina da debitujem kada je NBA u pitanju ali ne mogu se nazvati pocetnikom jer sam bas upoznat kako sa igracima tako i sa ovim vidom fantazija...Slican fantasy sam igrao samo je u pitanju ABA liga i drugacije bodovanje i tamo se uvek provlace ovakve price....Zanimljivo je da svi na pocetku cute i tek reaguju kada se osete ostecenim,nije mi jasno.....Da li postoje pravila?...postoje,dakle bitno je samo drzati se pravila....Sta se svidja meni,Seranu,Malteru je nebitno,o tome valjda treba da se polemise pre pocetka lige pa ako ti se nesto bas bas ne svidja,ne igras....Malo mi je bzv da sada Oli recimo pise da mu se ne svidja bodovanje i vidim ne namesta tim,brate ispostuj nas,mogao si na pocetku sezone da kazes da ti se ne svidja i da ne zelis da igras.....

Sto se tice ovog trejda,pricali smo Pit i ja o nekom trejdu i spomenuo sam mu da je odlicno prosao....To je moje misljenje,svako ima neki svoj rezon,nacin na koji gleda i u to ne treba ulaziti.....Pravila ljudi...i kraj price....
Smatram da ce LMA pasti kako se vrati Lenard a KAT moze samo bolje od ovoga....Princa ne racunam jer par takvih igraca svi imamo u rosteru....Bitna je zverka....Mozda je uticalo i moje misljenje da je LMA sjebao protok lopte Sparsima :laugh:

Sto se tice trejda izmedju Serana i Alonza smatram da je Serano prosao bolje sto sam mu i rekao....Zasto nisam reagovao?....Jednostavno zato sto sam u tom trenutku smatrao da Alonzo ima jaci tim a i zbog istorije mi odgovara trejd da se on oslabi.....Da je neko drugi bio ukljucen u trejd sigurno bih bio protiv trejda....Poznat je moj stav kada su centri u pitanju,Alonzo je ostao bez 2 centra,Capele koji ce uz Hardena imati bolesne brojke i sad je moj....prosto :biggrin: :okk:

Jedino o cemu mozemo da polemisemo jesu pravila....Da li su ona definisana?....na ovoj temi ih nema......e sada da je ovo izazvao ruki bio bi problem ali vecina vas zna pravila i ne razumem cemu sada ovo?....Ja kao ruki sam se raspitao o pravilima tako da sam dobro upoznat....

Neki kazu da nisu videli prvi trejd....Kako?.....ako svako vece ulazite da namestate tim,nemoguce je da ne vidite trejd u roku od 24h....

Opustite se drugari...Cekic osvaja i posle pravimo bahanalije :biggrin: :okk:

Edit:Zaboravih,bez ovog pravila igra bi se mogla sjebati vrlo lako.....Tim koji izgubi sansu za PO resi da pogura svog drugara davanjem superstara za dzak krompira...

Protiv trejda sam.

Jbg nemam naviku da skrolujem, uvek idem direktno u svoju ekipu :D A i nekako imam utisak da uvek ima ko ce da reaguje :D
Batman

Postby Serano » 13 Nov 2017, 13:22

Седам гласова против - трејд није прошао.
Serano
Guest

Postby Serano » 14 Nov 2017, 01:01

Пит је одустао од лиге. Пошто је регулисао обавезе, замену му нећемо тражити.

Увек је најлакше одустати и наљутити се.

Такође, никоме више састав неће бити намештан.

Сад видим и да дечко поново дропује најбоље играче. Зрелост на нивоу детета од десет година.

Још једном ћу их вратити у састав, ако настави по истом, молио бих вас да његове играче не купите са листе слободних агената.

И још један додатак - његов тим ће бити закључан и ћао, ђаци.
Last edited by Serano on 14 Nov 2017, 01:21, edited 1 time in total.
Serano
Guest

Postby Alonzo » 14 Nov 2017, 01:17

Pit, iskreno - kao dete se ponasas.

Nas 7 glasalo da ti zaustavimo trejd i ti dropujes igrace vec drugi put.

Ocigledno da nisi u stanju da ispostujes nas kao igrace i ligu kao organizaciju.

Ne igras je vise, niti ces je igrati.

Tim niko nece namestati, nastavljamo dalje.
Alonzo

Postby Pit Bull » 14 Nov 2017, 01:21

Ja da postujem nekoga ko obara trejd dva identicna statisticka igraca.

A pogotovo da postujem vas dvojicu koji glasate protiv trejda, a 20 puta gori ste napravili? Vi ste se pokazali dovoljno.

Razocarao sam se i ne zelim sa ljudima kao sto ste vas dvojica da igram, niti imam volju. Rekao sam vam to jos sinoc, ne vidim zbog cega je iznenadjenje. Smatram da je liga neregularna i to je to. Ne zelim da ucestvujem u tome.

Dropovao sam igrace jer sam mislio da mozda neko hoce da uzme, valjda se mogu birati igraci u ekipu, ne moze ni to?

Sve najbolje.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Serano » 14 Nov 2017, 01:24

Не прави се блесав и мутав. Играче избацујеш из неког сопственог револта, у преводу незрелости.

Избацио си најбоље играче из тима зато што цмиздриш јер ти је трејд поништен.

Имао си прилику да ставиш на гласање и наш. Ти и још 11 људи. Ниси урадио то. Кад си ћутао тада, онда ћутиш и сада.

Све најбоље.
Last edited by Serano on 14 Nov 2017, 01:30, edited 1 time in total.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 14 Nov 2017, 01:30

Kao sto ti kazes, obracaj se tako drugarima i devojci.

Fantazi igram kao zabavu, niti zelim da se svadjam, niti da se nerviram oko gluposti. Ti ocito ne mozes da skapiras neke stvari, pa ti se moraju crtati. A ja sam naivan. I ponavljas iste teze iako znas odgovor, kod Vucica u kabinetu bi super prosao.

Ne radi se ovde o tome da li je vas trejd pao ili ne, razocarao sam se u vas dvojicu jer ste glasali protiv trejda. Mene bi bilo sramota da napravim trejd kao vi i onda glasam protiv drugog trejda koji je statisticki puno ispravniji. Znaci, kad bi me bila sramota oko takve banalne stvari kao sto je fantazi, a vas ne, onda...

I sad ja posle ovoga, treba da igram ligu sa vama dvojicom? Neka hvala.

Niti sam ljut, niti mi je namera da pravim problem u ligi, lepo sam vam sinoc rekao da mozete naci zamenu, ja ne zelim da igram u neregularnoj ligi i to je to.

Vama na cast ako vas nije sramota.
Pit Bull

Postby Serano » 14 Nov 2017, 01:33

Научићу да живим са тим разочарањем.

Срамота ме је 27 пута.

Случај закључен.
Serano
Guest

Postby Pit Bull » 14 Nov 2017, 01:35

Samo da dodam, meni je zao sto je ispala ovakva rasprava zbog banalne stvari kao sto je fantazi... Ja sam u ovo usao da se igram i ubijem vreme i nikada ne bih glasao protiv necijeg trejda, pa kakav god da je, jer gledam na ovo kao na igru.

Ali ocito da je vama bas stalo da uzmete pare ili sta vec, jer ste ovo preozbiljno shvatili. Ja u tome ne zelim da ucestvujem i to je to. Ako treba svaki sledeci put kad budem pravio trejd da gledam kako cete vi glasati... Pa kakav trejd da napravim kad ne moze proci onaj sa identicnim brojevima, mislim smesno.
Pit Bull

Postby gogo23 » 14 Nov 2017, 02:30

Samo da se pohvalim, od kako je hUdini rešio da ne igra sve su mikoze kurve na broju. I trošim ih samo za i na sebe.

Pite, glupiraš se.
gogo23

Postby Batman » 14 Nov 2017, 03:16

Pit Bull wrote:Samo da dodam, meni je zao sto je ispala ovakva rasprava zbog banalne stvari kao sto je fantazi... Ja sam u ovo usao da se igram i ubijem vreme i nikada ne bih glasao protiv necijeg trejda, pa kakav god da je, jer gledam na ovo kao na igru.

Ali ocito da je vama bas stalo da uzmete pare ili sta vec, jer ste ovo preozbiljno shvatili. Ja u tome ne zelim da ucestvujem i to je to. Ako treba svaki sledeci put kad budem pravio trejd da gledam kako cete vi glasati... Pa kakav trejd da napravim kad ne moze proci onaj sa identicnim brojevima, mislim smesno.

Da li je legitiman trejd Irving za Bobija Portisa?
Batman

Postby Pit Bull » 14 Nov 2017, 03:23

Premali su uzorak tri utakmice, ali legitiman sigurno jeste. Da je nakon 8-9 utakmica Portis na 4,3fp, ne vidim problem.

Ovde je problem sto vi svi mislite da znate ko ce imati kakvu statistiku za 20 kola, a ne uzimate za dokaz ono sto je jedino legitimno, a to je sadasnja statistika. Ne mozete imati garancije da ce se ona promeniti.

I sta recimo tamo u januaru pogledamo statistiku i vidimo da npr. da su Oldridz i Tauns izjednaceni... Znaci ja sam bacio svoj novac u vodu jer ste vi MISLILI da nece biti tako. O tome se radi. Mozda malo gledam pravnicki, jbg. studiram to i tako ucim, ali meni je statistika jedino legitimna u ovom slucaju.

Da je razlika izmedju igraca oko 1fp, pa da se stavi na glasanje jer je prevelika pa misli neko da se nece menjati, pa bih to i shvatio i postovao. Ali da se glasa izmedju igraca koji imaju nakon 15 utakmica slicnu statistiku, meni je to glupo.
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američka košarka