Auuu momci preozbiljno se ovo shvata ocigledno,treba da se zabavimo i sprdamo pre svega,ja svakako ukoliko pobedim planiram da organizujem nesto za nas ucesnike da okrenemo nesto na raznju,da se zarakijamo

...opustite se malo i uzivajte dok vas Cekicar plodi:biggrin:
Igram mnoge fantasy igre,istina da debitujem kada je NBA u pitanju ali ne mogu se nazvati pocetnikom jer sam bas upoznat kako sa igracima tako i sa ovim vidom fantazija...Slican fantasy sam igrao samo je u pitanju ABA liga i drugacije bodovanje i tamo se uvek provlace ovakve price....Zanimljivo je da svi na pocetku cute i tek reaguju kada se osete ostecenim,nije mi jasno.....Da li postoje pravila?...postoje,dakle bitno je samo drzati se pravila....Sta se svidja meni,Seranu,Malteru je nebitno,o tome valjda treba da se polemise pre pocetka lige pa ako ti se nesto bas bas ne svidja,ne igras....Malo mi je bzv da sada Oli recimo pise da mu se ne svidja bodovanje i vidim ne namesta tim,brate ispostuj nas,mogao si na pocetku sezone da kazes da ti se ne svidja i da ne zelis da igras.....
Sto se tice ovog trejda,pricali smo Pit i ja o nekom trejdu i spomenuo sam mu da je odlicno prosao....To je moje misljenje,svako ima neki svoj rezon,nacin na koji gleda i u to ne treba ulaziti.....Pravila ljudi...i kraj price....
Smatram da ce LMA pasti kako se vrati Lenard a KAT moze samo bolje od ovoga....Princa ne racunam jer par takvih igraca svi imamo u rosteru....Bitna je zverka....Mozda je uticalo i moje misljenje da je LMA sjebao protok lopte Sparsima
Sto se tice trejda izmedju Serana i Alonza smatram da je Serano prosao bolje sto sam mu i rekao....Zasto nisam reagovao?....Jednostavno zato sto sam u tom trenutku smatrao da Alonzo ima jaci tim a i zbog istorije mi odgovara trejd da se on oslabi.....Da je neko drugi bio ukljucen u trejd sigurno bih bio protiv trejda....Poznat je moj stav kada su centri u pitanju,Alonzo je ostao bez 2 centra,Capele koji ce uz Hardena imati bolesne brojke i sad je moj....prosto
Jedino o cemu mozemo da polemisemo jesu pravila....Da li su ona definisana?....na ovoj temi ih nema......e sada da je ovo izazvao ruki bio bi problem ali vecina vas zna pravila i ne razumem cemu sada ovo?....Ja kao ruki sam se raspitao o pravilima tako da sam dobro upoznat....
Neki kazu da nisu videli prvi trejd....Kako?.....ako svako vece ulazite da namestate tim,nemoguce je da ne vidite trejd u roku od 24h....
Opustite se drugari...Cekic osvaja i posle pravimo bahanalije

Edit:Zaboravih,bez ovog pravila igra bi se mogla sjebati vrlo lako.....Tim koji izgubi sansu za PO resi da pogura svog drugara davanjem superstara za dzak krompira...
Protiv trejda sam.